Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tylko na sekunde, jak zwykle Was nie poczytalam i bedzie egoistycznie o nas:
Dziewczyny wczoraj dostaly sraczki i rzygaczki, na dyzurze byl taki fiut, ze prawie go pobilam, mialy kroplowe, dzisiaj juz bez srania, ale ulewaja masakrycznie.
A ja juz świruje!!!
Chce do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buziaki dla wszystkich

justynka ale z ciebie fajna mamuska fajnego synusia:36_1_21:

wczoraj jakos nie zagladalam juz a dzisiaj od rana ciagle cos i dopiero teraz jestem...
wiec 28 marca kobitki mamy slub i chrzciny...ksiadz super...nie robil zadnego problemu...na wtorek jestesmy umowieni na podpisanie dokumentow i tyle..
a jutro pogon za jakas resrauracja....mamy kilka na oku-w poscie jest malo rezerwacji wiec na pewno cs sie tam znajdzie

dobrze,ze udalo nam sie dogadac z ksiedzem....naprawde jestem bardzo pozytywnie zaskoczona...powiedzial nawet,ze rozumie,ze nie ma problemu z naukami....niezle sie z K zdziwilismy...
teraz tylko pare spaw -obraczki,placki...wiadomo.....nniby male przyjecie a jest o czym myslec.....no i okazuje sie,ze po wstepnym podliczeniu wcale to nie bedzie maly wydatek:36_19_1:

Witajcie kochane!
Dziekujemy bardzo za zyczenia!!!

Julcia wszystkiego najlepszego!!!

Wlasnie jakies 20 minut temu zmierzylam temperature mojek Amelci i okazalo sie ze ma 38,6 masakra!!!
Wlasnie L. pojechal do apteki...k.... niewiem co jej moze byc, humor ma dobry, nie płacze, tylko taka ciepła byla na twarzy... czy to moze byc na zeby???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

cafe82
a jak michas??nadal marudzi?

Marudzi, marudzi :( Tylko latwiej jak jestesmy w trojke. Poczytalam dzisiaj troche o skokach rozwojowych i mysle, ze on teraz taki przechodzi. Tworzy sie tzw. lek separacyjny i on ma wszystkie tego objawy. Wszystko jest ok dopoki mnie widzi i najlepiej jak do niego gadam. Zaczynam sie przyzwyczajac. Tylko trudno cokowliek wtedy w domu zrobic jak jestem sama.

Ja tez trace cierpliwosc jak zaczyna swje marudzenie, tak specyficznie mruczy. A przeciez nie moge caly dzien sie z nim bawic. Szybko mi przechodzi jak tylko sie usmiechnie :))

A te badania to dramat w Polsce. Umieralnosc jest o wiele wieksza niz w innych krajach. Kobitki nie dbaja o siebie. Jak slysze nieraz, ze babka robi cytologie pierwszy raz od 20 lat to az sie wlos jezy ...

Cafe super,że wszytko zalatwiliście od ręki :). My chyba bez kościelnego tylko chrzciny. W zeszlym roku robilismy przyjęcie na slub cywilny i niby sami najbliżsi a kupę kasy poszło. :36_11_13: I teraz tak głupio kościelny i chrzciny, goście mogą poczuć, ze byli w zeszlym roku z prezentami i teraz znów..ehhh.sama nie wiem już...chyba sobie darujemy...:(.W każdym bądź razie w marcu się za chrzciny zabieram.
Andzia sił kochana!:36_1_67: Wracajcie szybciutko do Nas!
Justynka fotki super a jaka laska z Ciebie!
Mona wspolczuję teściówki!
U nas dzisiaj totalna klapa! G. zostawil wczoraj w biurze, które jest dobudówka do domu ładowarkę w kontakcie..przez noc się zajarała...i biuro się paliło:nerw:Na szczęście kopcilo się po ściANIE po mału i nic wartościowego się nie spaliło ale G. calą niedzielę maluje biuro:36_11_13:
Ja z tego wszstkiego caly dzień jem slodkości...Z nudów caly dzień przerabiałam zdjęcia malego i anwet cos mi wyszło :)