Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cześć mamuśki:)

u nas nocka ok, ale kawy też potrzebuje;)
Kacper teraz śpi, a ja zjadłam śniadanko, i z kawą w ręku siedzę na forum...

Andzia współczuje na prawde kochana dużo sił zyczę:***
Cafe fajny pomysł ta babka ma takie kluby powinny być wszędzie!!!:) kochana gdzie znalazłaś te przepisy, bo ja też moze bym poeksperymentowała..;]
Anielinka lepiej iść zbadać małą;) dla świętego spokoju:)
Gosia ja mam to samo jak R. w domu to moja obecność na forum jest znikoma;/

u nas pogoda dziś jakaś taka nie bardzo, ale pójdziemy na spacer jeśli padać nie będzie, ostatnio też codziennie po 2- 3 godzinki na dworze więc dzis chyba też obowiążkowo:)
ale mi się dziś tak nic nie chce...brzuch mnie znowu pobolewa...;/ i ruszyc tyłka mi się nie chce...no, ale cos robić trzeba;/

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Anielinka bardzo dobrze jedź, na pewno Cię przyjmą- Muszą!!!
cafe watro kupić coś takiego, bezpieczeństwo najważniejsze!!!:36_1_11::36_1_11::36_1_11:

Kacper sie obudził, wciągnął michę kaszki, teraz siedzi w foteliku i sie bawi smokiem...;/
a ja już wstawiłam zupkę:) i teraz będe się lenić cały dzien z synusiem:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witajcie!
An!dzia mam andzieję, że U Stasia jakieś cholerne choróbsko sie nie kluje!
U nas też wiosennie, super! Sloneczko,leki wiaterek...Ja już chcę wiosenne płaszczyki, balerinki i w drogę. tym tyg. przywioz w końcu wozek od mamy bo już nie ma bagna i błota na moim podwórku. Do tej pory jak wyszłam przed dom to miałam za kostkę brudne kozaki :(.
Magda rozumiem jak to jest, jak się nie ma z kim zostawić dziecko. Moja mama dopiero od miesiaca jest w domu bo dostala wypowiedzenie w pracy :(. Dla mnie bezsens 50 letnia kobieta zwolniona i teraz trudno podłapac pracę:(. Jak narazie cieszę się jej obecnością w domu ale w kwietniu wyjeżdża do Niemiec :(.

Cafe udanego spaceru!
Ja wrzucam obiad do garów i też będziemy się szykować na spacer. Musimy zachaczyc opocztę i wysłać paczkę. Sprzedałam kolejna partięlumpków na allegro, w tym moje słoniowate-ciążwoki :oczko: a w zamian fundnęłam sobie buciki :oczko:. A co!
Anielinka u nas furgotanie było:(. Jak bylam u kelarki to powiedziala, żę zdrowy ale kazala obniżyc temp. w domu i nic nie robić z nosem, zostawić. Ewentualnie kilka razy nawilżyć wodą morską i wsio. Przeszedl sam, az sama nie dowierzałam.
Zmykam kobitki bo mięsiwo spale....

STachu ma rozwolnienie, kilka razy popuścił w spodnie, właśnie to wszystko sprałam. Teraz zasnął z dziewczynami.
K...czy ja mówiłam, ze mam dosc???

U mnie słoneczko, na termometrze 15 st, a aj siedze w czterech ścuianach i dostaje na łeb!!!!

Sorki, ze Wam wciaz tak smece, ael nie wyrabiam powoli. Od poczatku roku snują się za nami te choróbska ja smród po gaciach i końca nie widać:Histeria:

cafe82
kobitki nie wiem jak u was ale moj olek to taki podlogowiec:) tzn ostatnio ciagle lezymy na podlodze..i w zwiazku z tym mam pytanie....co ja mam pod koc podkladac?na razie klade koldre....ale ciagle brudna,wiadomo.....wiem,ze sa takie wieeeeelkie puzzle z pianki....ma ktoras?sprawdzaja sie?

Jeszcze Ws nie doczytalam do konca, ale boje sie ze zapomne o czyms.

Cafe, ja mam takie duze puzzle piankowe. My mieszkamy na parterze i ciagnie przez nie. Ja klade dwa koce, na to dywanik malego i tam buszuje. Casem na to mate. Jakos ciagle mi sie wydaje, ze za zimno od podlogi.