cafe82 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 wiecie co...dlaczego w ogole robi sie balagan???no przeciez to bledne kolo....sprzatam,sprzatam a i tak za chwile jest to samo....najgorzej jest z kuchnia i lazienka..chociaz i w pokojach jest podobnie......a jak pomsle,ze za chwile olek dolozy sie do balaganienia....:36_2_49: Odnośnik do komentarza
andzia Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 cafe u mnie Stachu świni za trzech. Na kolacje jadł chleb z szynka i okruszki są po prostu wszedzie Po jego kapieli łazienka pływa, zabawki wszedzie...laski, ja chce odpoczac troche od tej mojej dzieciarni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
cafe82 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 kurde....moze sie zmobilizuje i jesczcze dzisiaj machne te ciastka.....bo jutro to nie wiem kidy to zrobie....rano nie bedzie K....a pozniej jedziemy do mojego taty na imieniny i wlasnie chcialam upiec dla niego.... Odnośnik do komentarza
andzia Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ja tez zmykam troche ogarnac, bo jak teraz dupy nie rusze, to na dobre zakwitne przy tym kompie:) Odnośnik do komentarza
cafe82 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 moze na walentynki uda sie sprzedac dzieciaki???mielibyscie czas tylko dla siebie....mnie K namawia zebysmy jednak w niedz zostawili olusia u K mamy.....kurcze nie bardzo mi sie usmiecha ale z drugiej strony w koncu nie mam co marudzic Odnośnik do komentarza
gosiammm Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Cześć dziewczyny:) Andzia super listę zrobiłaś, wiecie co zawsze mi się wydawało, że u nas więcej chłopców niż dziewczynek a tutaj się okazuje, że jest po równo... my przed chwilą wróciliśmy od rodziców, nigdy nie myślałam że Kuba tak się ucieszy na widok swojego łóżeczka;) leży i gada z wszystkim czym się da:) Odnośnik do komentarza
cafe82 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 masz racje ....ja tez ide....zajrze pozniej Odnośnik do komentarza
andzia Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Cafe w Walentynki to ja bede ze STasiem w szpitalu. Mówie Wam, żyć kurna nie umierać Odnośnik do komentarza
andzia Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Goisa mnie tez sie tak wydawało:)Spadam, moze zajrze, jak sie uporam ze wszystkim Odnośnik do komentarza
justynka1984 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 witam sie wieczornie, no ja dzisiaj troszke ogarnelam mieszkanie, tez sie zastanawiam jak to bedzie jak olek podrosnie to chyba wogole juz mieszkania nie poznam, a tylko we dwojke jestesmy a brudzi sie strasznie.... oleczek jakis taki markotny chyba jednak te zeby.....mielismy dzisiaj jechac na basen ale maly cos pokaslywal w nocy wiec zrezygnowalismy a ten maly lobuz w dzien nie kaszlal wogole..... Odnośnik do komentarza
justynka1984 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 a oto moj golasek ten maly cwaniak lezy tylko na brzuszku jak jest golutki bo tak to mu chyba ciazy to ubranie i od razu placze....a drugie to biedacwo uspili w hustawce Odnośnik do komentarza
cafe82 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 olus super....spiacy bomba!!!ciasto w lodowie....jeszcze jutro zrobie takie z jablkami i cynamonem.... ogarnelam szybkosciowo kuchnie i tyle..... Odnośnik do komentarza
anielinka Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 a my bylismy na zakupach, wielki g...o kupilismy i 170 zl. poszłooooo... Anet no to uspokoiłas mnie z ta wagą Lucji, bo myslalam, ze tylko moja jest taka mała justynko twoj golasek sliczniutki i jaki grubiutki- super!!! Odnośnik do komentarza
rena_674 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 wkurzyl mnie mecz i ta odklejająca sie wykladzina dziewczyny jak wy tak ciagle sprzatacie to niezly blysk musi razic w oczya ja dzisiaj nic nie robilam bo pol dnia nie bylo wody, bylismy na spacerku i u mamyJustynka olus golasek bardzo fajny Odnośnik do komentarza
andzia Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 A ja z motorkiem w tyłku posprzatalam lazienke i zmyłam podłogi, na jutro tylko został pokoj dzieciakow i hol, takze weekend mam wolny i nie sprzatam:) A i jeszcze zrobiłam sałatke grecka i otworzyłam winko, bo mój mężulek miał być ponad godzinę temu!!!! Sama zjem i wypije!!! CHoć wiem, ze to nie jego wina, taka praca, to i tak jestem zła:(Justynka Oluś super:) rena ja przy trojce dzieci to mam wciaz taki syf, ze obłęd anielinka Amelka musi być laska, a nie grubasek:) Odnośnik do komentarza
ROSE666 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Justynka Oleczek super!! Anet twoja Lucy rewelacja, ach te wloski.... u nas normalnie dzisiaj jest maskra po całości. Marcelowi spuchło dziąsło. Ledwo zasnął i obudzil sie z mega rykiem. Później zasnąl znowu na moich rękach i znowu wstał z meeega rykiem. Temp. nie ma, kataru juz też więc nic tylko ząb Jak tak ma wyglądac cala noc to ja dziękuję! A w domu meksyk nic nie zrobione :( dopiero wrzuciłam zmywarę i pieluchy do prania. A G. gdzies pojechał i nie ma zasięgu Mowię szybko DOBRANOC i zmykam wyparzyć jeszcze butle i spać! Odnośnik do komentarza
rena_674 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Andzia ja tez mam prawie trojke dzieci kiedys bylam pedantka ale przeszlo mi i robie to co musze, bo szlag mnie trafia jak dobrze nie posprzatam a juz od nowa, a to jakas szklanka a to cos innego brrbrr Odnośnik do komentarza
magda_79 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Hej. Jestem wsciekla po meczu. Bleee! Jest u nas przyjaciel P. i rozbawili mi malego i teraz walcze, zeby zasnal, a oni piwkuja. Co za zycie!Jedynie ze sprzataniem mi sie dzisiaj upieklo. Poszlam z malym na spacer, a P. w tym czasie wszystko ogarnal. On ma fazy. Jak wrocilam do domu to myl szafy!!!!Kurcze, maly caly czas marudzi i poplakuje :( Odnośnik do komentarza
magda_79 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Justynka fotki Oleczka sliczne! Jaki cudny golasek :) Odnośnik do komentarza
anielinka Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Andzia ja się martwie żeby nie wyglądała na jakąś zabiedzoną, bo wczoraj jak Beata napisała, że Iza tyle waży...to się przeraziłam że moja taka kruszyna Odnośnik do komentarza
beata694 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Anielinka ja znowu mam obsesję , że moja za gruba:( Dziewczynki drobniutkie powinny być a nie takie pyzy jak moja;). A poważnie mówiac najważniejsze żeby zdrowe były:). JA tylko na chwilkę dzisiaj - może w weekend dam radę dłużej posiedzieć. Buziaczki i dobrej nocy:) Odnośnik do komentarza
andzia Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 anielinka jak nie ma niedowagi, to nie ma czym sie martwic. Magda gdzies Ty tego chłopa znalazła??? Nie ma jakiegos brata na zbyciu??? Veronica oby Marcelek przespał nocke Odnośnik do komentarza
anielinka Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 no widzisz Andzia jak to jest, ja się marwię że moja Amelka jest za mała, a Beata że Iza za duża...he he..niedowagi napewno niema, bo ostatnio lekarz mówił że waga dobra jest....tak jak mówi Beata- ważne żeby były zdrowe!!! Odnośnik do komentarza
andzia Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 anielinkano widzisz Andzia jak to jest, ja się marwię że moja Amelka jest za mała, a Beata że Iza za duża...he he..niedowagi napewno niema, bo ostatnio lekarz mówił że waga dobra jest....tak jak mówi Beata- ważne żeby były zdrowe!!!Dokładnie:) Odnośnik do komentarza
anielinka Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Idę już spać...życzę spokojnych i przespanych nocek!!! Dobranoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi