Skocz do zawartości
Forum

planuję dzidzię- start styczeń 2009!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Justyś
Ewciaa
Justyś

wiem że niektórzy długo się starają, nam jakoś odpukać się udało!!!!!

nam też szybko się udało i jestem taka szcześliwa:smile_jump::smile_jump:

ty ten owoc za niedługo posmakujesz!!! masz już wózek wybrany? Co z łóżeczkiem? Pościelą?

łóżeczko już mamy wybrane we wtorek wybieramy, wózek upatrzony GONDOLA-SPACER BABY DESIGN ATLANTIC - PROMOCJA !!! (568842245) - Aukcje internetowe Allegro ale ma być nowsza wersja z 2009 roku więc jeszcze czekamy, pościel dziś mamy wybrać na allegro i zamówić, większoścć rzeczy juz mamy:yuppi:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa
Justyś
Ewciaa

nam też szybko się udało i jestem taka szcześliwa:smile_jump::smile_jump:

ty ten owoc za niedługo posmakujesz!!! masz już wózek wybrany? Co z łóżeczkiem? Pościelą?

łóżeczko już mamy wybrane we wtorek wybieramy, wózek upatrzony GONDOLA-SPACER BABY DESIGN ATLANTIC - PROMOCJA !!! (568842245) - Aukcje internetowe Allegro ale ma być nowsza wersja z 2009 roku więc jeszcze czekamy, pościel dziś mamy wybrać na allegro i zamówić, większoścć rzeczy juz mamy:yuppi:

Mojego m chrześniak w takim jeździ niebieskim!!!!! Bardzo ładny wózeczek!!!!
Mi się podobają X- LANDERY
Pościel FERETTI

Ewciaa
Justyś
Paulii
Justynko widze ,ze masz konkretnego fiola na tym punkcie :D

strasznego juz od kilku miesiecy ogladam wozki lozeczka posciele!!!

ja też tak miałam, pamiętam:yuppi:

U mnie chęć posiadania dziecka zaczęła się od oglądania takich rzeczy.....a po ok roku może 1,5 roku zaczęłam myśleć że już niedługo czas, aż w końcu styczeń pękło coś i stwierdziliśmy że to już!!!! Zawsze myśleliśmy że dopiero jak znajdziemy super prace troszkę odłożymy a teraz to wiemy że się wszystko jakoś ułoży, ja mam umowę do listopada, przecież mogą mnie zwolnić, ale naprawdę teraz nie jest to dla mnie najważniejsze, wiem że sobie damy rad ę!!!!

wszytsko śliczne,niedługo ędziesz mogła to wszytsko sobie kupić, włąśnie nam dziś proponowano tą pościel ale jeszcze mamy się zastanowić, mąż teraz śpi po pracy ale jak wstanie bierzemy kompa i oglądamy

aldonka23
Paulii
tez tak mowie choc z drugiej strony to juz bym chciala powoli kupowac ale co tam wytrzymam .

ja tam 3 pary bodow mam, śpiochy, 2 czapeczki i buciki:yuppi:

aldonka to szybciutko się dorobiłaś pierwszych ciuszków:yuppi:, pamiętam jak kupiłam coś w 5 miesiącu i każdy mówił tak wcześnieeeee i takimi wyrzutami do mnie, nawet dziś w 8 miesiącu mówią masz jeszcze czas, a ja boje się że nie zdąrze

Ewciaa
aldonka23
Paulii
tez tak mowie choc z drugiej strony to juz bym chciala powoli kupowac ale co tam wytrzymam .

ja tam 3 pary bodow mam, śpiochy, 2 czapeczki i buciki:yuppi:

aldonka to szybciutko się dorobiłaś pierwszych ciuszków:yuppi:, pamiętam jak kupiłam coś w 5 miesiącu i każdy mówił tak wcześnieeeee i takimi wyrzutami do mnie, nawet dziś w 8 miesiącu mówią masz jeszcze czas, a ja boje się że nie zdąrze

Dla mnie to naturalna sprawa, wiadomo, że nikt nie chce,żeby coś się stało z dzidzią, ale to są losowe wypadki,a nie to ,że się zapeszy przez kupowanie ubranek!!!! Ludzie są beznadziejni, ja tam wolę mieć wszystko przygotowane zanim do szpitala pójdę, wiedzieć że wszystko jest przygotowane tak jakbym ja tego chciała!!! A nie martwić się, że dziecko zaraz wychodzi ze szpitala, a ja mam nie kupiony kocyk czy kołderkę, albo martwić się jeszcze kto mi wyprasuje te rzeczy gdy mnie nie będzie!!!!

Gość aldonka23

nio ja też naarazie ok z ciuszkami...przez te mdłosci troszkę schudłam.....dziś tylko rosołek....:36_2_21:
ale nadrobię to napewno:36_6_5:
ja tam dużo rzeczy na dzidzię nie będę kupowała bo mam po synku sporo rzeczy i od szwagierki:36_15_9: dobrze jak tak ktoś wspomoże....:tata: