Patika Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Kobietki pomóżcie co mogą oznaczać takie testy . Dodam że mam nie regularne cykle i ze kreska nie ciemnieje testy robione w odrebie kilku dni Odnośnik do komentarza
Gość Caro84 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Jeden wyglada na dodatni. Na pozostałych nic nie widzę. Proponuje zrobić betę z krwi i się wszystko wyjaśni. Odnośnik do komentarza
Gość xyza Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Jak dla mnie to testy wskazuja na ciaze. Ale tak jak wyzej zostalo napisane zrob bete z krwi i bedzie wszytko jasne. Odnośnik do komentarza
bacchi Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Widzę drugą kreseczkę na środkowym teście i ledwo widzę na tym poniżej środkowego. W jakich dniach cyklu były robione? Odnośnik do komentarza
Gość Bliz Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 No jak dla mnie ciąża ale posłuchaj kobietek z góry Odnośnik do komentarza
Gość Akemi Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Albo odczekaj jeszcze z tydzień i zrób jeszcze jeden test.Mi w ostatniej ciąży dopiero po 3 tygodniach pokazało słabą 2 kreskę. Odnośnik do komentarza
Alinda Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ja też miałam cień kreski jak byłam w ciąży moim zdaniem widać na dwóch lekki cień. Jak nie byłam w ciąży nigdy mi nawet cienia nie pokazało. Kreska jest lekka bo pewnie jest przed miesiączka albo wczesna ciąża. Zrób betę hcg z krwi i już powinna wykazać ciąże jeśli jest Termin porodu:13-14 wrzesień 2018 Odnośnik do komentarza
Gość Domka098 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 U mnie wszystkie testy negatywne (trochę ich było i zgodnie z instrukcją wcale nie za wcześnie robione) a ciąża jest ;) Odnośnik do komentarza
Undefined Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ja jeszcze na 1 teście widzę delikatny cien, moja kreska tez byla taka jasniutka a teraz 35 tydzień:) Najpewniejsza bedzie beta. Odnośnik do komentarza
Nadzieja1504 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Witam. Czy ktoś mi pomoże w od czytaniu wyniku testu ciążowego? Jest albo wydaje mi się że jest tam mikry ślad 2 kreski. Test strumieniowy zrobiony 1 dnia spodziewanej @. Test był robiony po południu. Odnośnik do komentarza
Gość Natkaa_8731 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Hej dziewczyny. Potrzebuje komus sie wygadac bo zwariuje. Otoz staramy sie o dzidzie i od czasu owulacji pobolewa mnie brzuchbtak jakby na @ . Piersi tak jakbym od srodka czula, klucie w lewym jajniku i krzyzu. Jestem nerwowa. Dodam , ze w ciazy bylam 8 miesiecy temu , ale jajo plodowe okazalo sie puste :( Wiec znow sie nakrecam , ze sie udalo. Nigdy brzuch mnie nie bolal po owu..w trakcie owszem ,ale nie tak dlugo po. Do okresu 9 dni.. Odnośnik do komentarza
Gość Zakochana Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Nadzieja, jakiś cień widać. Powiem tak, jeśli jesteś w ciąży to i tak czeka Cię egzamin z cierpliwości. Więc na spokojnie powtórz jutro test z porannego moczu, powinna już być wyrazniejsza kreska, choć czasem nawet dopiero po tygodniu się pojawia. Odnośnik do komentarza
Gość Zakochana Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Natka, podobnie jak nadzieji napisze Ci że musisz się uzbroić w cierpliwość. Takie bóle o niczym nie świadczą, może to być przygotowanie do okresu, a może być zagniezdzanie zarodka. Na dwoje babka wróżyła. Dopiero jak zrobisz za kilka dni test będziesz wiedzieć czy się udało. A potem znowu tygodnie niepewności czy będzie serduszko. Trzymam kciuki żeby tym razem się udało, ale póki co nie doszukuj się objawów. Bierz kwas foliowy i cierpliwie czekaj czy pojawi się @. Wiem że to trudne bo sama nieraz nakręcalam się że to już i dziesiątki testów w sumie zrobiłam, ale po kilku ciazach szczerze mogę Ci powiedzieć że cierpliwość naprawdę jest tu konieczna. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza
Nadzieja1504 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Była ciąża biochemiczna. Właśnie wróciłam ze szpitala. Odnośnik do komentarza
Gość Zakochana Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Przykro mi Nadzieja. To nie jest pocieszeniem ale niestety bardzo często takie ciążę się zdarzają i nieraz dziewczyny jak nie zrobią od razu testu to nie wiedzą nawet. Odnośnik do komentarza
marli21p Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Ja miałam tak że w grudniu miałam dostać miesiączkę miałam wszystkie 1 tydzień przed tak jak zawsze objawy a nie dostałam zaczęłam robić w styczniu testy 2 x w tygodniu przez miesiąc i wychodziło że 1 kreska ciemna mocno a druga ledwo widoczna za każdym razem no i się okazało że jestem w ciązy jak poszłam do lekarza i zrobił USG Odnośnik do komentarza
Gość Kasia Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Hej czy też widzicie tutaj cień cienia? Odnośnik do komentarza
Gość Ogvh Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Czyli gdzie? Odnośnik do komentarza
Gość magnesik94 Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 https://zapodaj.net/c9cdf4c1203d0.jpg.html czy jest tu cień cienia? Odnośnik do komentarza
Gość Zosik Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Mi to wygląda na cień cienia kreski fabrycznej. Kiedy robiłaś test? Odnośnik do komentarza
Gość Lux Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Witam a czy u mnie coś jest czy nie? received_522193982730724.jpeg Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi