Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia ja mam czopki Nurofen. Moje maleństwo właśnie śpi, aż sie boje jak sie obudzi, bo wtedy zazwyczaj wstaje z temperatura...oby było wszystko ok.
Ja nie mam jeszcze niekapka, ale myśle ze zaraz trzeba o tym pomyślec, chociaż moja Amelka to ma coś na bakier ostatnio z piciem, nic nie chce, ani herbatki, ani soczku...
Dzis rano jak miala temp. to zrobilam jej herbatke jabło z melisą to sie napiła, ale to dlatego że gorączke miała.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

No my już po spacerku i poczcie i kawce u mamy :).
Anielinka zdrówka DLA Amelki!
Andzia cieszę się, że u Stasia nic poważnego i obejdzie się bez antybiotyków.
Gosiamm zdrówka dla męża! Ja tez zcasem bym chciala mojego G, więcej w domu. Poki co nie amm na co liczyć:(. Ciągle praca a wydatki wiadomo - rosną. Nie narzekam bo moja psiapsiólka jest sama z blizniaczkami 2 letnimi non stop. Jej mąż jeździ w delegacje tirami, więc nie ma go tyg. :(. I tak podziwiam ją, że sama daje radę. Ostatnio jedna z nich leżała w szpitalu a druga w domu. Andzia latała od szpitala do domu a rodzina jej daleko... Mi przy niej nawet nie wypada marudzić!

Oczywiście brawa dla Zosi i Marysii a i dla Oleczka! Marcel jest strasznie leniwy, wcale się nie obraca i nie próbuje siadać :(. Dzisiaj spróbuję kłaśc go na podłodze na materacu, może potrzebuje więcej miejsca do ruchu, zobaczymy....
Kupilam dzisiaj mięso z królika na obiadki dla Marcela. Tyle, że ten królik cholernie drogi ale to jedyny rarytas jaki kupię na tym zadupiu. O cielęcinie mogę zapomnieć.

witam wieczornie...no ja nie moge jak wy duzo piszecie....przyznam sie ze ja dzisiaj caly dzien was poczytuje bo co sobie siadlam to cos bylo do zrobienia i tak od wczoraj w sumie jest....olek jakos po kilka minut moze pol godziny sypia.....
a ja dzisiaj ide na nocke juz druga....oleczek dal mi spac tylko godzinke a potem w sumie dwie ale z nim w lozku wiec czyli nic nie pospalam....mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej....

andzia no co ja ci moge napisac....sil kochana....nie mam sil do tych chorob....:36_2_31::36_2_31:

anielinka nie wiem co moze byc z amelka....mam nadzieje ze to nic powaznego....

cafe moj len to sie nawet nie obraca a nie mowiac juz o tym zeby usiadl....S jak zobaczyl oleczka to powiedzial ze twoj to ma szyje :):) a nasz nie :36_1_11::36_1_11:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Mały dzisiaj zasypiał z wielkim trudem... kilka razy musiałam wchodzić i smoka dawać w końcu skapitulowałam i pogłaskałam po główce i za chwile spał...
Anielinka trzymam kciuki żeby z Amelcią było lepiej...
Cafe na Olka to ja się napatrzeć nie mogę:) super chłopak:)
Justynka wytrwałości na nocce... podziwiam Cię kobieto, ja bym padła na Twoim miejscu jeszcze przed wyjściem z domu... nocki przy tak małym dziecku to nie lada wyczyn...

A ja wziełam kąpiel i posmarowałam się moim balsamem na rozstępy i inne takie przypadłości, a że on mentol zawiera to siedzę w poranniku, pod kocem i mam ochotę iść pod gorący prysznic go z siebie zmyć:lup:

Dziatwa zasneła, a ja wcinam drugą bułe i popijam wine. Przez te stresy jeszcze w alkoholizm popadna:lup:

Cafe brawa dla Olka, silny Chłopak z niego!!!!
Anielinka moze rzeczywiscie trzydniówka, albo ząbki...Jak Nurofen nie zadziała, to po 4 godzinach mozesz podac Panadol Baby w syropie, albo Paracetamol...