Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Powitać z rana :)) u nas pieeeekna pogoda od razu chce sie zyć :) Ja jeszcze w pizamie a Julka lezy i gryzie swoje stopy :D
Łe babki z tymi faciorami tak juz jest ...powiem Wam ze oni chyba przez dzieci czasem przechodza jakiś kryzys , ze niby chyba juz tacy uwiazani bedą na całe zycie obowiazkami i odpowiedzialnoiscą za nie ze czasm próbują zwiac choć na chwile i poczuć sie znów kawalerami :DD
Gosia no to troche przesadzili , jezu jacy Ciludzie sa durni przeciez tylko robia krzywde temu dziecku ...brak mi słów
Andzia to Ci los figla spłatał :D ale patrzac na dziewczynki (szczególnie jak spią :D ) chyba warto sie pomęczyć , sa naprawde bombowe :))
Rena u nas podobnie , co sie dostanie w szponu Dzulietu ulega natychmiastowej destrukcji :D ostatnio nawet Marcina pobiła i szarpała za brode :))
Prosiaczku powiedz kochana jak tam Zosina głowka ? widac postepy ? bo u nas juz mega poprawa :))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Dzień dobry! U nas nareszcie słoneczko- już zapomniałam, jak wygląda! No ale oprócz słoneczka śnieg i mróz więc spacerek będzie krótki:(
Andziu, z tymi bliźniakami chyba nie ma reguły- jak są to są i tyle;) No co, podwójne szczęście;)))
rena Zocha mleko modyfikowane ma głęboko w...pampersie! Ten dzieciak pakuje do buzi wszystko, pije co popadnie (nawet samą wodę i niesłodzone herbatki) a jak poczuje sztuczne mleko to foch na całego i zaciśnięty dziób!
Anouk super, że u ciebie już wszystko dobrze! Zośka ma ten kręcz minimalny ale tak ostatnio wierci głową że już nawet ćwiczyć nie trzeba. Masuję jej ten mięsień, prowokuję do przekręcania główki we "właściwą" stronę. Byliśmy też na usg przez ciemiączko. W główce wszystko ok a jak mała skończy rok to trzeba będzie zrobić zabieg, bo to nad oczkiem to jednak torbiel. Na szczęście całkowicie niegroźna, nie rośnie, nie przemieszcza się. A zabieg będzie w zasadzie kosmetyczny no ale pod znieczuleniem całkowitym.
Miłego dnia kochane!

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

Moje babury poszły spać, godzine wczesniej niż zwykle, no ale tez kupe wczesniej wstaly!!!
A ja zrobiłam se kawke, sniadanko i myk do Was...obiad mam od wczoraj, sprzatac mi sie nie chce, cały dzień sie opitalam!!!

Anouk super, że z Dżulietta juz lepiej, chodzicie na rehabilitacje????
rena jak karuzela? W całości???
Prosiaczek ja podawałam Bebiko, ponoć w smaku jest lepsze od Nana. Ale głowy uciac nie dam, bo nie probowalam:)

no mi najwiekszy nerw przeszedl.....pomachalam troche....i tyle....czuje sie lepiej...
chyba naprawde pomysle o tym worku!!:36_2_49:
jesczcze dzis angielski....a taaaaaaaaaaaaaaaak mi sie nie chce...pierwszsy raz .....masakra...a kolo 15 K jedzie z malym do ortopedy....mialam jechac ale stwierdzil z,e sam pojedzie....i dobrze....

cafe82
no mi najwiekszy nerw przeszedl.....pomachalam troche....i tyle....czuje sie lepiej...
chyba naprawde pomysle o tym worku!!:36_2_49:
jesczcze dzis angielski....a taaaaaaaaaaaaaaaak mi sie nie chce...pierwszsy raz .....masakra...a kolo 15 K jedzie z malym do ortopedy....mialam jechac ale stwierdzil z,e sam pojedzie....i dobrze....

i bardzoo dobrze :)) i jeszcze pewniejaki dumny wróci ze sobieporadził SAM ! :DDD
Prosiaczku to fajno ze i u Zosi gut :) zabiegiem nie ma sie co martwić dobrze ze tego nie zbagatelizowali wkoncu !! ja daje bebiko i smakuje mlodej :)
Andzia Ty masz prawo być czasem zła i zmęczona 3 dzieci , dom , mąż czasemkazdemu puszczaja styki :)i nadal powtarzam ze i tak jesteś dzielna :)

gdyby K byl wiecej na miejscu to zapsalabym sie na jakies zajecia ruchowe:sofunny:
no wiecie...zeby sie wypocic....wymeczyc....mi to zawsze pomagalo....a teraz czlowiek taki zastany....ruchu brak....no ale wiadomo,olus....mamuska moja oczywiscie jest do dyspozycji....ale i tak ja wykorzystjue jak ide na ang....a od marca zacznie sie jeszcze hiszpanski....wiec same rozumiecie

cafe82
gdyby K byl wiecej na miejscu to zapsalabym sie na jakies zajecia ruchowe:sofunny:
no wiecie...zeby sie wypocic....wymeczyc....mi to zawsze pomagalo....a teraz czlowiek taki zastany....ruchu brak....no ale wiadomo,olus....mamuska moja oczywiscie jest do dyspozycji....ale i tak ja wykorzystjue jak ide na ang....a od marca zacznie sie jeszcze hiszpanski....wiec same rozumiecie

a mi sie nawet nie chce doopy do sklepu ruszyc i jezdze samochodem :D