Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

Oleńka
JG79
Smacznego Moni!
Jakie lody wcinasz?
Ja niestety nie objadam się, bo robota czeka..

:36_1_11:

Nooo....to miłej "roboty" życzę:36_1_11:
Uciekam posiedzieć troszke z M. i dalej odpoczywać,może mi do jutra przejdzie....mamy gości,więc musi przejść:)
Do jutra Kochane,życzę miłego wieczorka:36_3_15:

Miłego wieczorku i słodkich snów...

http://lagm.lilypie.com/MiF3p1.png http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52006
(*)(*)(*) 25. 12.2008 40 tc

Słońce!
Ostatni cykl miałam 31 dniowy a owu wystąpiła od 18 do 21 dnia.
w poprzednim cyklu nie wykazało owu.
W lutym miałam poronienie, więc pewnie dopiero dochodzę do siebie!
Podano mi cytotec - tabletki!
Jem teraz duphaston na regulację i podtrzymanie ciąży więc cykle mam 29 dniowe, max 31 dniowe!
A ty jak długo starałaś się o baby, bo my walczymy już 3 lata!

JG79
Słońce!
Ostatni cykl miałam 31 dniowy a owu wystąpiła od 18 do 21 dnia.
w poprzednim cyklu nie wykazało owu.
W lutym miałam poronienie, więc pewnie dopiero dochodzę do siebie!
Podano mi cytotec - tabletki!
Jem teraz duphaston na regulację i podtrzymanie ciąży więc cykle mam 29 dniowe, max 31 dniowe!
A ty jak długo starałaś się o baby, bo my walczymy już 3 lata![/QUOTE

My staraliśmy się okoo 6 miesiecy, ale tak szczerze mówiąc okazao się dopiero jak spróbowałam testów, ze owulacje mam dopiero w 18 dniu a wtedy juz odpuszczaliśmy staranka... więc tak naprawdę nie wiem czy to zasługa testów czy akurat się udało...
Ja duphaston brałam na początku ciąży bo miałam torbiela...
No to trzymam kciuki , zeby się Wam w końcu udało !!!

http://lagm.lilypie.com/MiF3p1.png http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52006
(*)(*)(*) 25. 12.2008 40 tc

Gość agnieszkab31

panterka
Dziewczyny najgorsze jest to że boję się że jestem w ciąży bo strasznie mnmie bolą cycki tak jak miąłm przy dwóch poprzenich i pobolewa mnie podbrzusze nie wiem czy to moja wyobraźnia mnie tak nakręca czy coś ale Cycyki mnie wsumie bolą już od zeszłego tygodnia a od wczoraj może środy pobolewa pobrzusze Także tego się boję najbardziej by znowu nie było jakby co komplkiacji

Panterka robiłaś test?masz objawy takie jak rzyg krajobrazowy i sik co pół godziny?
Mi cycki dopiero teraz (po 6 dniach od testu) zaczynają pobolewać.I brzuch boli.i reszte 'złych' objawów ciążowych też mam.mZonek mój mówi,że to dlatego bo macica się powiększa i wiązadła się rozciągają i bejbe miejsce sobie w brzuszku robi.A ja wariuje z niepokoju,bo ostatnio z bliźniakami też było 'normalnie' a potem się okazało,ze 4tygodnie nosiłam w sobie Aniołki(w 12tc ciąża obumarła w 8tc)
Rada mojej połówki,bo krzyczy,żeby napisać:'nie piszcie czarnych sceneriuszy dla swojej cudnej ciąży,będzie dobrze.'
Ja na badania mam za 9 dni i nerwy mi puszczają.
Trzymajcie się dziewczynki.
Będzie dobrze,musi być

Gość wanilijka

cześć Kobietki jest week i nastała ta dziwna cisza, a ja jako że ja daaawno nie pisałam muszę zaklikać ale do kogo hahahaha ???

nie wiem co pisać, Moni pytałaś o mój tydzień nioo to zaczynamy 6, jestem na samej końcówce stycznia, początkowo miał być ok 22 stycznia ale na USG wyszło, że najwidoczniej doszło później do zapłodnienia bo ciąża jest młodsza. Mój okruszek:)))

Witam nową koleżankę cieeepło i zachęcam do klikanka wspólnego, niestety każda z nas ma za sobą to przykre doświadczenie.

Stociu a ja wiem, że jest cholernie ciężko cykl temu sama siebie i otoczenie zatruwałam moimi smętami, dołami zalewałam łzami. Nie pocieszam Cię ale wiem swoje że KAŻDA z WAS będzie miała swój stan błogosławiony

Kaju
a co ja chcę od Ciebie to wiesz, czekam aż powróci dawna Kaja :36_3_13:

a wszystkie Kobietki co nie napisałam nic to i tak ładnie Ukochuję i myślę o Was :mylove:

Gość panterka

witam się i ja:))

Poźno bo ja już po przygotowaniach dla gości Mieliśmy robić :grill: ale niestety pada dziś u nas i nie chce przestac :36_11_1::36_11_1::36_11_1::36_11_1::36_11_1:

idę jeszcze na zakupki bo zapomniałam sobie kupić produkty do sałątki :36_2_24::36_2_24: skleroza eehheheeh

Gość panterka

agnieszkab31
panterka
Dziewczyny najgorsze jest to że boję się że jestem w ciąży bo strasznie mnmie bolą cycki tak jak miąłm przy dwóch poprzenich i pobolewa mnie podbrzusze nie wiem czy to moja wyobraźnia mnie tak nakręca czy coś ale Cycyki mnie wsumie bolą już od zeszłego tygodnia a od wczoraj może środy pobolewa pobrzusze Także tego się boję najbardziej by znowu nie było jakby co komplkiacji

Panterka robiłaś test?masz objawy takie jak rzyg krajobrazowy i sik co pół godziny?
Mi cycki dopiero teraz (po 6 dniach od testu) zaczynają pobolewać.I brzuch boli.i reszte 'złych' objawów ciążowych też mam.mZonek mój mówi,że to dlatego bo macica się powiększa i wiązadła się rozciągają i bejbe miejsce sobie w brzuszku robi.A ja wariuje z niepokoju,bo ostatnio z bliźniakami też było 'normalnie' a potem się okazało,ze 4tygodnie nosiłam w sobie Aniołki(w 12tc ciąża obumarła w 8tc)
Rada mojej połówki,bo krzyczy,żeby napisać:'nie piszcie czarnych sceneriuszy dla swojej cudnej ciąży,będzie dobrze.'
Ja na badania mam za 9 dni i nerwy mi puszczają.
Trzymajcie się dziewczynki.
Będzie dobrze,musi być

Agnieszko jeszcze nie robiłąm testów bo @ mam dostać w piątek i czekam do piątku a sikanie mam też w nocy wstaje jak ale zobaczymy nie chcę sie nakręcać co ma być to będzie :)