Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Pena my używane kupujemy ale z przebiegiem typu 30-40 tys. Ale mojcmaz to ma obsesję i on słyszy że niby coś gdzieś stuka dzwoni piszczy i wymienia wszystko zanim się zdąży zużyć. Ale on bardzo dużo jeździ, w długie trasy i auto musi być super sprawne. A jak ma kupić to zawodzi do salonu danej firmy i każe zrobić pełny przegląd, z podpięciem do komputera i wyszukaniem wszystkich błędów.
Patka o tym to nie pomyślałam bo Filipek taki zgodny jest jak wyjmie skarpetki które nie pasują do ubranka to mówię zeby inne dał i ok dane inne :p to ja mam nadzieję że go jakoś na owie żeby mu się podobało, no i to chłopak to ponoć są mniej problemowi i grymasni :p a jakie autko kupiliscie? mój mąż to ma hopla z tymi autami, oprócz motoru mamy wojtkowego Stara do przewożenia materiałów budowlanych w trudnym terenie i Żuka który jest z tego roku co ja czyli 83 ;) plus kilka zwykłych aut takich co to w firmie jeżdżą.
Domary to trzymam kciuki za powodzenie wszystkich planów :) u mnie akurat oboje z prawego jajnika powstali ;)

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

Madziak ja byłam dziwnym dzieckiem pali były bebe samochody były super sukienki od wielkiego dzwonu :D
Mój kupił bmw g30, za nim kupił to z godzinę go oglądał jeszcze na stacji diagnostycznej był aby zobaczyć czy aby na pewno wszystko gites... I już było no muszę się umówić do Adasia na zmianę oleju i filtrów haha

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

Kurczę wiem że ma swoje latka i ma prawo się psuć. U taty od nowego i nic nie robione to kiedyś muszą te części się zużyć i termin ważności się kończy . A na nowy mam za mało kaski niestety . Zakup mieszkania i urządzanie go jeszcze kilka lat będziemy spłacać
Mam nadzieję że humor męża się poprawi i jeszcze to dziś pomecze
Grę o tron będziemy oglądać to się może odstresuje

Domary to powodzenia ;)
Patka bmw dobre autka, mój też wiecznie płyny oleje i nie wiem co jeszcze wymienia hihi i hamulce tak samo, mówi że on już słyszy że się starly a mechanik że jeszcze ponad połowa i można jeździć :p
Domary o to to, a jak jedzie czasem z kimś to mówi że być oszalał jakby mu tak wszystko trzeszczalo :p

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

DoMaRy mój żeby się odstresowac to wlancza grę:D nam się nie opłaca nie ma z salonu w leasingu bo mój ma mamie pojeździć rok dwa 3 i zmienić na coś innego
Madziak mnie czasem szlak trafia bo on słyszy stukot a ja jeszcze nie i leci na stację diagnostyczną, ostatnio też coś tam było to na stacji nie wychwycilo pojechał do Adasia to mówił że jakis tam bedzie nie dlugo drążek do wymiany i kazal mu to zrobic od razu... przy okazji wiedzieliśmy że będzie trzeba nowe serduszko (akumulator) nie długo mu wsadzić, zobaczymy co powie jak tego przejrzy mój chce to zrobić jeszcze przed urlopem

☆16.6.2017...6tc ☆

Ale wiecie co. Jeszcze nigdy tyle plodnego śluzu nie miałam co teraz. Czasem za jednym podtarciem trochę na papierze A teraz cały czas od wczoraj
Dobrze że ten mój gin się zgodził mi te usg na wizycie zrobić zwłaszcza że weszłam bez wcześniejszego zapisywania się A takich to kobietki czekające w poczekalni nie lubią eh
Te ich spojrzenia

DoMaRy dobrze że masz dużo śluzu idealne środowisko dla żołnierzykow pomoże im się dostać tam gdzie trzeba... Ja musiałam przez dwa dni wkładki nosić bo aż tragedia :D
Chyba i mnie coś dopada w sumie dobrze się czuje tylko temp podwyższona do 37,5 z reguły mam 36,9 /37

☆16.6.2017...6tc ☆

Pena jak tam twoje wyniki? Ja się przyznam że przez te święta i imieniny i różne imprezy trochę się rozszalalam z tymi lakociami, ciasta i godzina ostatniego posiłku. Zaczynam od nowa. Najpierw słodkości muszę odstawić bo znowu w ciągu dnia pomiędzy posiłkami podjadam. Dobrze ze ta moja waga tak szybko nie rośnie tylko stoi w miejscu. Ale znowu czuje się już ciężko że sobą i ze swoją głowa. Obawiam się szybkiego efektu jojo a jednak 7kg to dużo już mi spadło więc nie chcę aby wróciło.
Musiałam się wygadać. Nie na temat ale musiałam. Dziękuję za zrozumienie. :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

MadziaK83
A na widzę cień tylko jakoś za blisko kreski kontrolnej jak na mój gust.

Jak napisałaś o tym cieniu bliżej tej testowej to i ja widzę. Po dokładnym przyjzeniu się :D
Nacia koniecznie powtórz test za kilka dni albo rzeczywiście idź na betę.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Magdalena ten cień blisko kreski to ja też widziałam u siebie pod światłem i nie była to ciąża :D
Kochana dobrze że twoja waga tak szybko nie rośnie, tak że działaj :)
U mnie @ powinna pojawić się dziś lub jutro i ostatnio codziennie rano wstaje z ta myślą czy to dziś przyjdzie ta cholera... mogła by się już pogoda poprawić bo chce wkopac bukszpany i na cmentarzu kwiatki posadzić bo niestety wszystko rozkopane :/

☆16.6.2017...6tc ☆

Ja niestety nie miałam cienia cienia nigdy więc nie znam się ale nadzieja zawsze jest. Sama pewnie o tym też wiesz :D
Waga na szczęście ie rośnie bo bym chyba znowu psychicznie podupadla. Ale wierzę że mi się jeszcze uda. Mam moje ulubione spodnie w które już się mieszcze ale jeszcze mi ciasno więc muszę schudnąć jeszcze. :D
Trzymam kciuki aby do ciebie jednak ta @ nie przylazla

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥