Skocz do zawartości
Forum

Krem ujędrniający na biust. Jaki możecie polecić?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie miałam nigdy dużych piersi, jednak lubiłam to co mam. Potem w czasie ciąży i karmienia bardzo się powiekszyły jednak z czasem wrócily do poprzedniej wielkości ale jedrność już nie taka.... Co polecacie do biustu? Czy jest jakiś krem, który będzie w stanie zadziałać dobrze? Tylko nie polecajcie tutaj eveline. Chcę coś porządniejszego 😛

Z kosmetyków polecam Perfect Bust. Serum nie widziałam stacjonarnie ale można zamówić przez internet. Poleciły mi go dziewczyny na innym forum, postanowiłam sobie kupić, przetestować i byłam bardzo zadowolona. Lepsze niż osławione serum esotiqa czy nawet vitchy jakiego używalam wczęsniej, fajnie się wchłania, nawilzyło skóre, biust wyglada zdecydowanie lepiej. Pamietaj również , że jeśli chodzi o jędrność to bardzo wazne jest utrzymanie w dobrym stanie skóry właściwej, do której kosmetyki nie docierają. Polecam masaże oraz ćwiczenia siłowe. W koncu i tak z grawitacją nie wygrasz ale stan się poprawi.

Wątpię czy kremy podziałają ale.. .. są tabletki którymi mi udało się powiększyć biust. Nazywają się Breastfem i zawierają zestaw wyciągów ziołowych z Brazylii który wpływa na estrogeny i dzięki temu piersi powiększają swój rozmiar. Mi udało się nimi powiększyć biust w cztery miesiące o ponad jeden rozmiar miseczki - może nie dużo ale wyglądają o wiele lepiej, efekt jest trwały mimo że upłynęło już pół roku od zakończenia. Jedyny minus tych tabletek to mogą powodować osłabienie lub wzmocnienie antykoncepcji więc podczas kuracji trzeba się dodatkowo zabezpieczać. 

No ja zamawiałam przez internet. Nie jest tanie, ale warto polować na oferty bo wtedy można kupić sobie kosmetyk o wiele taniej. W serii są jeszcze tabletki na powiększenie biustu i zastanawiałam się czy sobie ich rówineż nie kupić, ale na razie przetestowałam sam krem Z którego jestem zadowolona jak pisałam. A i jeszcze jedno. Przy okazji nakładania kremu warto jest stosować od razu masaż piersi. Dzięki temu działanie kremu będzie bardziej skuteczne.