Skocz do zawartości
Forum

Akcje w Mazowieckim

Rekomendowane odpowiedzi

Małgosia
Anya super, ze trafiliście z prezentem ;)
miło widzieć, że ktoś się cieszy naprawdę

ojej, mam nadzieje, ze już jest lepiej i nastroje macie lepsze.

Też macie tak, że posprzątacie, jest pięknie- nagle wstajecie w pon, dzieci do szkoly/przedszkola a tu o matko...syf nie z tej ziemi :glass:

Małgosiu to pewnie tylko ja mam taki nastrój i nikt poza mną bo niezbyt fajnie potoczyły się pewne sprawy i dużo by opowiadać....
ale czasu się nie cofnie...

u nas też właśnie poniedziałek jest takim "zasyfionym" dniem :Oczko: ale już prawie doprowadziłam wszystko do ładu i składu ::):

teraz na kolejną kawkę zapraszam :kawa:

Nie ma dla mnie większego szczęścia niż świadomość, że moje dzieci s

Anulka
piwko powiadacie?

własnie wróciłam z jednego, ale w takim towarzystwie to i drugie wypiję :36_2_15:

oj, jak Tobie dobrze ::): ja też bym chciała wyjść na piwko czy cokolwiek ale brak możliwości jak mam szpital zamiast domu..... ::(:

Majcia (tak jak już pisałam na FB) śliczna ::):

Anya jak zdrówko?

I jak Malutka?

I jeszcze raz dziękuję za wszystko :Całus:

:Całus: Aniu mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku.... (pisałam smsa ale może nie dotarł...)

moje zdrowie bez zmian-może tylko chrypa nieco mniejsza i już nie warczę jak traktor :Oczko: Weronka miewa wciąż bóle brzucha i z tego powodu marudzi a Damian dzisiaj był w szkole i zadzwonili po mnie bo źle się poczuł i miał 38,5'C..... ::(:
ręce już mi opadają, tracę siły i w ogóle nastał jakiś "zły" czas, nadeszły czarne chmury....
oby jak najszybciej wszystko wróciło do normy

Anulka
Aniu nic nie dostałam, żadnego eska ::(:

hmmmm... to nie wiem dlaczego; pewnie przez te czarne chmury.... ;)

Kurcze zdrowia dla Damianka ::(: Miki też jeszcze mniej je i narzeka na bóle brzuszka czasem...

widzisz u Weronki jest tak, że ona chce jeść a niestety ma diete i nie bardzo jej smakuje jakiś ryż czy marchewka gotowana... no ale musimy się przemęczyć.

I niech czarna seria idzie precz!

A jak po wycieczce na Litewską?

czarna niech zginie, przepadnie i nie wraca!!!
a po Litewskiej pozostały dwa szwy.... niemiłe wspomnienia i atmosfera (ale to już bardziej prywatnie)

Aniu
ja miałam przesłać Tobie to zdjęcie obrazu moich rodziców na maila więc jak chcesz to podaj mi swój adres mailowy :)

Dzień dobry Warszawo ::):

u nas nocka taka sobie; Weronka trochę marudziła, przewracała się, zasnąć nie mogła...
Damian natomiast wstał rano z ogromnym bólem brzucha-teraz pije miętę
ja wciąż zasmarkana i zakaszlana

póki co częstuję :kawa:

Anulka wysłałam zdjęcie na maila-obraz ma nakładki ochronne na rogach ale nie zdejmowałam bo były zszywkami przypięte ;)

u mnie to może być dzisiaj grzane winko bo mężuś z pracy wrócił i piwko wypił :Oczko:

dzieciaki wciąż kaszlą, ja też
na szczęście dzisiaj bez gorączki i samopoczucie może trochę lepsze ale wciąż nie do końca normalne...
z moim tatą dziś rozmawiałam i wirus jelitowy dopadł również i jego-cały dzień na sucharkach i suchych bułkach... ;)
na dworzu zimno jak diabli i nawet nigdzie nie wychodzimy (leżymy i w miarę możliwości leniuchujemy w domciu)

no to po lampeczce ::):

http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/321px-Red_Wine_Glas1.jpg

Dzień dobry

oj zaspana coś ta nasza Warszawa :Oczko:
tak więc :kawa: proponuję

piszcie co tam u Was bo ja nie będę zanudzać wątku chorobami u nas... bo wciąż to samo... ::(:

teraz delektuję się zapachem pieczonego schabu-jeszcze pół godzinki i będzie gotowy ::):
a tak w ogóle to chce mi się już świąt i tych wszystkich przygotowań świątecznych :Śmiech:

Anulka
Jestem jestem, ale zaraz do Tutu na spotkanie służbowe...

Zarobiona dzisiaj jestem

Anya
zdjęcie rodziców fantastyczne. Myślałam o tym by coś takiego rodzicom na rocznicę ślubu zrobić. 23 listopada 36 lat im mija.
A co z Damiankiem? Wrócił wirus jelitowy? Byłas u Hołocińskiej?

Anulka wiesz jak to jest z terminami do Hołocińskiej-już na listopad porejestrowani na dzieci chore-szlag mnie trafia jak to słyszę :Wściekły: Damian wczoraj miał jakiś gorszy dzień z brzuchem ale dzisiaj lepiej, póki co nie narzeka.
Co do obrazu to uwierz mi Aniu, że w rzeczywistości jest naprawdę ładniejszy ::): jeśli zdecydujesz się na taki prezent to polecam oprawę w miejscu, w którym ja robiłam-profesjonalne doradztwo-po prostu perfekcja :)

Anulka
Mnie też to trafia jak matki bawią się w proroków. Dowiedziałam się ostatnio, że tam chodzą ze zdrowymi dziećmi na profilaktykę. Rozumiesz? Bo im się nie chce czekać w kolejce po 3 miesiące..

Tak, tak dokładnie. I znam jedną taką, która chodziła na chore ze zdrowym 2-miesięcznym dzieckiem (a tam tyle zarazków...) paranoja jakaś!!!!

Ja polecam dr Goszczyk i Antoniewicz jeszcze. Są naprawdę konkretne.
Dobrze, że dolegliwości ustępują.

o dr Antoniewicz nie słyszałam ale Goszczyk tak i jeszcze Rajchel-Robinet (polecana przez samą Hołocińską)

anya
Anulka
Mnie też to trafia jak matki bawią się w proroków. Dowiedziałam się ostatnio, że tam chodzą ze zdrowymi dziećmi na profilaktykę. Rozumiesz? Bo im się nie chce czekać w kolejce po 3 miesiące..

Tak, tak dokładnie. I znam jedną taką, która chodziła na chore ze zdrowym 2-miesięcznym dzieckiem (a tam tyle zarazków...) paranoja jakaś!!!!

Ja polecam dr Goszczyk i Antoniewicz jeszcze. Są naprawdę konkretne.
Dobrze, że dolegliwości ustępują.
o dr Antoniewicz nie słyszałam ale Goszczyk tak i jeszcze Rajchel-Robinet (polecana przez samą Hołocińską)
Antoniewicz jako jedyna wysłuchała szmery w sercu u Majki. Nawet Hołocinska ich nie namierzyła. I faktycznie Maja ma strunę rzekomą, która wyszła na echo serca.

Małgosia

ten cały kicz, zapach pieczonego mięsa, choinka :36_1_21:

jaki kicz, jaki kicz Małgosiu? :Oczko: my na święta chyba w tym roku nie wyjeżdżamy. Zastanawiam sie też nad ubraniem choinki bo znając naszą małą wariatkę czuję, że może być ciekawie ale choinka musi być-tylko z czego i jakie ozdoby....
ja już wyjęłam z piekarnika pieczone mięsko więc zapraszam chętnych ::):