Skocz do zawartości
Forum

Mamusie po 30-stce czyli "k�cik mamutków"

gabalas

Rekomendowane odpowiedzi

niczego nie przeoczylas ale taka dzis jestem zalatana ze komp zalaczony ale oczy za daleko zebym przeczytala co napisane. dopiero teraz przysiadlam :)

lehrerin, super ze dobre wiesci, gratulacje jeszcze raz!!!!

gunia, ale sliczny avatarek!!! mnie tez sie podoba wiec zostaw:)

dziubala, pewnie juz nie zajrzysz ale i tak zycze udanej imprezki urodzinowej!!!

anulka, byle do przodu i juz bez goraczki!!!

jesli chodzi o dzieci, to na mnie tez nie liczcie, u nas trzecie nie jest w planie i niech juz tak zostanie, za wpadke podziekuje, tez postoje :)

ja moni nie przebije, rocznik 1975 sie klania nisko i chyba sama z tego rocznika jestem??? albo ktoras sie kryje po katach :lol:

monia, powiedz , jak z siostra?? mowilas ze najwazniejsze 48godz, no wiec minely i jak??

Dzisiaj poodłączali dreny, ale z tego co rozumiem to chyba wpadła w dołek, bo nikogo nie chce widzieć. Być może dlatego, że zawsze aktywna i na nogach, a tu przykłuta do wyra w koszulce itp. Dzisiaj też odłączyli jej cośtam z morfinką co sobie sama dawkowała. No i dobrze, bo z tego co wiem to dawkowała sobie dość często. Skarży się na ból, ale to normalne. W poniedziałek wychodzi do domu, a to co na wątrobie było to wycięli i do badania posżło. Wynik za 12 dni. Czekamy.

Monia38
Dzisiaj poodłączali dreny, ale z tego co rozumiem to chyba wpadła w dołek, bo nikogo nie chce widzieć. Być może dlatego, że zawsze aktywna i na nogach, a tu przykłuta do wyra w koszulce itp. Dzisiaj też odłączyli jej cośtam z morfinką co sobie sama dawkowała. No i dobrze, bo z tego co wiem to dawkowała sobie dość często. Skarży się na ból, ale to normalne. W poniedziałek wychodzi do domu, a to co na wątrobie było to wycięli i do badania posżło. Wynik za 12 dni. Czekamy.

trzymam kciuki Monia...musi byc dobrze, nie ma innej opcji...

monikouette
Monia38
Bumerang z tasakiem w ręku,...................chociaż dawno go nie wyciągała:lol:

a ktos prosi?????? :D

http://dl9.glitter-graphics.net/pub/829/829049fp59f3yg4y.gif

Ja nie prosiłam. Tylko tak mi się wymsknęło.

Kurka czekam na Kamila a spać już i się chce. Mła już się budziła, wieczorne rzyganko pouprawiała i śpi, więc trza by pokorzystać, a tego mojego syna nie ma. Pojechał z kumplem dziewczyne zawieźć do szpitala bo ma krwawienia a jest w 3 miesiącu ciąży.No i czekają w poczekalni szpitala:grrrrrr:

monia, to w sumie wiesci o siostrze dobre... no z ta morfina to tak samo jak zzo przy porodzie, taka pompka i sobie sama dozuje ile i kiedy chce.... straszne bo sie czlowiek uzaleznia a potem cierpi.... ale to normalne...
nie dziw sie jak te wyniki badan przyjda pozniej, z tego co ja wiem one ida do Villejuif kolo Paryza i schodzi z tym 3tygodnie, no ale moze teraz robia szybciej...
a co do tego dolka to sie nie dziwie, jak ktos dynamiczny i ciagle w ruchu to ciezko sie przestawic na bierny tryb zycia :)

trzymam kciuki!!

no i za te dziewczyne kumpla Kamila tez, zeby sie fasolka utrzymala!!

Witam

Wcześniej poszłam spać i wcześniej wstałam. :duren:

Ja za kawusię dziękuje, wolę herbatkę z cytrynką, którą ostatnio to piję hektolitrami :duren:

Dziś dzień gospodyni domowej :duren:, przez te latanie od lekarza do lekarza, strasznie zaniedbałam obowiązki domowe...a jeszcze dzisiaj słomiana wdowa ze mnie, m. wybywa na cały dzionek:wsciekly:

Monia38 kurcze, ja się jej nie dziwię, że ona ma dołek. Bo jeśli była aktywna, pełna enrgii, a teraz ma tylko leżeć i leżeć, to chyba każdy na jej miejscu miałby dołek. A jakie wieści ze szpitala przyniósł Kamil?

monuiq a Ty co znowu taka zalatana jesteś?

Pozdrawiam wiosennie.

http://ticker.7910.org/as1cCDgNw0N0010MDA0NjAxZHwwNmR8SnVzdHlzaWEgLSA.gif
http://ticker.7910.org/as1cvfqVM000010MTM3bGR8MDYyMGR8V2Vyb25pc2lhIC0g.gif