Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

No dziewczynki, udali nam się wrześniowi panowie- dzisiaj pokazywałam ich (wszystkich!) teściówce i aż piszczała z zachwytu;)
Magda, gdzie kupiłaś tego rogala? Ja też chcę takiego!!!
Weroniczko, nie martw się Marcelkiem- moja Zośka długo długo nic i w zeszłym tygodniu przewróciła się na brzuszek. Po paru dniach na plecki a teraz jak ją kładę na łóżku to się turla- na brzuch, plecki, brzuch, aż się przeturla na drugi koniec. Robi to w takim tempie, że ciągle muszę jej pilnować! Do siadania się nie kwapi a neurolog mi powiedział, żeby jej nie zmuszać dlatego nawet obiadki jej podaję na leżąco. Napisz mi jeszcze jakie masz te pojemniczki (jakieś specjalne?). Ja na razie wszystko pakuję do słoiczków po Gerberach ale nie mrożę a nudzi mi się już codzienne gotowanie.
Andzia jesteś SUPERMAMĄ! Zdrówka dla dzieciaczków!

My dzisiaj mieliśmy wizytację teściowej- Prosiak po nią pojechał a teraz odwiózł. Ale się z nią naśmiałam. Biedny ten mój Prosiak, jak my dwie się dostaniemy- ciągle się z niego śmiejemy, ale to wszystko z miłości;) Mieliśmy dzisiaj z nią jechać na zakupy ale dopiero jak przyjechali to mnie oświeciło, że jak mamy jechać z małą to nam się wózek nie zmieści więc siedzieliśmy w domu.

Buziaki kochane i miłego wieczorku ;*

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

witam wieczorowo...
Andzia ahh te cholerne choróbska..zdrówka dla Stasia!!!
Magda ten rogal faktycznie fajny....teżz si sie podoba
a my dziś na zakupach byliśmy, kupiliśmy tylko pierdoły spożywcze, a dla Amelci i dla siebie nic nie kupiliśmy;( chyba jakiś miałam zły dzień na zakupy, bo nic mi w oko nie chciało wpaśc, ale pewnie to nadrobie...może na allegro;)))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

moj synus budzi sie coraz wczesniej....dzis 5.30 i hrabia wyspany
teraz lezymy sobie i czekamy na jedzonko,po nim myk do lozeczka(mam po prostu nadzieje,ze pospi jeszcze z godzinke)

rena pusto mi bedzie bez ciebie z samego rana
anielinka tak to czasem jest z zakupami-ale ja uwazam ,nic na sile....na pewno nadrobicie:)
magda rogal super,szkoda ,ze wczesniej nie wiedzialam,ze takiw ogole istnieje
andzia jak stasiek?i powiedz jak dziewczynki sie zachowywaly osobno?bo do tej pory to zawsze razem,prawda?
goska a kubulek jak sie czuje?

Pospalismy dziś do 6 myślałam że Kuba obudzi się szybciej ale na szczęście pospał tak jak zawsze... Myślę, że mały czuje się lepiej...jak już w piszczeniu mu kaszel nie przeszkadza to musi być lepiej...;)
Rogal super i też żałuje że wcześniej nie wiedziałam o takich, bo teraz to już chyba nie ma sensu specjalnie kupować, lada moment nasze szkraby będą sobie same radzić...

mam na ten tydzien baaardzo ambitne plany.....chcialabym wysprzatac szafe...poprzegladac ciuchy,dokumenty....i wszsytkie inne pierdoly....mieszkamy tutaj niedlugo,bo niecale 4 mies a uzbieralo sie tego pelno-pewnie polowa nie potrzebna:)
a ja juz sobie obiecalam,ze nie bede magazynowaz niepotrzebnych rzeczy

DZień dobry;)
Przyłączam się z kawką ;)
Cafe ja mam całą masę niepotrzebnych gratów że przeprowadzka mnie przeraża! Szafy z ciuchami zdecydowaliśmy się wywalić w nienaruszonym stanie łącznie z zawartością, bo nie ma tam już nic co nadaje się do noszenia a jak nie wyrzucimy to sobie nic nie kupimy. My z Prosiakiem jesteśmy okropni pod tym względem- tak nienawidzimy kupować ciuchów.
Gosiu zdrówka dla Kubusia!
A ja się dzisiaj budzę o 7. 30, moje dziecko leży grzecznie w łóżeczku i się do mnie uśmiecha. Nawet nie zapiszczała a leżała pewnie tak od pół godziny!

Ja mam teraz mętlik w głowie bo mój mężuś robił z kolegą pewien projekt i tak się spodobał formie, dla której to robili że chcą im powierzyć jakieś super ważne zadanie. Pieniądze z tego byłyby super, ale nie wiadomo na ile czasu byłoby tej pracy- może tylko na 2 lata. No i musiałby zrezygnować z dotychczasowej bo nie dałby rady czasowo. Ja się strasznie boję bo teraz ma dobrą pracę (ale on by wolał na swoim).
:love_pack::love_pack::love_pack:
Kasiu, Beatko wszystkiego naj naj naj!

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

Ja juz w ogole nie bede smecic, bo az mi glupio.
Dodam tylko, ze i mnie wzielo, mam 38 st. temperatury, kaszel, bol gardla i ledwo zipie. Stachu nadal słabiutki, własnie zasnal, dziewczyny tez...

Gosia zdrowka dla Kuby
Prosiaczek ja tez mialam straszne obawy, jak Kuba zdecydowal sie otworzyc swoja dzialalnosc, ale powiem CI, ze jest super. Kasa wieksza niz u kogos, kiedy chce bierze wolne itd.
rena jak tam???