Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

ja korzystam z tych dni , kiedy czuję się bardzo dobrze mam tyle energii bo czasem wstaję rano i nie chce mi się nic i tak nie mam sił.... a z tym kupowaniem to też tak jest, że tyle tewgo wszystkiego jest w sklepach, że nie widomo na jaki termometr się zdecydować, jakie wkładki jkupic itd ostatnio szłam na mega zakupy a wróciłam z paczka pieluch tetrowych bo nad resztą zaczęłam się zastanawiać...

Dziękuje raz jeszcze za gratulacje:)
Ja dzisiaj cały dzień w biegu, aż nogi troche bolą, ale nie jest źle...
Andzia luzik niestety jeszcze nie do końca bo druga praca do obrony została... ale teraz mam poczucie, że nawet jakby się coś stało i nie obroniłabym tej drugiej to i tak i tak wyższe wykształcenie już mam:)

Cafe trzymam kciuki żeby wszytsko było dobrze... ja od jutra maltretuje mojego lekarza żeby mnie wziął na wizyte bo do dziś miał urlop...
A powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z badaniami w ciąży? No bo ja miałam na początku ciąży w szpitalu różne badania krwi, później to tylko z dwa razy miałam morfologie... Czy to nie za mało?? Teraz chce sobie zrobiś morfologie i mocz na wizyte, ale czy innych badań w trakcie ciązy się nie wykonuje?? ja już sama nie wiem...

vercia,to takie stawianie sie brzucha,czujesz go bardziej niz zwykle......a mnie poza tym tez ostatanio pobolewal.....mialam zawsze bardzo bolesne miesiaczki i ten bol to taka jakby lagodniejsza forma ...tak moge porownac....lekarz powiedzial,ze skraca sie szyjka ale na razie nie ma powodow do niepokoju....pozostalo czekac i postarac sie nie przejmowac za bardzo

cafe82
niedawno wrocilam.....poki co fenoterol i staveran.....i duuuuuuuzoooo lezec

no właśnie mi też powiedział, że się skraca szyjka jak byłam ale brzuch twardy jakoś nie zauważyłam dlatego pytam czy to czuć i da się zauważyć :) a z tą szyjką to mi powiedział tylko, że już czas żeby się zaczęła skracać ....i powiem ci, że badanie odczułam ogólnie jako nieprzyjemne ;( tak jakbym była spuchnięta w środku...

Powitać kobitki ciepło :)) a buuuu Cafe :( zawsze cuś sie musi zesrać ....czemu nie moze być noramalnie ?...egh... Gosiam WIELKIE GRATYYYYY ..no i z bańki :)) Andzia a jak tam Twoje tancereczki ? :DD Veronica jak mawia mój mąż jak nie urok to sraczka albo przemarsz wojsk..z tą pralką ... Ja smigam dziś do lekarza , zobaczymy co tam z kluską :) no i jakieś zakupy dzidziolowe zrobie bo w proszku jeszcze jestem a jak Was czytam to łapie doła ze jeszcze w lesie jestem ;) Pozdrówka Mamuśki :))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

dzien dobry babeczki
anet,czy ty oprocz fenoterolu bierzesz cos jeszcze?
vercia ......u nas zaswiadczenie nie bylo wymagane,poniewaz my nie mialysmy cwiczen......tylko cwiczenia oddechowe
anouk....ja tez jeszczcze w polu,tylko duzo gadam gorzej z realizowaniem planu
gosiammm bidulo....dasz rade:)
andzia a tobie pomaga ten antybiotyk,prawda?
a nasz pracus magda?pewnie zajrzy do nas z praca:):)
a kasioleqqq to juz sama nie wiem