Skocz do zawartości
Forum

Maluszki na Luty 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Z tęsknota wspominam czasy pierwszej ciąży jak mogłam leżeć i spać i nic nie robić. Ahhh...
Wczoraj przysypiałam opiekując się synkiem...pierwszy raz w życiu mi się coś takiego zdarzyło, jestem raczej z tych "odpowiedzialnych". Szczęście że był to taki sen na czujce że słyszałam ciągle młodego. Ale sam fakt!!

Pomidorowa już wychodzi uszami (fuuuu), na naleśniki nie mogę juz patrzeć. Po wszystkim mnie mdli :/.
Co robimy jutro na obiad dziewczyny? :D może pizza na telefon?? :D

Macie jakieś plany urlopowe??

No pizze to bym zjadła niestety mi nie wolno ;/ pomidorowa stoi do wyrzucenia bo chociaż zjadłam 2 talerze mąż też jadł to i tak narobilam za dużo a później już nie miałam na nią smaku ;/ jutro będzie ten ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem.
Głowa przestała mnie boleć ale spałam dziś prawie cały dzień..Do tego stopnia że nie słyszałam listonosza i zostawił awizo dla męża ;/ lenistwo u mnie mega.. mam nadzieję że mi to przejdzie.

Niuniaa, niezłych masz ancymonów, nie nudzicie się. Tylko napisz co trzeba zrobić telefonem żeby mieć później szytą rękę?! I o co im poszło?

Justi, przejdzie na bank, myślę że od 14tc powinnaś poczuć MOC, póki co lez i śpij ile wlezie!!

Gość Monka8999

Amme1 ja też z tęsknota i zalem wspominam pierwsza ciążę... to lezenie, odpoczywanie... teraz przy mojej 1.5 rocznej laleczce mogę tylko o tym pomarzyć. Od 6.30 juz na nogach. Jeszcze do wymiotów dziś mnie rwalo

Tak moje drogie o godz 8 ran o musiałam jechać po moja córkę bo chciała do domu... I tak skończyła się bloga sielanka i marzenie o lenistwie.. .

Niunia ja Cię kr3ce.ale miałaś ciekawie..nue zazdroszczę.. Dzięki Bogu.ze to skończyło się tak..

Angelika witaj... ja biorę duphaston zamiast luteiny.. jest drogi.ale wybrałam właśnie ten:)
Co do reszty nie wypowiem się bo nie wiem..mleko pije z kartonika.a jajek na miękko nie lubie:)
Na kiedy masz termin i w którym jesteś tydz?:)

A reszta gdzie się podziewa..

Gość monka8999

hej Angelika! Też nie pomogę bo ani mleka od krowy ani jajek na miękko jakoś nie lubię... może spytaj się lekarza przy najbliższej wizycie

dziewczyny nasze grono na fb tajnej grupy od wczoraj troszkę się zwiększyło ;) przypominam mojego e-maila pin.col@wp.pl
jeśli Wam się tam nie będzie podobać w każdej chwili można odejść, ślubu ze sobą nie bierzemy ;-P dajcie nam szanse

dziecię śpi, ja odpoczywam ;) obiad już ugotowany ;) jakiś senny ten dzień

Witam Angelika:) ja też jak poprzedniczki biorę duphaston. Mleko pije takie z buteleczki, ale pamiętam że jak siostra była w ciąży to normalnie piła takie od krowy ale gotowane. Jajek na miękko nie lubię , ale ona też je jadła tylko że takie swojskie świeże a nie ze sklepu.
U mnie podobnie jak u Ciebie to pierwsza ciąża.

Lavina takiego z bazaru to ja bym się nie złapała napewno, tylko ze sprawdzonego źródła. Kiedyś moja kuzynka miała znajoma starsza panią od której kupowała mleko i śmietanę za gruba kasę że względu że się kobiece nie przelewalo a chciała jej jakoś pomóc. Niestety było tak nie higieniczne pozyskiwanie i pakowane że odrazu kiedy tylko wychodziła od niej z domu wylewają wszystko do kibelka.