Skocz do zawartości
Forum

Kwietnióweczki 2016

Gość Agataaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Heltinne niestety i tak link nie poszedł .
Wszystko ci na usg sprawdza i wagę dziecka tez. Ja jakoś tez ostatnio nie przybieram na wadze , ale pod końiec to chyba normalne.
Wiesz ze mnie dziś lekarz badała ' ginekologicznie ' Hihi szkoda mi jej było . Nie chciała mi dać skierowania to powiedziałam niech se zobaczy sama ...

Oliver ur. 20.04.2016.

Nat Haha taka szprycha to nie jestem☺brzuch mam podobny ale cała reszta juz niestety nie :)

Miszka oba zestawienia fajne, stawiam na sea blue choć niewielką przewagą :)

Te ubranka na wyjście to chyba głównie 56 powinnyśmy brać, choć jak słusznie zauważyłyście rozmiary są przeróżne, u mnie ten biały rampers z Newbie jest 50 a długością taki sam jak 56/62 innych firm.
Spakuje sobie w takim razie jak Flawia 2 opcje, zimną i ciepłą, lepiej tak niż tłumaczyć mężowi co ma wziąć :)

Flawia, o niee nieee.Mieszkamy w takiej poniemieckiej willi i na dole jest mieszkanie, gdzie sasiedzi przyjeżdzaja 2 razy do roku, czasem wynajmują jakimś spragnionym gór turystom i oni nie wiedzą chyba z kim mają do czynienia :P Poza nami i tym sąsiadem nikt tu nie mieszka więc wiesz jak reaguję na hałas, tym bardziej Abbę :P

Helenka❤️Ziemowit❤️Jagódka❤️

Gość Marty leb obdarty

Heltinne, mam nadzieje, ze tym razem to nic takiego, kiedy masz to USG? Ja w nastepny czwartek takze sprawdze co i jak.
Nat, ja tez dzis na Pudla zajrzalam i pomyslalam o Miili, no ale bez przesady, wszystkie wiemy, ze ona przeciez koty ma a nie psiaka :)
A zdjecie morswinowe naprawde wypas, piekne stopiszcza hihihi
Maria 33t3d

NAT moj maly to az czkawki dostał od śmiechy jak czytam Twoje teksty :D fajnie ze komuś dopisuje humor i dzieli sie jak tylko może :)
Heltinne Marcelek na pewno rośnie, nie martw sie na zapas kochana. Dostałaś juz jakaś wiadomość ze szpitala kiedy na usg masz iść?

Ja na wyjście ze szpitala szykuje kaftanik i polspiochy, czapeczkę i na to pajac welurowy taki, a do tego kocyk i do auta, chyba bedzie ok bo tak jak mowi Vena za duzo warstw to tez nie dobrze a w samochodzie tez jest ciepło. Pajac ogolnie wybrałam taki futrzany miś ze smyka ale maz postanowił ze bedzie tygrysek, oh no niech mu bedzie :D co myślicie?

monthly_2016_03/kwietnioweczki-2016_44687.jpg

Hahaha Nat wygrywasz dziś :))
Zaraz obczaje pudla, dzis jeszcze nie wchodziłam ☺

Bbbb super! To już tak dużo ❤

Heltinne ja myślę, że to nie on chudnie a Ty bo może mniej jesz itd. Ponoć maluchy sobie ściągną zawsze tyle ile potrzebują w pierwszej kolejności :)

~Marty leb obdarty
Ps Nat, ale wasika to do szpitala chyba sobie usuniesz, nie?

Ty się nie śmiej dziewczyno, nawet nie wiesz jaki mam wąs ostatnio i też taki blond ...

Heltinne, ja myślę że Marcelek przybiera na wadze prawidłowo , ty chudniesz ale to z różnych przyczyn, masz nerwów sporo i pewnie jesz jak ptaszek.Będzie dobrze, tako rzecze ciotka Nata :*

Paulina, super tygrys :) Mi wyszło dziś w psychoteście, " Jską krzyżowką zwierząt jesteś" że jestem sokołem i tygrysem :D

Jesuuu dziewczyny ja mam dziś głupawę straszną, czuję się jak nabzdryngolona, piję te liście z malin, myślicie że to od tego ???

Marta o tych wąskich Nat tez miałam napisac;)))

Nat jak się rozkręcisz z tym naparem z malin to jeszcze za tydzień urodzisz....w końcu za tydzień kończysz 37tc czyli ciąża donoszona;) no i szybciej foczka będziesz jak pisze Heltinne.

Bbbb to bardzo ładna szyjka! Jeszcze się okaże że będzie tak trzymać ze przenosisz!

GABRYSIA ur. 18.03.2016r. CC o godz. 13.30.waga 3030g 50 cm.