Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!!!
Mnie g wczoraj jeszcze bardziej w$%%^^^^ i się pożarlismy! Miał być o 21 na kolację, dzwonil, zę się spóxni pól godz. ja jak głupia czekałam a on wrocił sobie ale 0 24!! Kolację wyrzuciłam dla psów!!Nie dość tego obudzil małego bo dzwonił kolega o 0-20 i ja latałam z małym do 3 w nocy bo hrabia o 6 musi wstać i nie może oczywiście!!!W związku z tym dzisiaj nie robię nic!! Nie ma obiadu ani kolacji....Za godzinkę zabieram małego i jedziemy do koleżanki na kawę a późneij do mamy...popilnuje go a ja zrobię sobie paznokcie bo mam odrost :/.Wracamy wieczorem:).

veronica_20
Witajcie!!!
Mnie g wczoraj jeszcze bardziej w$%%^^^^ i się pożarlismy! Miał być o 21 na kolację, dzwonil, zę się spóxni pól godz. ja jak głupia czekałam a on wrocił sobie ale 0 24!! Kolację wyrzuciłam dla psów!!Nie dość tego obudzil małego bo dzwonił kolega o 0-20 i ja latałam z małym do 3 w nocy bo hrabia o 6 musi wstać i nie może oczywiście!!!W związku z tym dzisiaj nie robię nic!! Nie ma obiadu ani kolacji....Za godzinkę zabieram małego i jedziemy do koleżanki na kawę a późneij do mamy...popilnuje go a ja zrobię sobie paznokcie bo mam odrost :/.Wracamy wieczorem:).

Vercia nie dajmy się bo nam chłopy wejdą na głowe ja mam też takiego "królewicza"
wiecznie nie wyspanego i nie zadowolonego miłego dnia baw się dobrze pozdrawiam pa

I ja sie witam szybciutko!!!

Prosiaczku strasznie mi przykro:(
Każda śmierć bliskich jest dla nas straszna, a gdy odchodzą młodzi ludzi, boli jeszcze bardziej...
Trzymaj sie kochana!!!

Gosia zdrowka dla Kubulka!!! Oby nic sie nie rozwinelo.

rena jakie problemy zdrowotne? Ja niestety nie w temacie:(

Veronica
odstresuj sie, wyluzuj, ja tez kiedys strajkowałam, nie sprzatalam, nie gotowałam-pomoglo:)

Cafe
do wesela sie zagoi:)

mona
zdrowka dla Zosi, oby mały nic nie podłapał.

Kasioleqq oj widze, ze jestes do swojej tesciowki jeszcze bardziej uprzedzona, niz ja do mojej.

Nie wiem co jeszcze miałam pisac.
Dziewczyny na tych 50 ml przespały całą nockę i rano wypiły ledwo 80 ml. Martwi mnie to strasznie.
Przede mna kolejny dzien z trojca, ale juz sie przyzwyczaiłąm. Na szczescie od poniedziałku STachu do przedszkola!!!
Miłęgo dnia wszystkim, w miare mozliwe\osci bede zagladac!!!

Mona moj tez na mnie wrzeszczy jak kupię coś w lumpku. Nawet wcześniej nigdy nie kupowalam nic w lumpku ale ostatnio kumpela mnie zarazila zakupami. Raz pojechałyśmy, znalazlam dużo fajnych rzeczy i teraz jak jade to tez zawsze coś kupię. Teraz byly same ciuszki dla dzieci z zimowej kolekcji NEXT I GEORGE-śliczne!!! Ja nic nie mówię tylko kupuję, przyniosę i juz! Mi jak coś się podoba to nie ma problemu gdzie kupię :). Osttanio przynioslam fajne z metkami jeszcze tuniki tylko rozmiar 38, dzisiaj idę do mojej krawcowej, żeby zwęzila.
Zmykam bo moje serduszko już wrzeszczy a ja jeszcze w pidżamie:36_11_13:

witajcie dziewczynki:)

u nas nocka dziś super, mały budził sie na herbatkę tylko raz, o 6 na jedzonko i spał do 8;) więcj i ja troszkę pospałam, a obudził się dziś z uśmiechem na buźce więc mam nadzije, że cały dzionek taki będzie:) teraz sobie śpi, a ja juz ugotowałam mu obiadek, ogarnęłam w kuchnie jeszcze tylko podłogi na dzis mi zostały...;)
Cafe moja teściówk też chyba dziś przyjedzie;( wątpliwa przyjemnosć niestety;(
Andzia odkąd jest Kacper na świecie okropnie mnie ten babsztyl wkurza, dlatego, ze Kacpra traktuje gorzej niz swoją 3letnią wnuczkę, tzn.nie robi mu krzywdy, ale tamta małą wyróznia co tydzień kupuje jej prezenty, albo daje pieniążki, codziennie...baaaa po kilka razy dziennie dzwoni do R. siostry zapytać jak mała, a do nas nawet raz w tygodniu nie raczy zapytać jak tam mały... jak młodem wyszły ząbki od razu R. zadzwonił żeby poiedzieć to powiedziała....: O matko Ola to miala dwa tygodnie wcześniej zęby... wiecie o co mi chodzi???ja nie cierpie wyróżniania dziec, albo się je kocha i traktuje tak samo, albo niech wcale nie zawraca dupy... on teraz jeszcze tego nie odczuwa, ale jak będzie wiekszy to będzie mu przykro jak babcia będzie go tak traktowała...
vercia nie poddawaj się niech ma nauczkę!!! udanego dnia

no to chyba tyle miaam napisac...juz sie nakreciłam i znow jestem zla na nia..:leeee:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

No i ja się witam z kawką w ręku;)
U mnie znowu pogoda do d*** śnieg z deszczem pada, a za chwile słońce świeci...chyba nici ze spacerku.
Moje maleństwo właśnie sobie śpi od 10, ostatnio tak ma, ze rowno 10 a ona chce spać i już, klade bez usypiania i zasypia sama:) a ja ogarnęłam troche w mieszkaniu, obiadu dziś nie robie, bo wczoraj zrobiłam chyba ze 20 krokietów, więc dziś powtórka z obiadu...po pracy Ł. jedziemy na zakupy, bo jutro przychodzi moj kuzyn z żoną, więc trzeba co nieco przygotować..
Veronica i tak trzymaj, idz na miasto sobie zaszalej i kup coś fajnego na poprawe humoru!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hejka! U mnie dzis juz lepiej. Cafe tak jak u Ciebie cale szczescie, ze P. nie nalezy do takich obrazalskich jak ja. Ale nie zmienia to faktu, ze mnie wk.... na maksa.

U nas po kaszce nocka gorsza niz tylko po cycku. 5 razy wstawalam do malego na cyca :(. Leb mi peka. A zaraz musimy jechac do sklepu, bo dzisiaj i jutro idziemy do znajomych, ktorzy maja dzieci i trzebamaluchom cos kupic. Odbieramy tez lampe malego, kupilismy mu taka fazowa :)))

No i mily akcent dzisiaj: wazylam sie rano i ... znow kilogram w dol. Hihiih. Juz 5 mniej niz przed ciaza.

magda_79
Hejka! U mnie dzis juz lepiej. Cafe tak jak u Ciebie cale szczescie, ze P. nie nalezy do takich obrazalskich jak ja. Ale nie zmienia to faktu, ze mnie wk.... na maksa.

U nas po kaszce nocka gorsza niz tylko po cycku. 5 razy wstawalam do malego na cyca :(. Leb mi peka. A zaraz musimy jechac do sklepu, bo dzisiaj i jutro idziemy do znajomych, ktorzy maja dzieci i trzebamaluchom cos kupic. Odbieramy tez lampe malego, kupilismy mu taka fazowa :)))

No i mily akcent dzisiaj: wazylam sie rano i ... znow kilogram w dol. Hihiih. Juz 5 mniej niz przed ciaza.

magda jak ja dawala olkowi na noc kaszke to tez tak mialam ze olek wstawal bardzo czesto po prostu mu sie pic chce....kaszka bardzo zapycha.....wiec na noc lepiej nie dawac.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Muszę sie wam troszke wyplakac
maly na szczepieniu byl super nawet jedna lezka mu nie poleciala, az pielegniarka sie smiala zeby chociaz troszke poplakal, bartek troche za malo wazy ale co ja mam zrobic jak on taki ruchliwy jest wazy 7300
a jestem wku........ bo zdziwiona byla ze nie dawalam wit d, a przeciez powinien dostawac do roku wrrrrrwrrrrr, ostatnio jak z nim bylam jak mial kaszelek to wtedy juz pojawily mu sie czerwone polika (karmilam wtedy sama piersia) i przepisala masc zeby nawilzac, stosowalam ja ale i tak kupilam oilatum krem po ktorym ladnie mu schodzilo, a dzisiaj stwierdzila ze to jest skaza i przepisala bebilon, kurcze a wczesniej nie mogla mnie pinformowac, ja nigdy nie mialam do czynienia wiec skad moglam wiedziec wrrrrr, jeszcze na dodatek za ten miesiac dostalam juz wyplate a nie macierzynski o wiele mniejsza i to mnie dobilo, poszlam do fryzjera ale wcale humor mi sie nie poprawil, a jeszcze do tego spac nie umiem bo juz mysle o tej glupiej pracy,
dobra koncze, ale sobie troche ulzylam

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641