Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia brak słów na tych lekarzy, miejmy nadzieję, że już niedługo wrócicie do domku...
Cafe gratuluje daty ślubu, ale nie zazdroszczę tak krótkiego czasu do zorganizwoania wszystkiego, my niby dopiero w sierpniu, a ciągle wydaje mi się że gdzieś latamy i coś załatwiamy...
Justynka bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurce:)
Rena mały obudził się też cały podrapany, ale tak to jest jak matka wieczorem zapomniała obciąć paznokci...
Anelinka mam nadzieję, że małej temperatura spadła...
Veronica fotki super:)

My mieliśmy baaaardzo udany weekend, byliśmy u kuzyna P. i jego dziewczyny, urodziła im się 30 stycznia Roksanka:) Kubuś poznał swoją kuzynkę;)
Powiem wam, że bardzo się bałam wyjazdu, bo to była pierwsza noc Kuby poza domem... i przecież ostatnio tak marudził:/ ale był bardzo kochany:) normalnie swojego własnego dziecka nie poznawałam:) tylko w nocy jak zobaczył, że nie jest u siebie to się rozpłakał... ale położyłam go wtedy do jego wózka i zasnął:)

ooo goska a myslalam o tobie....super,ze weekend udany-fajnie tak wjechac sobie,prawda?zawsze cos innego
ja tez sie obawiam tych wszsytkich spraw ale w sumie dokumenty mamy zalatwione...dzisiaj restauracja,zaproszenia i zawiadomienia ...damy rade...
za 3 tyg pjedziemy gdzies na zakupy,zeby miec co na siebie wlozyc(tego obawiam sie najbardziej:) hehehe)

Dzień dobry wszystkim!!!
No u nas poprawa, Amelka przespała jak zwykle cała noc, ja spałam czujnie i sprawdzałam jej czółko czy nie ma gorącego, ale wszystko było ok, rano wstała z uśmiechem na twarzy, jakby nigdy nic...zmierzyłam jej temp. to miała 36,9...nie wiem czy na zęby to tak jest...
Teraz sobie ucina drzemke, a ja sobie zrobiłam kawkę, no i szybko usiadłam do was:)

Wszystkiego najlepszego dla Marcelka i Olusia!!!:zwyrazami_milosci::zwyrazami_milosci:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

U nas dzisiaj noc porazka. 7 razy wstawalam do malego i go karmilam. Co chwila plakal. Juz nie wiem co mu jest. Dzisiaj od rana znowu marudzenie. Mam dosyc. Do tego ten deszcz :(((

Rena Michał tez wiecznie podrapany. Teraz ma okropna szrame kolo oka. Jakbym mu nie obcinala tych pazurow to i tak jest podrapany.

Anielinka Dobrze, ze z Amelka juz ok. To moze faktycznie na zabki.

Cafe miesiac to faktycznie nie za duzo. Ale moja kumpela w miesiac zorganizowala najelpsze weselicho na jakim sie bawilam, wiec u Was nie moze byc inaczej :)

Gosia super, ze weekend udany. No i najwazniejsze, ze Kuba byl grzeczny :). A jak dzisiaj?

Mona mi tez wypadaja wlosy, a ze nie mam ich za duzo ... bede lysa :(((

czesc babki;]

u nas nocka tez nie najlepsza, Kacper budził sie chyba ze 4 razy no i o 4 zaczał walic kupsko, Matko jak śmierdziało:wymiotuje:
ja juz po zakupkach, R. siedział z małym w domu a ja szybko polecialąm...bo tak jak Madzia pisałą pada deszcz a teraz snieg z deszczem normalnie masakra, dobrze, ze wczoraj bylam z malym i z bratanicą na rynku, bo młoda kupowala sobie bluzkę, bo dzis znów byśmy nie poszli na spacer no i nie pojdziemy poki nie przestanie padac...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png