Gość agula7777 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Hello babeczki W końcu mialam co poczytać-no niezłe macie tępo,ja w zasadzie dopiero wstałam i narazie pije kawke,bo coś nie mogę się obudzićNoc miałam fatalną-prawie wogóle nie spałam tak mnie plecy bolały,tak,że zmieniam date,hihihi-do 14 gr.to chyba bym oszalała. Obstawiam MikołajaNarazie uciekam,bo muszę obrać ziemniaczki na obiadek;-),ale będę tu zaglądała.hihihi Odnośnik do komentarza
yasmelka Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 agula7777Hello babeczki W końcu mialam co poczytać-no niezłe macie tępo,ja w zasadzie dopiero wstałam i narazie pije kawke,bo coś nie mogę się obudzićNoc miałam fatalną-prawie wogóle nie spałam tak mnie plecy bolały,tak,że zmieniam date,hihihi-do 14 gr.to chyba bym oszalała. Obstawiam MikołajaNarazie uciekam,bo muszę obrać ziemniaczki na obiadek;-),ale będę tu zaglądała.hihihi no majeczka czytalaś - rodzimy w mikolaja o 6:06... Odnośnik do komentarza
Aguu Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 oho... pierwsze "bolesne" skurcze mam za soba... szybko przyszły, szybko poszły... Odnośnik do komentarza
yasmelka Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 aguu naj naj z okazji 1 miesiaca mażeństwa... jakie skurcze? ja dzisiaj mialam takie "inne" takie z promieniujące do krzyża....ups... Odnośnik do komentarza
Gość agula7777 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 yasmelkaaguu naj naj z okazji 1 miesiaca mażeństwa... jakie skurcze? ja dzisiaj mialam takie "inne" takie z promieniujące do krzyża....ups...Ja miałam takie wczoraj i troche się nastraszylam ale to fałszywy alarm:-) Odnośnik do komentarza
Aguu Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 dzięki no, to nasza pierwsza 'okrągła' rocznica heheheco do skurczy to takie lekkie, niepromieniujące, w dole brzuchaa Ty tam lepiej uważaj na siebie, jeszcze nie czas :) grudnia ni ma Odnośnik do komentarza
yasmelka Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 no ale tablet jeszcze nie odstawilas? a no i jesteś tydzien do przodu niż ja...ale pocieszam sie ze to i tak juz duzo 34 skonczone...teraz kazdy dzien na plus to plus.. Odnośnik do komentarza
Aguu Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 hmm ale mnie wkurza ten lewy bok... Odnośnik do komentarza
yasmelka Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Aguudzięki no, to nasza pierwsza 'okrągła' rocznica heheheco do skurczy to takie lekkie, niepromieniujące, w dole brzuchaa Ty tam lepiej uważaj na siebie, jeszcze nie czas :) grudnia ni ma no to dokladnie....jeszcze kilkanascie dni....damy rade...trza nogi zaciskac... Odnośnik do komentarza
yasmelka Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Aguuhmm ale mnie wkurza ten lewy bok... ja też mam lewy heheh Odnośnik do komentarza
yasmelka Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 yasmelkaAguuhmm ale mnie wkurza ten lewy bok... ja też mam lewy heheh i nawet mnie od wczoraj nie wkurza ... Odnośnik do komentarza
Aguu Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ok zbieram się na uczelnie, ale i tak pewnie pójdę na wybrane zajęcia bo nie wysiedzę do 20.20 bez przerwy ;> Odnośnik do komentarza
yasmelka Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Aguuok zbieram się na uczelnie, ale i tak pewnie pójdę na wybrane zajęcia bo nie wysiedzę do 20.20 bez przerwy ;> powodzenia....ja w pierwszej tez na zajecia biegalammm...ale do 20 nigdy nie wysiedzialam... Odnośnik do komentarza
netka3 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 czesc dziewczynki ja tylko na chwilkę bo zaraz wybywam z domku. wstawiam tylko fotki brzuszka rano robione takze swierzuteńkie zajrze potem i poczytam co od wczoraj naklikałyście, fotki sama cykałam także są takie jakie są ale brzucholka widac takze spadam i miłego dzionka życze wam wszystkim mamuśki Odnośnik do komentarza
Gość agula7777 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Majeczka gdzie się chowasz?rosdzisz?hihiA te skurcze złapały mnie dlatego,bo tabletek nie zarzyłam-skleroza,hihi Ale dziś się pilnuje,bo jestem sama z młodą w domu do rana Odnośnik do komentarza
Gość agula7777 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Aguu dziś masz rocznice,GRATULUJE Odnośnik do komentarza
cherry82 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 hej abbulki was docxzytac to amsakra od wczoraj MIA-oby malenska kruszynka zaczela przybierac ale 4 grudnia juz przynajmiej bedizesz wiedziec ze przytulisz malenstwo ZOSIENKO-LOZECZKO SUPER A BRZUSIO NO PRAWIE JAK MOJ STRASZNIE PODOBNE MAMY BRZUSZKI MAJECZKO-mebelki the best i lozeczko rowniez przydalaby mi sie taka komoda DOROTA-TY JUZ PZRED PORODEM JESTES PATI-JAKA CORECZKA ZADOWOLONA Z WOZECZKA A TO NAJWAZNIEJEZE WOZIO EXTRA JA TO BYM TYLKO JEDNO KOLO EJSCCZE DODALA HIHI ALE OGOLNIE FAJNEI SIE PREZENTUJE DZIEWCZYNY -POWODZENIA NA WIZYTACH W TYM TYGODNIU JA MAM JUTRO UMNIE BEZ ZMIAN NIEPRZESPANE NOCE CIEZKO ZASNAC AHH CIEMNO I POGODA DO D...Y NIE WIEM CO JESCVCZE POMINELAM AGUU-GRATKI 1 MIESIACA BYLAM Z CORA NA BILANSIE WCZORAJ MUSZE CORCE ZMNIEJSZYC DAWKE SLODYCZY ONA JEST ZA DUZA JAK NA SWOJ WIEK WYCHODIZ Z NORMY ALE JA BABIE TLUMACZE ZE ONA ZAWSZE TAKA JAKAS WIEKSZA BYLA OD JEJ ROWIESNIKOW BOP DLUGA I CIEZKA SIE URODZILA AAA ONA NAGLE MWOI Z ECHODIZ O ZABKI BY NIE MAILAA NA PRZYSZLOS PROBLEMWO TAKA SCIEMA I DOLACZE ZDIATKA Z WCZORAJ 17.04.2009-2 piekne kreseczki 22.06.2009-zobaczylismy cie masz juz 72,2mm w 13,4tc 28.07.2009-masz juz 15cm 28.07.2009-USG-SYNEK 19.08.2008-slyszelismy bicie twojego serduszka Odnośnik do komentarza
cherry82 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 netka3czesc dziewczynki Ja tylko na chwilkę bo zaraz wybywam z domku. Wstawiam tylko fotki brzuszka rano robione takze swierzuteńkie zajrze potem i poczytam co od wczoraj naklikałyście, fotki sama cykałam także są takie jakie są ale brzucholka widac takze spadam i miłego dzionka życze wam wszystkim mamuśkinetka-ty to jestes nasza modelka brzuszna jejku jaki malusi brzusio zgrabniusi -a ty6 znasz juz plec dzidzi czy nie 17.04.2009-2 piekne kreseczki 22.06.2009-zobaczylismy cie masz juz 72,2mm w 13,4tc 28.07.2009-masz juz 15cm 28.07.2009-USG-SYNEK 19.08.2008-slyszelismy bicie twojego serduszka Odnośnik do komentarza
Gość agula7777 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 cherry82hej abbulki was docxzytac to amsakra od wczoraj MIA-oby malenska kruszynka zaczela przybierac ale 4 grudnia juz przynajmiej bedizesz wiedziec ze przytulisz malenstwo ZOSIENKO-LOZECZKO SUPER A BRZUSIO NO PRAWIE JAK MOJ STRASZNIE PODOBNE MAMY BRZUSZKI MAJECZKO-mebelki the best i lozeczko rowniez przydalaby mi sie taka komoda DOROTA-TY JUZ PZRED PORODEM JESTES PATI-JAKA CORECZKA ZADOWOLONA Z WOZECZKA A TO NAJWAZNIEJEZE WOZIO EXTRA JA TO BYM TYLKO JEDNO KOLO EJSCCZE DODALA HIHI ALE OGOLNIE FAJNEI SIE PREZENTUJE DZIEWCZYNY -POWODZENIA NA WIZYTACH W TYM TYGODNIU JA MAM JUTRO UMNIE BEZ ZMIAN NIEPRZESPANE NOCE CIEZKO ZASNAC AHH CIEMNO I POGODA DO D...Y NIE WIEM CO JESCVCZE POMINELAM AGUU-GRATKI 1 MIESIACA BYLAM Z CORA NA BILANSIE WCZORAJ MUSZE CORCE ZMNIEJSZYC DAWKE SLODYCZY ONA JEST ZA DUZA JAK NA SWOJ WIEK WYCHODIZ Z NORMY ALE JA BABIE TLUMACZE ZE ONA ZAWSZE TAKA JAKAS WIEKSZA BYLA OD JEJ ROWIESNIKOW BOP DLUGA I CIEZKA SIE URODZILA AAA ONA NAGLE MWOI Z ECHODIZ O ZABKI BY NIE MAILAA NA PRZYSZLOS PROBLEMWO TAKA SCIEMA I DOLACZE ZDIATKA Z WCZORAJŚwietny masz kolorek włosów:-) Mój cos robi się żółtawy i pomału krew mnie zalewa-brakło mi płukanki do włosów:-( Odnośnik do komentarza
cherry82 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 COS TY JA MAM ZOLTETERAZ CHCHE BARDZIEJ PLATYNOWY NNALOZYC 17.04.2009-2 piekne kreseczki 22.06.2009-zobaczylismy cie masz juz 72,2mm w 13,4tc 28.07.2009-masz juz 15cm 28.07.2009-USG-SYNEK 19.08.2008-slyszelismy bicie twojego serduszka Odnośnik do komentarza
Gość agula7777 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja to bym teraz nałożyła bardziej w popiel wpadające ale nie chce mi się juz babrać farbą-poza tym i tak pewnie nie wyjdzieNetka faktycznie jak modelka,bo brzusio malutki. Odnośnik do komentarza
Gość agula7777 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 dobra,ja zmykam narazie do kuchni,bo robie kluski śląskie. Jak skończe to wpadne do was.buzki Odnośnik do komentarza
majeczka Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 agula7777Majeczka gdzie się chowasz?rosdzisz?hihiA te skurcze złapały mnie dlatego,bo tabletek nie zarzyłam-skleroza,hihi Ale dziś się pilnuje,bo jestem sama z młodą w domu do ranajestem jestem!!! juz was czytam:)) Odnośnik do komentarza
majeczka Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 aguu gratki pierwszego miesiaca!! netka ale masz fajny brzuszek taki malutki slodki:)) cherry no no twoj baboch troszke wiekszy niz netki:)) hehe fdajnei wygladasz i cora sliczna ksiezniczka:)) yasmelka no fajnie ze sie zblizam do 9 miesiaczka ale mnie martwi ze wszytskie macie jakies bole i takie tam a ja nic specjalnego nie czuje:(((( i znowu przenosze:( 3 raz i znowu to samo:(( no i boje sie sie tez bardzo bardzo ........ bo co porod to gorzej sie dzieje ... osttanio ta cesarka i wogole co wam bede pisac o zlym w kazdym razie sie boje bo jzu jestem po przejsciach no..... Odnośnik do komentarza
yasmelka Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 netka3czesc dziewczynki ja tylko na chwilkę bo zaraz wybywam z domku. wstawiam tylko fotki brzuszka rano robione takze swierzuteńkie zajrze potem i poczytam co od wczoraj naklikałyście, fotki sama cykałam także są takie jakie są ale brzucholka widac takze spadam i miłego dzionka życze wam wszystkim mamuśkimatko jaki malutki!! moja mama taki miala z moim bratem jak byla w 1 ciazy....cherry82hej abbulki was docxzytac to amsakra od wczoraj MIA-oby malenska kruszynka zaczela przybierac ale 4 grudnia juz przynajmiej bedizesz wiedziec ze przytulisz malenstwo ZOSIENKO-LOZECZKO SUPER A BRZUSIO NO PRAWIE JAK MOJ STRASZNIE PODOBNE MAMY BRZUSZKI MAJECZKO-mebelki the best i lozeczko rowniez przydalaby mi sie taka komoda DOROTA-TY JUZ PZRED PORODEM JESTES PATI-JAKA CORECZKA ZADOWOLONA Z WOZECZKA A TO NAJWAZNIEJEZE WOZIO EXTRA JA TO BYM TYLKO JEDNO KOLO EJSCCZE DODALA HIHI ALE OGOLNIE FAJNEI SIE PREZENTUJE DZIEWCZYNY -POWODZENIA NA WIZYTACH W TYM TYGODNIU JA MAM JUTRO UMNIE BEZ ZMIAN NIEPRZESPANE NOCE CIEZKO ZASNAC AHH CIEMNO I POGODA DO D...Y NIE WIEM CO JESCVCZE POMINELAM AGUU-GRATKI 1 MIESIACA BYLAM Z CORA NA BILANSIE WCZORAJ MUSZE CORCE ZMNIEJSZYC DAWKE SLODYCZY ONA JEST ZA DUZA JAK NA SWOJ WIEK WYCHODIZ Z NORMY ALE JA BABIE TLUMACZE ZE ONA ZAWSZE TAKA JAKAS WIEKSZA BYLA OD JEJ ROWIESNIKOW BOP DLUGA I CIEZKA SIE URODZILA AAA ONA NAGLE MWOI Z ECHODIZ O ZABKI BY NIE MAILAA NA PRZYSZLOS PROBLEMWO TAKA SCIEMA I DOLACZE ZDIATKA Z WCZORAJale corcia podobna...jak dwie kropelki wody.....a tata dumny!majeczkaaguu gratki pierwszego miesiaca!! netka ale masz fajny brzuszek taki malutki slodki:)) cherry no no twoj baboch troszke wiekszy niz netki:)) hehe fdajnei wygladasz i cora sliczna ksiezniczka:)) yasmelka no fajnie ze sie zblizam do 9 miesiaczka ale mnie martwi ze wszytskie macie jakies bole i takie tam a ja nic specjalnego nie czuje:(((( i znowu przenosze:( 3 raz i znowu to samo:(( no i boje sie sie tez bardzo bardzo ........ bo co porod to gorzej sie dzieje ... osttanio ta cesarka i wogole co wam bede pisac o zlym w kazdym razie sie boje bo jzu jestem po przejsciach no.....dasz rade...my Ci pomożemy...przecież grupowo rodzic bedziemy takze.......a wiesz...do trzech razy sztuka.....za czwartm nauka...hehe i niech gadaja co chca.... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi