Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

patreena
o matko!!!!!!

KAKUNIA BARDZO SIE CIESZĘ- TRZYMAM KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAKOŚ POWOLI.....
ALE WSZYSTKO PO KOLEI MI SIE WALI NA GŁOWĘ...
WCZORAJ BYŁ ZABIEG.....

nawet nie wiesz, jak mi było przykro jak się dowiedziałam. Jeśli chcesz, to pisz tu z nami... myśle, ze wszystkie dziewczyny są ZA :36_2_25:

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(

stokrotka_87
Oleńka
stokrotka_87

z tarotem :D:D:D:D

Stokrotka powiedz mi cos o tym tarocie?Bo nie jestem jeszcze w temacie. Może mi też by ktoś postawił tarota??

Jak się ładnie poprosi Italke to może jej mama coś nam powróży...
już tak było jak Italka była ostatnim razem w Polsce :D

No to muszę się postarać i ładnie poprosić:36_1_1:

Italy poproś mame o tarota dla mnie.....jesli oczywiście ma czas i ochotę:)Byłabym bardzo wdzięczna:o_master:Proszę,proszę bardzo:)

patreena
Nie będę wam przeszkadzala wpadlam tylko sie przywitać, lepiej zebyscie mialy pozytywne mysli , nie chce zebyscie zaczely myslec przez to negatywnie. Powodzenia kochane!!! Trzymam kciuki za wszystkie!!!!!!!!!!!!

nie sciemniaj kochana nikomu nie przeszkadzasz.....i nikt nie bedzie myslal negatywnie....
poplotkuj z nami....
tesknilysmy:36_3_13:

http://www.ticker.7910.org/as1cHhQ-O7-0010MDAwMTUwbHwyNTdkfE1lbGNpYSBpcw.gif

Oleńka
stokrotka_87
Oleńka

Stokrotka powiedz mi cos o tym tarocie?Bo nie jestem jeszcze w temacie. Może mi też by ktoś postawił tarota??

Italy poproś mame o tarota dla mnie.....jesli oczywiście ma czas i ochotę:)Byłabym bardzo wdzięczna:o_master:Proszę,proszę bardzo:)

kochane moje musicie poczekac nna tarota bo sabina zapomniala kart....
ale powiedzialam jej juz ze ma sie nastawic psychicznie bo tu juz kolejka jest....a jeszcze mam pare dawnych kreseczek na liscie...
hihihihi

http://www.ticker.7910.org/as1cHhQ-O7-0010MDAwMTUwbHwyNTdkfE1lbGNpYSBpcw.gif

patreena
Nie będę wam przeszkadzala wpadlam tylko sie przywitać, lepiej zebyscie mialy pozytywne mysli , nie chce zebyscie zaczely myslec przez to negatywnie. Powodzenia kochane!!! Trzymam kciuki za wszystkie!!!!!!!!!!!!

Patreena lepiej być z nami niz samemu.....mówić Ci.......pisz o czym tylko chcesz,a my będziemy przy Tobie zawsze kiedy będziesz tego potrzebowała
Ja zaczęłam pisać niedawno,ale mi pomogło....tulę mocno i całym sercem jestem z Tobą

Italy
Oleńka
stokrotka_87

ale powiedzialam jej juz ze ma sie nastawic psychicznie bo tu juz kolejka jest....a jeszcze mam pare dawnych kreseczek na liscie...
hihihihi

Z góry dziękuję Italy za wpisanie na listę,będę cierpliwie czekać:):)

patreena

przestań kochana! przecież wszystkie przez to przeszłyśmy i naprawdę nie raz jest tu smutny nastrój, ale staramy się wspierać i razem miło spędzać czas. Dla Ciebie też jest tu miejsce, ale oczywiście nie zmuszam, tylko proponuję :) pozdrawiam i całuję muaaaaaaa:Kiss of love:

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(

stokrotka_87
Italy
Oleńka

hihihihi
oł shit.... no jak mogła zapomnieć..ja ty tygodniami czekam a ona zapomniała :sofunny:
no dobra....to kiedy będą karty ?? :hmm:

No właśnie,kiedy będą karty???Na kiedy się mamy nastawić??? Już nie mogę się doczekać:36_6_6:

patreena
OLEŃKA bardzo mi przykro z twojej straty........bylysmy na ten sam miesiac , jak weszlam i zobaczylam ze ty tez znowu łzy poplynely

Tak,byłyśmy na ten sam miesiąc......u mnie minęły juz ponad 2 tyg.a dzisiaj znowu płakałam....jeszcze do tego w pracy!Strasznie denerwują mnie pytania typu:"Jak się czujesz"......a jak mam się czuć???Wiem,że ludzie chcą dobrze,ale czasem lepiej by zrobili,gdyby w ogóle się nie odzywali.....straszna jestem;)
Kochana Patreeno naprawde mi przykro z Twojego powodu......ten koszmar nie powinien się przydażać nikomu......Trzymaj sie i nie poddawaj....... myślę,że wiele uśmiechu jeszcze przed nami.Buźka:*

amirian
Oleńko dokładnie tak jest... pamiętam jak ja wróciłam do pracy t też wszyscy mi tak się pytali, a mi było przez to jeszcze gorzej... a gdyby mnie ktoś przytulił to chyba z miejsca bym się rozryczała

Bo to chyba tylko zrozumie człowiek,który to przeżył......
Wiem,że ludzie w pracy,chcą dobrze i też nie wiedzą czasem jak się zachować,ale ja zachowuję się normalnie....i nie oczekuję od nich innego traktowania,a tu masz....pytanie,za pytaniem.......a moja dyrka w piątek przed moim przyjściem do pracy, zwołała małe zebranie i powiedziała wszystkim co i jak oraz poprosiła,by nie zadawali niezręcznych pytań.....ale już,było minęło....popłakałam sobie.....a teraz jest ok.
Słucham Lady Pank "Zabiorę Cię":)