Skocz do zawartości
Forum

Lipcowe mamusie 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Kasiula89
Anielkaa! Ja to samo! Dufaston rano i wieczorem i luteina dowcipnie rano i wieczorem. Stres mam dlatego ze ogólnie jestem mega wrażliwa osoba a teraz jeszcze do tego w ciąży i hormony.. Kazał Ci gin zwolnić tempo? Mi tak, wiec l4, a ze jestem nauczycielka to chyba wszystko jasne. Na kiedy masz kolejna wizytę? Ja za dwa tygodnie.

Kasiula89 stresuje się głównie dlatego, że z mężem długo się staraliśmy o dziecko.. a teraz jak już udało mi się zajść w ciążę to chucham i dmucham na siebie. Na l4 jestem od tygodnia i głównie odpoczywam :) leki przyjmuję ponieważ na początku miałam za niski progesteron. Następną wizytę mam za tydzień, oby szybko zleciało..

Kasiula89
Anielkaa! Ja to samo! Dufaston rano i wieczorem i luteina dowcipnie rano i wieczorem. Stres mam dlatego ze ogólnie jestem mega wrażliwa osoba a teraz jeszcze do tego w ciąży i hormony.. Kazał Ci gin zwolnić tempo? Mi tak, wiec l4, a ze jestem nauczycielka to chyba wszystko jasne. Na kiedy masz kolejna wizytę? Ja za dwa tygodnie.

Kasiula89 stresuje się głównie dlatego, że z mężem długo się staraliśmy o dziecko.. a teraz jak już udało mi się zajść w ciążę to chucham i dmucham na siebie. Na l4 jestem od tygodnia i głównie odpoczywam :) leki biorę, ponieważ na początku miałam za niski progesteron. Następną wizytę mam za tydzień, oby szybko zleciało :)

Anielkaa
Kasiula89

Kasiula89 stresuje się głównie dlatego, że z mężem długo się staraliśmy o dziecko.. a teraz jak już udało mi się zajść w ciążę to chucham i dmucham na siebie. Na l4 jestem od tygodnia i głównie odpoczywam :) leki biorę, ponieważ na początku miałam za niski progesteron. Następną wizytę mam za tydzień, oby szybko zleciało :)

cze jestem z marcówek termin mam na koniec marca tez biore luteine mam ją brac jeszcze tydzien.bede miec córeczke i bedzie twoją imienniczką Anielka :) pozdrawiam was i zycze szczesliwych rozwiążan

Olu, osobiście bardzo zastanawiam się nad badaniami prenatalnymi, gdyż Pani Gin u której byłam pierwszy raz zaznaczyła, że muszę choć Gin będę zmieniać (uważam, że bierze bardzo dużo za wizytę, a poświęca mało czasu, każe jeździć na badania ok. 200km mimo, że takie same wykonam na miejscu, ale nie w jej klinice, a dostałam z polecenia Gin od koleżanki, która też zaszła w ciąże i od razu się umówiłam - wizyta na 10.12) to nie za bardzo wiem czy są one konieczne czy nie jeśli wszystko przebiega prawidłowo.

Co do snów to śni mi się mnóstwo czyli jak nigdy, bo szczerze to rzadko pamiętałam swoje sny, a teraz śnię dużo i pamiętam. Cera mi się poprawiła, ale niestety włosy nadal się przetłuszczają :/ I w końcu założyłam sobie kartę Rossnę i zakupiłam balsam na rozstępy i oliwkę, lepiej zapobiegać niż później płakać :)

http://www.suwaczki.com/tickers/gann3e3kpahn12tk.png

Anielkaa
Kasiula89

hej jestem z marcówek bede miec córke Twoją imienniczke :) ja tez mam brac luteine jeszcze tydzien potem mam odstawic.prosze sie nie stresowac napewno wszytsko bedzie dobrze.uwazaj na siebie i oszczedzaj sie.pozdrawiam.a jaki charakter mają Anielki:P ?

~anna13
Anielkaa
Kasiula89

cze jestem z marcówek termin mam na koniec marca tez biore luteine mam ją brac jeszcze tydzien.bede miec córeczke i bedzie twoją imienniczką Anielka :) pozdrawiam was i zycze szczesliwych rozwiążan

anna gratuluję córeczki! Swoją drogą bardzo ładne imię dla niej wybrałaś! :) dużo zdrowia dla Was i szczęśliwego rozwiązania :)

Kasiula89
Anielkaa ja wiem, że od ostatniego okresu. Miałam go 05.10 :-) tylko pomiędzy dwiema wizytami zmienił mi się termin o dwa dni na usg. A jak u Was z wagą? Tyjecie juz?

Ja niestety tak , po pierwsze dlatego że żrę, sorry taka prawda mdłości mijają mi po frytkach lub torcie czekoladowym (więc nie dziwo) po drogie woda i mam cellulit straszny. Na szczęścia moja fasoleczka zaczyna mi pozwalać na coraz więcej więc zaczynam zdrowiej jeść. na szczęście tylko kilogram w górę ale obym nie była wielką szafą :)

ola.lola
Ja jednak myślę, że zrobię teraz po 10 tc i jeśli wszystko będzie w porządku to kolejnych jeśli nie będzie potrzeby to robić nie będę ☺
Witamy kolejne mamusie ☺
Jak samopoczucie u Was? Ja już brzuszek delikatnie widzę ☺

Hej ola.lola! :) samopoczucie bardzo dobre, jak skończę I trymestr będzie jeszcze lepsze ;) w którym tygodniu teraz jesteś? U mnie jeszcze nic nie widać..