Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
magda_79
Uff, maly spi. Ciekawe kiedy pierwsza pobudka?!

Dziewczyny, na wrzesniowkach 2009 tez sa blizniaki :) To chyba jakis szczesliowy miesiac!
Magda, a skąd już ktoś wie, że będą bliźniaki? ...moze ja źle zrozumiałam
Weszlam dzisiaj na forum wrzesniowek 2009 i dziewczyna akurat byla po USG - dwa serduszka :)

anielinka
Ma któraś z was taki moze lezaczek, bo ja nad tym się zastanawiam Fisher Price LEĹťACZEK BUJACZEK POZYTYWKA G5914 GW (540508385) - Aukcje internetowe Allegro

Anielinka akurat my mamy taki lezaczek. I ja i Michał jestesmy z niego zadowoleni. Nie mam porownania z innymi, ale ten jest fajny. Ma kilka ustawien - od pozycji lezacej do siedzacej. Moj Michal uwielbia te zabawki, ktore tam sa. Nie uzywam tylko tych wibracji, nie byly nam potrzebne.

Własnie was doczytalam :) Coś brakuje Andzi i Cafe.....Ja zaliczyłam zakupy i trochę się odpręzyłam. Kupilam małemu w dzieciowym sklepie Puree ryżowe z dynią w proszku...nigdzie indziej tego nie widzialam i chyba z ciekawości to kupilam i rpbi się jak kaszkę...kupilam tez kaszke mleczno-ryzowa malinową i małemu o wiele lepiej smakowała niż ryżowa albo kleik.Tak myślę, że jak nic jemu po tej mlecznej nie bedzie to przejde na mleko NAN albo Bebiko zamiast tego wstrętnego nutramigenu.

magda_79
anielinka
Ma któraś z was taki moze lezaczek, bo ja nad tym się zastanawiam Fisher Price LEĹťACZEK BUJACZEK POZYTYWKA G5914 GW (540508385) - Aukcje internetowe Allegro

Anielinka akurat my mamy taki lezaczek. I ja i Michał jestesmy z niego zadowoleni. Nie mam porownania z innymi, ale ten jest fajny. Ma kilka ustawien - od pozycji lezacej do siedzacej. Moj Michal uwielbia te zabawki, ktore tam sa. Nie uzywam tylko tych wibracji, nie byly nam potrzebne.

Dziękuje że mi podpowiedziałaś, bo miałam kilka do wyboru, ale ten mi bardzie podpasował.

A co do wrześniówek 2009, to też do nich zajrzałam, aż mi się łezka zakręciła w oku, jak ja sobie przypomnę....jakie to wtedy szczęście było:))):woow:
A ja zapomniałam że można juz na samym początku zobaczyc 2 fasolki...ehh pozno już i powoli mózg przysypia:)
Dobranoc wszystkim!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

magda_79

Dziewczyny, na wrzesniowkach 2009 tez sa blizniaki :) To chyba jakis szczesliowy miesiac!

Biedna kobieta!!!

U mnie meksyk dziewczyny na całego, sorry, że Wam z samego rane smece, ale juz nie daje rady. Wczoraj to nie było marudzenie, tylko normalny ryk DO samego wieczora.
Popoludniu przyjechała do mnie kolezanka z synkiem w wieku Stasia, chłopaki sie bawili, a my nie mialysmy nawet mozliwosci pogadac, ja jedna na rekach, ona druga...
Wieczorem przed spaniem zmierzyłąm im temperature, bo jakies takie dziwne byly-Maryśka 38,0, Zoska 38,0. myslalam, ze mi sie termometr popsul, wiec zmierzylam sobie i STachowi, niby wszystko ok. Mierze im jeszcze raz-obie 38,2. K...mać!!!
Dostały nurofen w dupalca i poszły spac. Nie wiem czy to na zeby, czy cos sie znowu kluje...
A Stachu z kolegą narobili mi takiego bajzlu, ze do 22-giej sprzatałąm. Plastelina byłla po prostu wszedzie!!!!
W dodatku bawili sie w chowanego i prawdopodobnie chowali sie w szafach, bo miałąm wszystkie ciuchy wieszakó pozrzucane!!!
Ja już chce wieczór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andziula :Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love: duuuuzoooo cierpliwosci kochana
to mi juz nie wypada marudzic wiec nie bede:36_2_49:
wlasie wietrzymy malemu tyleczek.....te syfki co jakis czas czas sie pojawiaja....wiec staram sie,zeby polezal sobie bez pieluszki....w ogole zauwazylam,ze odkad dostaje duzo nie cycowego jedzonka to waaaali taaaaakie kupska.....a smierdzaaaaaaaaaaaa:36_19_1::36_19_1::36_19_1:szok.....i zawszse 2 dziennie sa....a czasem i 3....

Cześć Kobietki:)
My właśnie wstaliśmy...
Veronica u mnie tak jak u Ciebie, kleik nie trzymał Kubę dłużej i o 5:45 była pobudka...
Andzia zdrówka dla dziewczynek...
Cafe my też mieliśmy problem z chrosteczkami na dupce, ciągle nawracały ale teraz mamy spokój być może dzięki pampersom z balsamem, no i oczywiście sudocrem byłi jest w stałym użyciu...

jak ostatnio czytam swoje wypowiedzi to jestem pewna że mi się mózg kurczy...