Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Heya. Jestem ale tylko wpadłam na chwilę. ;) zaraz idziemy z córką na imprezę w przedszkolu z okazji Dnia Matki ❤ Nasze takie pierwsze uroczystości ;)
Jak jechałam po córkę to zajechałam do apteki po test i jutro chyba zrobię. To ,że ładne endo to super tylko niech będzie to objaw owocny ;) ale jakoś wszystko bez ciśnienie i emocji. Zastanawiam się czy ze strachu czy z braku wiary w to,że akurat teraz mogłoby się udać. Póki co nie czuję się zupełnie okresowo...piersi bolały w tamtym tyg a teraz w miarę ok. Ból brzucha minął tylko kłucie jajników od czasu do czasu się zdarzy. Moja mama dziś stwierdziła,że jesrem w ciąży :D bo przyznałam się ,że od 3ch dni chce mi się PIWA! Somersby arbuzowego :D ja z tych co nie piją alko w ogóle dlatego matula już po swojemu wnioski wyciągnęła. Dlatego jak mąż dziś wróci to poleci po piwo bo uschnę.

Córeczka 17.05.2016 :*
Aniołek 4.01.2019 ;(

U nas wogole przykry tydzień a właściwie drugi. Mój na 14 pojechał na drugi pogrzeb tego tygodnia. Młodzi się kładą. I przed chwilą dostaliśmy następny telefon ze mojej koleżanki mama zmarła. Jeden w szpitalu leży w ciężkim stanie. I to oni tak z dnia na dzień. Mama moja i ja to psychicznie nie wytrzymujmy. Ale nie wiadomo nigdy komu z brzegu...

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

aniajg2
Hej byłam dziś u gina i pęcherzyk pękł jest płyn w zatoce daglasa i endometrium 12 mm.Teraz tylko czekać oby sie udało .Termin @ 4 czerwca.

Zatem działacie cały czas. Oby tylko z dużą przyjemnością.

gosia ja za piwem nie za bardzo. Taka mała puszka co jest to dla mnie za dużo. Bo to gazowane. Jak już mam chęć na piwo to nalewam troche w kubek od mojego. Ale zdrówko!

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

goosia ja sie z checia dolacze :)) juz od pewnego czasu mrozi mi sie winko w lodowce wiec chyba nadszedl czas zeby otworzyc :))) udanej zabawy w przedszkolu :))

aniajg no to pieknie :)) to teraz czekamy na efekty :))

teska mozna oszalec z tym deszczem u nas, ale jutro juz ma byc dobrze, ciekawe na jak dlugo :)

magalena takie wiadomosci dobijaja, zwlaszcza jak to sa mlodzi ludzie a najgorzej dzieci :( ale takie zycie juz jest ze nigdy nic nie wiadomo, z dnia na dzien moze sie cos wydarzyc.

Karolcia super wiesci i szyjka trzyma i dluga takze mozna sie cieszyc ciaza i oby tak do rozwiazania :))

Anella sny w ciazy sa bardzo realistyczne, a ze jeszcze masz obawy to dodatkowo tematy zwiazne ze strachem, wierze ze potrafia zmeczyc. trzeba szybko zapomniec.

ja mam totalny metlik w glowie i jakies mnie wczoraj strachy naszly ze moze jakies badania trzebaby bylo porobic glebsze, sama nie wiem.

maszkaron możesz pogadać z ginem to ci napewno coś doradzi. Ja jak robiłam atpo to podobnie po poronienia h się to powinno robić. Tak samo jak progesteron. Tutaj dziewczyny robiły stosunek LH do fsh i estrogeny. No dużo tego i tak nie wiadomo co robić. A zdecydowaliscie czy się już starcie czy nie?

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Jeszcze nie ma wyników ale pierwszy raz mi się zdarzyło że tyle krwi mi leciało przy pobieraniu. Uciskalam A i tak cały plaster we krwi. Na szczęście krwiaka nie ma. U nas się rozpogodzilo. Idę na spacer z córką żeby czas do wyników szybciej minął :-)

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

U nas jest pochmurno od kilku godzin ale tak ciepło i duszno że na krótki rękaw chodziliśmy.. Teraz przyszlysmy ale zaraz się biorę za prasowanie reszty aby mieć na niedzielę gotowe tylko do torby wrzucić.

Moich wyników też brak. A z tą krwią to chyba coś z ciśnieniem. Bo mnie dzisiaj też mocno zabolało jak się wkula i leciała krew i leciała. Znajoma siedziała na krzywej cukrowej i tak samo mówiła że leci i leci. Ciągle ludzie przede mną mowili że leci i leci ta krew.

Chyba @ nadchodzi bo lewa pierś zaczyna boleć przy dotykaniu. Prawa też ale mniej.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Ja i Filipek w poniedzielek pobieralismy i normalnie leciało jak zawsze :) a moje dziecko postanowiło wstawać ostatnio między 3 a 4 i już nie spać, z dnia na dzień jest bardziej zmęczony a ja to już nie mówię bo w ciazy trzeba się wyspać a tu lipa :/ już milion teorii sprawdziłam, dziś dla odmiany nie dałam wody na dwie godziny przed spaniem bo on jak się zbudzi to zaraz pielucha bomba, wymieniam ale już nie zasypia. Wiec zobaczymy jak będzie dzisiaj. W każdym razie sprawdzam różne teorie po kolei i z każdym dniem śpi trochę dłużej, dziś wstał o 4.24, łaskawca hehe :p
Kurcze czekam na wasze wyniki a tu nic, no nic czekamy dalej powinny się pojawić niedługo.

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

Madzia a kladziesz go już trochę później niż 16? Ja swoją w tym tygodniu przedstawiam też aby znowu chodziła spać o 20 a wstawala między 6 a 7 bo jak ja później wstaje to mnie głowa boli. Dzisiaj super się czułam ale budzik miałam na 7. Zanim się obrobiłam to i cora się obudziła. A więc akurat.

Wyników dalej brak...

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Witam, ostatni raz @ miałam 21-26.04, kochałam się z partnerem w dni płodne. Okres spóźnia mi się 4/5dni. Dziś byłam u lekarza i zrobił mi USG (endometrium jednorodne 9,4mm, II fazy, jajnik prawy 32 na 27mm z ciałkiem żółtym) i nie było tematu ciąży. A więc, czy pomimo tego mogę w niej być, a lekarz nic nie widział bo jest jeszcze za wcześnie?
(Dziś zrobiłam test, druga kreseczka była bardzo blada, wręcz ledwo dostrzegalna, no chyba że chcę tak tej ciąży że sobie wmówiłam że jest tak kreska)

Witam, ostatni raz @ miałam 21-26.04, kochałam się z partnerem w dni płodne. Okres spóźnia mi się 4/5dni. Dziś byłam u lekarza i zrobił mi USG (endometrium jednorodne 9,4mm, II fazy, jajnik prawy 32 na 27mm z ciałkiem żółtym) i nie było tematu ciąży. A więc, czy pomimo tego mogę w niej być, a lekarz nic nie widział bo jest jeszcze za wcześnie?
(Dziś zrobiłam test, druga kreseczka była bardzo blada, wręcz ledwo dostrzegalna, no chyba że chcę tak tej ciąży że sobie wmówiłam że jest tak kreska)

Dorosla też myślę se się udało, pęcherzyk ciazowy najwcześniej widac w około 4t5d, zarodek 5t+3d u mnie już było też widsc serduszko w tym dniu. Takze poczekaj kilka dni, powtórz test i za jakieś 10 dni do gina znów.
Magdalena tak chodził spać już o 17.30 i budził się przed 5, myślałam że może swit ale już ma ciemno cały czas, dałam słabsza żarówkę do lapmki nocnej, sciszylam ptaszki które cała noc cwierkaja i coraz gorzej było, myślę ze chodzi o siusiu, budzi się i sika, a potem nie może e już zasnąć, w efekcie od 7 rano jst śpiący?! A w dzień nie umie spać i tylko mstmrudzj. zobaczymy jak będzie dziś.

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

dorosla ja tam może i coś widzę. Ale jak to PinkTest to dziewczyny pisały że on fałszywie wyniki podaję. Może jutro zrób drugi Albo idź zrobić beta hcg w laboratorium. Trzymam kciuki.

Moich wyników również brak.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Madzia to nie wiem też co mu jest ale możliwe że to siu siu. Może jeszcze go przetrzymuj albo bierz go do spania w dzień. Zasłon mu okna i włóż do łóżeczka. Może z godzinę by się przespał i byłoby lepiej. Ale wiesz ze rady są zawsze dobre gdy działają. To są właśnie dzieci. Kochane ale nie wiadomo do końca o co im chodzi :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥