Skocz do zawartości
Forum

Kwietnióweczki 2016

Gość Agataaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Nat ja juz nie mogę :D aż mnie brzuch rozbolal ze śmiechu :) a jeśli dopuszczasz do fermentacji herbatki tu może faktycznie i procent jakiś wpadł ;P a tak serio fajnie że zarażasz optymizmem i śmiechem :)

Miszka mi też się ten blue podoba :)
PaulinaNo genialny tygrys, super będzie wyglądał ten twój mały brykajacy tygrysek :)
Kumi dzięki za link. Fajna cena :) chyba zamówię z tej strony :)
Heltinne hyva poszukam jakiegoś wzoru może coś innego tez mi tak wpadnie w oko :) bo normalnie jestem chora na takie butki najchętniej takie jak trampki :)

Ale mi się spać chce... to te wrażenia chyba :) może będę miała dzisiaj dobra noc :)

http://www.suwaczki.com/tickers/tb73tqywbca4srr2.png

Nat czy Ty jesteś pewna, że to liście malin a nie inne...ehe..zioła?

Miila,Nat,PaulinaNo,Martaw sumie ciężko się nie martwić jak my tutaj w Norge takie niedobadane jesteśmy. ...
W poprzedniej ciąży był problem z lozyskiem,dlatego mała nie rosła pod koniec, mogło się to wiązać z antyfosfolipidami o których czasem marudze. Tu mnie olali...
Wciąż czekam na wezwanie na usg....
Jak do jutra nie przyjdzie to dzwonie do położnej.

Kurcze Marcelek obrócił się pupka w dol :/ .Ale się chłopak nudzi...
A ja specjalnie dla niego kilka ciastek dzisiaj zjadłam. .. na słodkie ochoty jakoś nie mam od dawna

☆☆☆Marcelek ☆☆☆
☆25.04.2016 godz.7:27☆
☆52cm, 3620g☆

Heltinne wiem, wierzę! ja bym się pewnie super denerwowała, że tak sporadycznie te usg i inne badania, a jak brzuszek? rośnie przez ostatnie tygodnie czy masz wrażenie, że taki sam albo i mniejszy?

Nat :*

Miila jaki spaślaczek! Idealny n dywanik do sypialni ;)

No właśnie mam wrażenie ze brzuszek nie robi się wcale wiekszy.
Tyle samo miejsca pod kurtka,ciagle dopinam ta sprzed ciazy.
Sporadyczne badania to za dużo powiedziane... Przysługuje nam tylko 1 usg na cala ciaze i trzeba się dobrze nakombinowac żeby załatwić jakieś dodatkowe. A podstawowe badanie krwi tylko 2 razy. Żadnych testów,wymazów i innych cudow.
Czarna rozpacz...

☆☆☆Marcelek ☆☆☆
☆52cm, 3620g☆

Miila da się prywatnie, ale to dosc kosztowne, na chwilę obecną mało realne. Jutro jade do lekarza po ostatnie zwolnienie i tym razem go mocno przycisne.Chciałam czekać do wynikow usg, lecz zanim coś tu popchne to pewnie urodze.
Tempo tutejsze jest powalajace

☆☆☆Marcelek ☆☆☆
☆52cm, 3620g☆

Miszka jak jestem przy komputerze to przeciągam i już :D ale muszą być zmniejszone, a jak z telefonu to najpierw je sobie wysyłam gdzieś, bo nie mam opcji przekazania zdjęcia na forum, głównie gmail i messenger :)

Heltinne to trzymam kciuki, powiedź, że nie wyjdziesz do póki nie zrobię usg :)

Miila dywanik pierwsza klasa szkoda tylko że dokarmiać trzeba bo inaczej prędzej czy później zacznie brzydko pachnieć ;P ja też mam taki dywanik tylko w większej wersji i z opcją szczekająca a nie miałczaca ( moja kicia się tak nie rozkłada ).
Miszka ja tez długo już umiałam dodać zdiecia, u mnie pomoglo poprostu przyciecie zdięcia. Robie z większej odległości i przycinam fragment który mnie interesuje, zapisuje i wstawiam juz bez problemu to przyciete. A wcześniej ni jak nie mogłam nic dodać bo cyagkr mi błąd wyshakiwal.

Vena jupi :) dokładnie o takie mi chodziło, szkoda tylko że nic z tego nie rozumiem. I trochę przeraza mnie robienie ich na tylu drutach /patyczkach... nie wiem czy dam radę z tak skomplikowanym wyzwaniem... może nauczenie się na szydełku będzie prostsze :P

Sprawdziłam na szydełku wcale nie jest łatwiej :) ale w sumie zawsze chciałam die nauczyć wiec może to dobry moment żeby spróbować :)