Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

dzien dobry
My dzis w ramach spaceru poszlismy do przychodni, Uli leje sie katar a jutro wyjezdzamy i wolalabym byc spokojna ze nic im tam w srodku nie szmera. Na cale szczescie tylko przeziebienie.
Kim my prawie w centrum W-wy ale za oknem park :Uśmiech:
Galopek pokaz potem losia
Atena niezmiennie zdrowia

Hejka

My jedziemy jutro rano do tesciów. Dziś i wczoraj miałam zgona znów :( Gastrolog nie pomógł... nie zjem nic słodkiego w święta... :( :( :( masakra... :(

Dużo zdrówka dla Ninki i Kasi, Uli, Nikoli i Anety!!!

Ann Choinka pięknie pokolorowana!!!!! i jakie ładne okno!!!!

Sweet Piękna choineczka z Mateuszem!!!! Dzięki za życzenia!!

Kasia super, ze udało sie pójść do fryzjera!! i ze jestes zadowolona!! ciekawa jestem nowej fryzury!! Moze dostaniesz prostownicę od Mikołaja??

a Magda to żyje?

Gosia jak przygotowania? jak zyjesz po pracy?

Wesołych Świąt!!!

Witajcie ! My dziś ruszamy do teściów więc składamy Wam życzenia:

W tym dniu wspaniałym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzymy miłości niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi
i wokół pełno życzliwych ludzi.

Spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku 2008 :party: życzą GALOPKI

Wszystkim na wyjeździe czarnej drogi, bezpiecznej i bez wrzeszczących dzieci na tyle :he:

Dziękujemy również za życzenia od forumowych ciotek :)

Ann łosie po przyjeździe...ale wyszły ekstra, co roku będą laski z nami robić i będziemy wklejać do kroniki. Może jeszcze dziadków zatrudnię :yes:
Kim ja do fryzjera się też wybieram ale na podcięcie, a kolorek nie zmieniony, bardzo mi się spodobał. Ciekawa jestem co Ty wymodziłaś ze swoimi długaśnymi???
Dagles wierzę,że makrabycznie się czujesz z żołądkiem, moje kumpele z pracy(3 ) mają podobne problemy, cały czas walczą, badania zmiany leków...jedna jeszcze jest w ciąży i bardzo się męczy. Współczuję.

No to ja jeszcze :whistle: przy pakowanku i spadamy:out: . W samochodzie jak :meuh: uwalę się i będę :zzz: , a u teściów nie będę :cry: tylko będę grzeczna jak :ange:

Mama trójki fajnych babeczek Oliśki, Majci i Jukciaka

witajcie !!!!!!!!!! jestem!!!!!!! ten tydzien dal mi w kosc (praca!!!!!!!)

Dzis wolne od pracy ,ale za to w domu jest co robić, świeta spedzimy u Moich rodziców ,duzo potraw nie szykuje bo moja mama kochana zwolniła Mnie z gotowania wszystko robi podwojnie.

w Wigilie jak zwykle najpierw do tesciowej,pozniej do moich rodzicow,dobrze że wszyscy mieszkamy w jednym bloku nie bedziemy tracic czasu na dojazdy.Czekam na Adama ,pojedziemy na cmentarz i koncowe zakupki i wieczorkiem kolorek na wlosach zmienie a jutro do pracy do 13 i pozniej blogie lenistwo az do 3 stycznia !:brawo::brawo:

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie,
Niech aniołek Was mocno od Nas uściśnie,
I złoży Wszystkim serdeczne życzenia,
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia

Opłatek - podziel się przez internet!

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53060.png

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)

Cudownych, białych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych, zdrowych świąt upływających we wspaniałej atmosferze, życzy Kasia z Ninką i rodzinką;-)

siedze juz z recznikiem na glowie, maluje pazurki, a potem reszta szykowania...w tym roku wyszedl mi przepyszny schab, normalnie juz bym go zjadla;-) nawet udalo mi sie przygotowac kilka potraw, nie sadzilam ze tak sie sprężę, hihih, pogoda dzisiaj kiepska, Ninka dostanie sanki nie wiem czy je wykorzysta??;-)

galopku nie mam porzadnego aparatu, mamy po swietach zakupic wiec zrobie fotki, albo wkleje cos ze swiat;-) napisz jakim Aniolkiem bylas u tesciow;-)

Ula wspolczuje problemow zołądkowych!!!!!;-(((( mam nadzieje ze jednak lepiej sie poczujesz!!!! buziaczki dla Jagodzianki;-)

Ann trzymam kciuki za zdrowko Uli, zeby sie skonczylo na prezeziebieniu!! my mieszkamy przy lesie, na zdjeciach pokaże;-)

gosiai duzo wypoczynku!!!!! należy Ci sie;-)))

Atena udanych świat w zdrowiu przede wszystkim!!

Madzia postaram sie pokazac moja złota choine;-))) specjalnie dla Ciebie;-)

moja Ninka miala katar 1 dzien, nie czaje o co chodzi ale sie ciesze ze juz nie gila;-)
wiecie co sie wczoraj stało???połkneła 1 groszówke!!!! mam nadzieje wyjdzie w k...

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

Witajcie!
Własnie moi rodzice odjechali :(
Powiem Wam, że męczące sa te Świeta :)

W ogóle to wpadła podzielić się z Wami naszym sukcesem pieluszkowym! Odpampersowujemy sie na maxa. Na dzień nie zakładamy pieluszki! tylko do spania i na spacer. Mały nie woła jeszcze sam, ale chętnie siada i robi. Jak go zapytam to wtedy powie czy chce czy nie. A jak się zdarzy wpadka to woła, że ma mokro i że zrobił siusiu. Jak próbowalismy 2 miesiące temu to nawet jak się zsisiał to nic sobie z tego nie robił, bawił się dalej. Teraz jestem na wolnym do 2 stycznia, więc mam nadzieję wyrobić nawyk robienia na nocniczek, niania potem pociągnie dalej.
Święta u nas ogólnie super. Kuba obdarowany nie wiedział czym się bawić :)
W tym roku u nas było bogato, M dostał taką premię, że nie wiedziałam, że w ogóle sie takie daje...
Przesyłamy pozdrowienia i buziaczki.

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

hey!!!!!!!!!
śWIETA I PO sWITACH!! MLODY DOSTAł OGROM ZABAWEK,połwe schowałam zeby nie zwariował,za jakis czas mu wymienie arsenał :yes::yes::yes:

witam nowe mamuski napiszcie cos wiecej o sobie i pociechach!!!

madzia super! brawo dla Kuby!!! ,nasz juniorek tez juz bez tylko na noc i dłuzszy spacer tylko ze zimno jest, a on i tak woła na dworze
sweetkoMateuszek śliczny!!
ogarnełam mieszkanie i teraz zupełny relaks !!!!!!!!!

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)

a czemu melsika za mocna...ja mu mieszam melise z rumiankiem i lipa....taka mialam herbatke hippa ale mi sie skonczyla...i rozcienczam woda

witaj na mojego lipa lepiej dzialala a ta z hippa to uspakajaca? bo tez dobra byla

jak minela nocka?

hejka

Dzisiaj wróciliśmy od tesciów!
Dostałam wczoraj fajną wiadomość ze koleżanka urodziła córeczkę. Normalnie się wzruszyłam!! :D
Święta bez słodyczy sa nie te same ... :(
Ale atmosfera była spoko!

Kasia i jak ta jednogroszówka???? znalazła się w k...?

Magda Gratuluję Wam sukcesu pieluszkowego!!!! My latem zdejmieny Jagodzie pampka u tesciów na wsi. Hehe ciekawe czy nie za wcześnie...

Jak spędzacie Sylwka??????????????????

czesc!!!!!!!!

witam sie z wami w nowym roku!!!!!!!!!! dzis jeszcze wolne ,a jutro powrot do codziennosci .Sylwestra spędzilismy u nas w domu z znajomymi impreze skonczylismy o 3 ,Adaś bawił sie z Nami i o 1 poszedł spac .Zycze Wam szczesliwego Nowego Roku zdrowia szczescia i radosci oraz pociechy z dzieciaczkow.Gosia

Witajcie w Nowym Roku!!!!Wszystkiego naj naj a najwięcej zdrówka.

Sweetko trzymam kciuki za spokojne noce...wiem coś o tym.
Madzix brawo dla Kubusia!!!
Kim ja odwiedziłam przed weselem koleżanki moja ulubioną fryzjerkę i znowu mam inny kolor i mega dorodna grzywkę...hehehe ...to był moment :) Poszłam tylko na ułożenie a wyszło farbowanie i ścięcie i super fryz...ale za to super czułam się na weselu.

Gosiu ja już od środy biegam do pracy...baaardzooo ciężko mi się wstaje...buuuu.Myślami jestem przy wolnym rodzinnym weekendziku...fju fju
Ja w Święta bardzo odpoczęłam, choć zaraz po przyjeździe po kolei się rozłożyliśmy i dlatego Kim byłam jak aniołek...hehehe Poza tym nadrobiłam kilka zaległych filmów i książek.
Na weselu super się wybawiliśmy więc Sylwek siedzieliśmy w domku pod kołderką, choć przed leżakowaniem była super impra z dziewczynkami...wiecie fryzura na cebulę,chipsy, malowanie i szał po dywanach i kanapach w rytmie czambałamby:smieszne:

Mamuśki z poza Szczecina...tęsknicie za naszymi warunkami?:smieszne:Ja Wam troszeczku zazdroszczę, choć pewnie ciężko z dala od rodzinki.Jak tam spędzałyście Święta?

A jak u reszty Święta, Mikołaj szałowa noc sylwestrowa????Co tak cichutko siedzicie????

P.S. Dagles jak mała księżniczka koleżanki ma na imię?My też świętowaliśmy przyjście na świat małej Kingi przyjaciół a może nawet przyszłych teściów mojej starszej córy..hihih

Mama trójki fajnych babeczek Oliśki, Majci i Jukciaka

gdzie jestescie Moje drogie??????????

ja dzis na 11 do pracy ,jutro jescze a pozniej tydzien urlopu,w lutym tez i w marcu mam 16 dni za tamten rok
galopku ja tez nie lubie rano wstawac ,ale z drugiej strony o 14 juz w domu jestemi cale popoludnie mam dla siebie i dla rodziny.Co do świat mineły spokojnie ,sylwester tez miał byc taki,ale przyszli znajomi i posiedzielismy do 3.30 ,mały Adaś w zastepstwie swojego taty(żałoba) był królem parkietu ,podchodził do każdej z nas całował w reke prosił do tanca i balował do 1 w nocy.

kim jak sie skonczyła sprawa groszówki?
dagles co tam u Was?
madzix brawo dla Kubusia, my tez potrzebujemy pampka na spacery i na noc.

sweetko
jak nocki?
Zycze wszystkim spokojnego dnia ,pozdrawiam i odezwijcie sie no chyba ze jeszcze balujecie:yes::yes:

czesc laski!! W Nowym 2008:smieszne:

u nas ok!
Świeta mineły bardzo rodzinnie, w miłej atmosferze, tylko cosik apetyt za mały i duzo jedzenia pozostalo;-) nadrobilam za to w przerwie swiatecznej...
Z Ninka wyszłysmy na dobre z kataru, jedynie pochorowala sie moja mama i do dzisiaj nie jest najlpiej, jutro ma kontrole i wyniki badan krwi.
co do 1 groszówki to miala chwile pełne napięcia;-) ale akurat kupy robila w gosciach i niezrecznie bylo robic obdukcje, hihih, wiec uwazam ze gdzies tam była;-))

Sylwestra spędzilismy u wspólnych znajomych;-) po częsci, a czesc strzelaninowa byla juz u nas w domku, Ninka najgorsze przespala, pies w łazience, a ja z kotem na rekach;-)
potem popilismy winka i poszlismy lulu, na drugi dzien bylam nietomna a niestety w pracy od srody, buuu

ciesze sie ze juz weekend, bo jestem padnieta!!

galopku dobrze ze byłaś Aniołkiem!!!;-) i gratluje spontanu u fryzjera;-))) ciekawe co wymodzilas?? ja ze swojej tez zadowolona jestem ale trzeba troche czasu posiwecic, jednak, hihihi

Sweethope jak nocki?? poprawiły sie??

Ann co u Was????

gosiai szarmanckiego masz synusia!!! i wytrzymał do 1-szej?? chyba bedzie lubił sie bawic, hihih

Ula jak Jagódka po nocy Sylwetrowej?? a gdzie w koncu rodzila ta Twoja koleżanka??

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png