Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

A my dopero co wróciłyśmy od mamy, Ł. nadal nima :Kiepsko:
Amelka też za dziadkami jest baardzo, rano jak juz wstanie to odrazu się pyta o babcie i chce odrazu iść:) (oczywiście chodzi o moich rodziców)

Magda i co juz w domku? poplotkowałyście troche z kumpelą?
super że Misiek u mamy tyle zjadł...ale wiadomo, jak bez stresu to i dziecko apetyt ma...

Justynka na co idziecie do kina?

Andzia pewnie juz jesteś jedną nogą na imprezce, co?:D ale zazdroszcze...ja tez chce gdzieś wyjść!!!! tylko gdzie???...:Kiepsko:

Gosia ja też od czasu do czasu własnie z proszku robie kopiec kreta, baaardzo to ciacho lubimy:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
A my dopero co wróciłyśmy od mamy, Ł. nadal nima :Kiepsko:
Amelka też za dziadkami jest baardzo, rano jak juz wstanie to odrazu się pyta o babcie i chce odrazu iść:) (oczywiście chodzi o moich rodziców)

Magda i co juz w domku? poplotkowałyście troche z kumpelą?
super że Misiek u mamy tyle zjadł...ale wiadomo, jak bez stresu to i dziecko apetyt ma...

Justynka na co idziecie do kina?

Andzia pewnie juz jesteś jedną nogą na imprezce, co?:D ale zazdroszcze...ja tez chce gdzieś wyjść!!!! tylko gdzie???...:Kiepsko:

Gosia ja też od czasu do czasu własnie z proszku robie kopiec kreta, baaardzo to ciacho lubimy:)

anielinka "zanim odejda wody" bardzo fajny film usmialam sie jak nie wiem co

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

dzień dobry z rana :)
widąc , ze niedziela leniwa , wszystkie jeszcze w piżamach pomykacie :D
Andzia jak głowa ? mam nadzieje , ze nie doskwiera za bardzo :)
Justynka tytuł filmu w Twoim klimacie widze :DDDDD
Madzia kurcze , wiec chyba wyglada , ze Misiek ma jakiś uraz do jedzenia (prawdopodobnie dzięki babci ) egh
Anielinka jak jeszcze spicie to ja sie zastrzele :P
Gosia akurat z gotowców czasem tez zdaza mi sie robić własnie kopiec kreta ^^
Cafe jak samopoczucie dzis ?
Agulcia ale zazdroszczę własnej chałupki my moze w nastepnym roku coś ruszymy ...jak znajdziemy kupca na to mieszkanie , działka juz czeka ^^ wiec podstawa jest :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Witam:)
Wczoraj pisały ponad normę, a dzisiaj ciiiiiiiiiisza... nununu nieładnie!
U nas nocka super:) Zaliczyliśmy jedną pobudkę o 3 i dalej spał do 7:) Ale też Kuba wczoraj późno poszedł spać... jak zobaczył, że zaczyna się Mam talent to oglądał do ostatnich reklam:)
My znów dzisiaj sami...Pogoda nie ciekawa, na razie nie pada, ale jest dość zimno:/ no i chmury są, a więc w każdej chwili może zacząć padać:/
Magda jak tam wczorajszy wieczór?
Justynka zazdroszczę kina!
kasioleqq widziałam zdjęcia na n-k - śliczne! Zajrzyj też do nas bo my tu się martwimy!
Cafe jak tam nocka?
Andzia ty wczoraj balowałaś? Bo ja nie doczytałam...

Anouk małz przywiózł z polowania wielkiego dzikusa:D
Udanych remontów życze:)

ANielinka musisz się kiedyś umówić na wieczorne wyjście z kolezankami, to naprawde bardzo dobrze robi na psychike:)

Justynka fajnie, ze wypad do kina udany.

Gosia jak Ty to robisz, ze Kuba ogląda tv? Zdradźcie przepis jakiś, plisss

Cafe a Oluś już w domku? miłego ogarniania:)

Andzia co do oglądania tv, to Kuba dużo nie ogląda... Włączam bajki rano na Disney channnel, Kuba bardzo lubi Złotą Rączkę, Agenta Oso, a już najbardziej Klub przyjaciół Myszki Mickey:) A właśnie rano one lecą... Kuba nie siedzi godziny przed tv ale one sobie lecą i od czasu do czasu dłużej się skupi. No i furorę robią Milionerzy ten program jest tak skonstruowany, że mój Kuba godzinę siedzi jak zaczarowany:36_11_1:

I ja sie witam :)

Andzia domyslam sie, ze skoro sladowalas o 4 to parapetowa byla baaaardzo udana! Zyjesz dzisiaj?
A K. dzisiaj tez nie ma?
Czemu mnie nie dziwi, ze to Marysia wyladowala u babci? :hahaha:

Gosia przesyłam Wam slonko, zebyscie mogli chociaz na spacer wyjsc. U nas zimno, ale bardzo slonecznie. Na pewno pozniej wybierzemy sie na spacer.
Kuba oglada milionerow, bo juz sie uczy odpowiedzi :)

Anouk suuuuper, ze podtawa do domku jest :)
U nas ani podstawy ani nawet marzyc o domku nie ma co :) Ale co tam!

JA wczoraj poplotkowalam 2 godzinki, potem przyjechal P. i dzien zlecial sympatycznie.
Dzisiaj od rana ogarnialam chate. I ja nie mam kiedy w tygodniu, jedynue niedziela zostaje. Juz drugie pranie wlaczone. Ale ja juz padlam!
P. ma egzamin z instruktora siatkowki, mam nadzieje, ze dluzej niz 2 h mu nie zejdzie.

My już po spacerze, STasiu wymiękł i trzeba było wracać do domu, popołudniu zabiorę mu rower. A ja sie zastanawiam, czy dobrze zrobiłam wydajac Maryśke, bo Zośka urządza mi takie histerie, że wymiękam:glass:

Gosia fajnie, ze Kuba potrafi się skupić na bajce, nawet nie wiesz jak zazdroszcze!!!
Magda buciki superowe, a poranny uśmiech ze słoneczkiem w tle-rewelacja!!!
Fajnie, ze ploteczki udane:)
A ja żyje, ale ledwo:Padnięty:Ale akumulatory naładowane, nawet mimo braku snu

Dzięki dziewczyny:Całus:

Andzia super że akumulatorki podładowane! Ale powrót do domu o czwartej to dla mnie szok! Ja już bym chyba nie wyrobiła kolejnego dnia... Zdziadziałam;(

Magda świetne te buciki! Mi ciężko coś dobrać, bo szukam takich które są ciepłe i nie są twarde jak gipsy.W tym roku miałam fuksa (i kochaną siostrę:Oczko:) no i się udało::):
A Michałek prześliczny! Masz cudownego synka...

Jessu najmocniej was przepraszam że nie wszystkim odpisuję... Właśnie przed chwilą dziad zasnął! Kompletnie odmawia spania i chętnie bym na to poszła gdyby później tak nie marudził! Ech... Czy ja kiedyś pisałam, że chciałam bliźnięta? COFAM TO!!! Bo jak czytam co Andzia pisze o zołzach, to jakbym o Filipie czytała tylko ona ma to razy DWA:Szok: Andzia po raz kolejny ukłon w Twoją stronę. Nie wiem jak Ty wyrabiasz:o_master: Mi brak cierpliwości przy jednym...
A Filipo ostatnio nauczył się, że jak nie działa "mamusiu chodź" to trzeba powiedzieć "plosie" cwaniaczek... Poza tym siostra z synkami jest już w domu. Już wszystko dobrze... Ja przez tą ospę nie pojechałam do Wrocławia a miałam pobalować z okazji kolejnego roku na karku:Płacz: Dupa jednym słowem... Filipowi krosty jeszcze nie powyskakiwały... Czekamy...
Buziaki kobietki:Całus: Udanej niedzieli Wam życzę!!!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei szkoda, że nie udało się wyjechac i odreagowac troszkę. Ciekawe czy Filip się tą ospą zaraził. A mnie nie masz co podziwiać, bo ja wcale nie daje rady, o czym niejednokrotnie Was informuję:Oczko:
Co do wyjść i późnych powrotów-to następnego dnia jest ciężko jak cholera, ale takie odmiany są potrzebne. Ja mam ekipę koleżanek taką pomerdaną, jedne jeszcze z czasów liceum, jedne jeszcze z podstawówki, każda jakąś swoją koleżankę do naszego kręgu dodatkowo wprowadziła, jedna szwagierkę itd i tak się spotykamy raz na jakiś czas. I bardzo sobię cenię te spotkania i te przyjaźnie i wiem, ze trzeba je pielęgnować, żeby mieć z kim wyjsć na kawkę czy piwko za naście czy dziesiąt lat. Patrze np. na moich teściów, oni nie mają żadnych znajomych, z nikim się nie spotykają, do nikogo nie wychodzą, nikogo nie zapraszją. Ja nie chciałabym tak żyć.

cześc dziewczyny

mei może już nie wyskoczą my te chrostki i obejdzie się bez ospy....

andzia mówi 4 rano i jesteś cały dzień na nogach??podziwiam ja to chyba sie już zestarzałam nie ma szans żebym wytrzymała...

gosia a dzisiaj maż w domu???

u mnie oleczek właśnie poszedł spać wiec mam chwilke dla siebie....dzisiaj juz upieklam ciasto bo mieli znajomi męża przyjechac ale jednak sie nie pojawia....wiec ciacho dla mnie mniam...

dzisiaj zdzwonilam się z koleżanka z klasy co ma córkę dzień młodszą od olka a ta mi mówi ze na koniec lutego ma termin no normalnie myslalam ze pekne ze smiechu ale sie nasze chłopaki telepatycznie dogadali co do zapłodnienia....i znowu nasze dzieciaczki beda rówieśnikami....szkoda tylko ze daleko mieszka od nas bo pod krakowem....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png