Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

Aguu wybacz zapomnialao mi sie wczooraj(ciazowa skleroza:lol:)sliczny brzus
Gosia Olivka coraz piekniejsza:wink:

cherry82
aa i PATI-mam pytanie jakie szwy zakladaja rozpåuszczalne czy do sciagania mam nadziejje ze rozpuszccza sie same pytam tak bo pewne zas mnie troszke rozerwie allaa juz mnie krocze boli na sama mysl

no ja mialam rozpuszczalne,i mi si ewydaje,ze sa tylko rozpuszczalne:D

panna-em

zdjecie mojej niewydarzonej fryzury wstawie innym razem jak sama sie do niej przyzwyczaje no i jak grzywka troche odrosnie bo cały czas chodze ze spiętą, taką masakre mi z niej zrobiła :grrrrrr: normalnie jak zaczarowany ołówek wyglądam :Real mad:

no nie wiem nie wiem czy tak dlugo wytrzymam,zeby czekac na Twoj fryz:D

gosiaj
panna-em
yasmelka

jestem jestem melduje sie...jak tam twoj P?

ani mi nie gadaj. wkurzyl mnie i tyle. wyciszyl sobie telefon zebym go nie budziła :grrrrrr: ja mu k***a sie wycisze niech tylko sie zjawi w poniedzialek :Real mad: wczoraj niezle dali na imprezie i dzis juz po odprawie sie piwskiem leczyl bo kaca ma :grrrrrr: a w Liv pewnie z kumplem tez niezle da czadu, ciekawe jaki bedzie w poniedzialek :grrrrrr:

jeju, ja to czasem marze, zeby K byl troche pijany...przynajmniej, zeby zobaczyc jaki jest...widzialam go kiedys podpitego...to normalnie ze smiechu nie moglam, bo chyba przerazony byl swoim stanem, brakiem koordynacji ruchow i logicznego myslenia :-)
a z drugiej strony to dobrze, bo pewnie by byl baaaaaaaaardzo upierdliwy....

:sofunny: Och Gosia:sofunny:

gosiaj żeby wsiasc do taksowki to ja trzezwego P nie potrzebuje :sofunny::sofunny::sofunny:

a tutaj juz moj szwagier czeka na niego z "przedpępkowym" :lol: i kilkoma kanałami z meczami pilki noznej hehe oboje fanatycy :D a gdyby mnie tak w trakcie imprezy wzieło to od siostry mam rzute beretem do szpitala to pieszo zalece :sofunny::sofunny:

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

panna-em
u mnie dzisiaj jakis dziwny dzien ::(:
za kazdym razem jak sie kładłam to po kilku minutach zaczynała mnie boleć głowa ::(:
i cały dzien na poł leżąco albo na siedząco bo leżenie dzis odpada ::(: ciekawe czy jak sie położe do spania to nie bede miała tego bólu.....

aaaaaaaa, panna: a tak odbiegajac od tematu...czy ja dobrze zrozumialam, ze ty teraz mieszkasz u swoich rodzicow? jak oni na wnusia? pomagaja Ci, karmia? czy musisz sama wszystko robic?

http://www.suwaczki.com/tickers/relgi09k2phn9pyy.png

30.04.09 13:13- II kreski
11.05.09-zobaczylismy pecherzyk i Ciebie-mala plamke
29.05.09- ruszasz raczkami i nozkami i mierzysz 29mm
16.06.09-masz 67mm, bijace serduszko i jestes zdrowa/y
28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g
06.10-wazysz prawie 1200g i masz prawie 40cm
06.01.10- urodzilas sie o 9:26

patrycja`81
aguu wybacz zapomnialao mi sie wczooraj(ciazowa skleroza:lol:)sliczny brzus
gosia olivka coraz piekniejsza:wink:

cherry82
aa i pati-mam pytanie jakie szwy zakladaja rozpåuszczalne czy do sciagania mam nadziejje ze rozpuszccza sie same pytam tak bo pewne zas mnie troszke rozerwie allaa juz mnie krocze boli na sama mysl

no ja mialam rozpuszczalne,i mi si ewydaje,ze sa tylko rozpuszczalne:d

panna-em

zdjecie mojej niewydarzonej fryzury wstawie innym razem jak sama sie do niej przyzwyczaje no i jak grzywka troche odrosnie bo cały czas chodze ze spiętą, taką masakre mi z niej zrobiła :grrrrrr: Normalnie jak zaczarowany ołówek wyglądam :real mad:

no nie wiem nie wiem czy tak dlugo wytrzymam,zeby czekac na twoj fryz:d

gosiaj
panna-em

ani mi nie gadaj. Wkurzyl mnie i tyle. Wyciszyl sobie telefon zebym go nie budziła :grrrrrr: Ja mu k***a sie wycisze niech tylko sie zjawi w poniedzialek :real mad: Wczoraj niezle dali na imprezie i dzis juz po odprawie sie piwskiem leczyl bo kaca ma :grrrrrr: A w liv pewnie z kumplem tez niezle da czadu, ciekawe jaki bedzie w poniedzialek :grrrrrr:

jeju, ja to czasem marze, zeby k byl troche pijany...przynajmniej, zeby zobaczyc jaki jest...widzialam go kiedys podpitego...to normalnie ze smiechu nie moglam, bo chyba przerazony byl swoim stanem, brakiem koordynacji ruchow i logicznego myslenia :-)
a z drugiej strony to dobrze, bo pewnie by byl baaaaaaaaardzo upierdliwy....

:sofunny: Och gosia:sofunny:

:36_1_21:

28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g

gosiaj
panna-em
u mnie dzisiaj jakis dziwny dzien ::(:
za kazdym razem jak sie kładłam to po kilku minutach zaczynała mnie boleć głowa ::(:
i cały dzien na poł leżąco albo na siedząco bo leżenie dzis odpada ::(: ciekawe czy jak sie położe do spania to nie bede miała tego bólu.....

aaaaaaaa, panna: a tak odbiegajac od tematu...czy ja dobrze zrozumialam, ze ty teraz mieszkasz u swoich rodzicow? jak oni na wnusia? pomagaja Ci, karmia? czy musisz sama wszystko robic?

hehe karmią karmią :lol:
a jak na wnusiątko....hmmmm..... moja mama sie cieszy, szaleje po sklepach ale jak sama mówi ograniczam ją strasznie bo nie znam płci i ona stanowczo za długo w sklepie spędza czasu zastanawiając sie jaki kolor wybrać :lol: a ojciec....nie wiem, nie rozmawiam z nim od roku....i nawet mnie to nie obchodzi czy sie cieszy czy nie!!
Nawwet jak pracowalam to moja mama nigdy nie chciala ode mnie kasy na jedzenie czy cos, mialam sobie tylko internet oplacac bo jak sama mowila jeszzcze przyjdzie na mnie pora że bede miala swoje rachunki i calą reszte na głowie ::):

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

panna-em
tragiczna ta moja grzywka :Real mad::Real mad: :le::le::le:
wyglądam jakby mi ją krowa pogryzła :36_33_18:

jakos nie wierze, ze moze byc az tak zle! krotkie grzywki sa zajebiste! ja mam na maxa krotka i bardzi sie z tego ciesze! :-)

panna-em
gosiaj to zrob jakis taki wieczor kiedys i upij swojego K :lol::D:D:D

no raz sie prawie udalo, bo pilismy polski spirytus z syropem malinowym (podpalany) i musial robic prezentacje swoim znajomym...i pil prawie z kazdym...no i wlasnie wtedy sie lekko "wcial"...jeszcze musze go nauczyc prawidlowego picia, bo on takim niemieckiem zwyczajem miedzy jednym kileiszkiem polskiego bimbru albo spirytu popija piwko....i wtedy to sie kibelkiem skonczylo....bo za mocno pomieszal...

no a ze jest wielki-198cm i prawie 100kg wagi (boze, ja kiedys wazylam jego polowe, a teraz?!?!?!?!?!?!)...wiec duuuuuuuuuuuzo trzeb sie napracowac, zeby zadzialalo...

a on to ciagle tylko albo karmi niemieckie, albo takiego mixa piwo ze spritem...i jak tu sie ma tym upic?!?!?!?

panna-em
tragiczna ta moja grzywka :Real mad::Real mad: :le::le::le:
wyglądam jakby mi ją krowa pogryzła :36_33_18:

ja tylko raz w zyciu plakalam przez fryzure...ale wtedy mialam krociusienkie czarne wlosy i fryzjerka mi na maxa spieprzyla...i ratowac nie bylo co, bo za krotkie wlosy mialam...

no i tu poszlam raz jako model do szkoly fryzjerskiej- raz na ciecie i tydzien pozniej na kolor....
ciecie bylo beznadziejne, bo mi zrobila baba dokladnie taka sama fryzure jaka ona miala, wiec nie dobrala jej do mnie, tylko zrobila pod siebie- wlasnie z taka grzywka prosta jak teraz jest modne....

a farba byla ogolnie ok, gdyby nie jakis beznadziejny pasek czerwony po jednej stronie, ktory w ogole nie mial sensu....

a teraz farbe na glowie mam od chyba roku i pasemka jeszcze sie trzymaja :-)

patrycja`81
pokaze Wam co dzis robilysmy z Emilia
(mi sie najbardziej podoba zdjecie-Emilia dlubiaca w nosie,a jej mama z dziwna mina:lol:)

oczywiscie pozniej wykasuje zdjecia:D

fajowe fajowe zdjecia :-) i tez masz fajna fryzurke :-)

serio, to myslalam, ze masz wiekszy ten brzuszek...ale to chyba mi tak strzelil ostatnio :-) no i chyba wszytskie macie takie niskie brzuszki, bo moj to kula od piersi sie zaczyna...
i Emilia bardzo do Ciebie podobna :-)

patrycja`81
(mi sie najbardziej podoba zdjecie-Emilia dlubiaca w nosie,a jej mama z dziwna mina:lol:)

i chyba Emilia byla glodna, bo wcina pilke!

gosiaj
patrycja`81

i chyba Emilia byla glodna, bo wcina pilke!

przed kulkami posililysmy sie nalesnikami:D mniam,pychota:wink:

zaby jej ida,i wszystko pcha do buzi:D

panna mj jak sie upije...chociaż żadko sie mu to zdarza bo go potem straszliwie meczy...ale jak jest okazja na szczescie wie kiedy ma pod kreske....to ogolnie on zawsze jest przylepa i taki prztulu ale jak sie napije to jest normalnie komedia....wtedy to caluje...przytula....opowiada jak mnie wielbi kocha i jaka jestem piekna i wspaniala...uwielbiam to...heheh..lepsze to niż jakby mial sie drzec i takie tam..

http://www.suwaczki.com/tickers/82docwa1zyg7nb5a.png
http://www.suwaczki.com/tickers/wff2vcqg6w42rjgz.png

yasmelka
hejka.....halo....

hejka yasmelka!

ja pakuje rzeczy i spadam do domu, bo K po mnie przyjechal wlasnie do biblioteki...a juz ledwo na oczy widze...

boze dziewczyny naskrobalyscie chyba z 50 strylkon i oczywiscie ze was chyba nigdy nie nadrobie bo od kad wrcocilam do roboty to na nic nie mam ochoty poza spaniem ,,, ogolnie czuje sie ok choc chec do zjedzenia tego czy tamtego jest bardzo silna zwlaszcza ze to ten w maly wysyla mi rozporzadzenia na co ma ochote...
juz od nastepnej niedzieli zaczynam urlop macierzynski i wlasnie dzis dostlam lista z sociala ile mi zaplaca i bylam bardzo bardzo mile zaskoczona.... co poprawilo mi nastruj po coezkiej pracy...
no ale dobra to tyle ode mnie i bede starac sie teraz czesciej do was zagladac...

http://img34.glitterfy.com/10116/glitterfy-flpbk0170243696734.gif

sandra1237
boze dziewczyny naskrobalyscie chyba z 50 strylkon i oczywiscie ze was chyba nigdy nie nadrobie bo od kad wrcocilam do roboty to na nic nie mam ochoty poza spaniem ,,, ogolnie czuje sie ok choc chec do zjedzenia tego czy tamtego jest bardzo silna zwlaszcza ze to ten w maly wysyla mi rozporzadzenia na co ma ochote...
juz od nastepnej niedzieli zaczynam urlop macierzynski i wlasnie dzis dostlam lista z sociala ile mi zaplaca i bylam bardzo bardzo mile zaskoczona.... co poprawilo mi nastruj po coezkiej pracy...
no ale dobra to tyle ode mnie i bede starac sie teraz czesciej do was zagladac...

no wreszcie sandra....już sie martwilysmy czemu nie piszesz...
świetnie że z macierzynskim jest ok.....to juz niedlugo bedziesz sobie troszke odpoczywac....

agula7777
Hej.
Wpadłam się przywitać i zaraz ucikam do łóżeczka,bo jestem padnięta:-(
Na nic nie mam sił.

agula mam nadzieje, że wszystko jest ok po powrocie....napisz jutro jak sie czujesz babeczko

http://www.suwaczki.com/tickers/82docwa1zyg7nb5a.png
http://www.suwaczki.com/tickers/wff2vcqg6w42rjgz.png