Skocz do zawartości
Forum

Drobiowe nuggetsy. Dlaczego dzieci nie powinny ich jeść?


Rekomendowane odpowiedzi

Gość gość z zakładu mięsnego

Nie! stos bzdur. Artykuł jest nieprawdziwy, nierzetelny nie podparty jakąkolwiek merytoryczną wiedzą. Przepisy na taką produkcję zabraniają. Produkcja mięsa jest pod bardzo ścisłą kontrolą. Bardzo dokładnie weryfikowany jest surowiec.

Amoniaku używamy do chłodzenia i mrożenia produktu nie do dezynfekcji. Składy chemiczne też są obwarowane przepisami i nie są ukryte. I nie dodajemy do jedzenia chemii samochodowej! Karty przypraw i substancji chemicznych są to ścisłą regulacją HACCP.

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...