Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

asiakk dzięki za pomysł z moskitierą :) Lilijka moje koty są jakieś dziwne bo w nocy robią mnóstwo hałasu i generalnie lubią jak coś szeleści i stuka jak sie rusza:D dziś w nocy biały grzebał mi w torebce i wyjął wszystkie paragony a czarny wylał wode ze szklanki w nocy.. Mój Ukochany przechrapał te miauczenie i zabawy kotów.. a ja jak zwykle musiałam wszystko słyszeć :) Czuje sie czasami przy tych moich 3 Zwierzakach jak w komedii :D

moje jak zwykle przylaza na noc do pokoju naszego, albo 2 albo jeden, spia oddzielnie bo ogolnie to sie tluka troche to matka i corka jest.. no i do tego moja sunia, wiec jak sie wyspia skurkowance to zaczynaja lazic po meblach, skakac, i pokolei musze je wywalac z pokoju zeby sie wyspac :) razem z sunia, ta sie budzi i idzie do drzwi i automatycznie sie budze zeby je wypuszczac.

U nas tez wiem kiedy doszlo do zaplodnienia :) slub 20.06 stosunek 22.06 a owulacja 24.06 liczymy na chlopca ale przed 20.06 tez byly stosunki dwa bez zabezpieczenia wiec to moze tamte plemniki daly rade. Podaje nazwe tej masci :)

BINGOSPA Algowo Kolagenowy zabieg na roztepy. 500 g cena ok 50 zl.

Juz napisalam, ze tak. Tyle, ze powinno sie ja stosowac przez 6 tyg dwa razy dziennie kazdego dnia. Ja uzywalam krocej czesto zapominalam podmarowac a i tak widac sporo roznice. Rozstepy pojasnialy. Mysle ze gdybym stosowala regularnie nie byloby ich wgl. Tyle ze nie wiem jak ta masc ma sie do ciazy. Ja teraz mam zamiar kupic na rozstepy dla kobiet w ciazy a po ciazy mam zamiar znoe kupic ta masc bo ta moja niestety stracila waznosc.

tak myslalam ze to maine coon... i brytolek :) cudne sa.

ja mam lekkie mdlosci, jest lepiej niz bylo wczesniej ale nadal... rano najbardziej jak pusty zoladek to mimo ze staram sie powstrzymac to mam ten odruch wymiotny... hmm a tak ogolem to jest dobrze tylko ze kregoslup boli, i mi wczesniej strasznie staw biodrowy bolal.... w srodku tylka normalnie, az kulalam... teraz jest lepiej

Ja w tej ciazy wymiotowalam kilka razy bo albo z glodu z rana albo bo choroba lokomocyjna wrocila a bylam z mezem w trasie. Prawie 3 tys km w tydzien no i pierwsze dwa dni wymioty. Jednak mdlosci mialam okropne. Do tego upaly. Jak boga kocham nie moglam z lozka wstac co wstalam to zawroty glowy i mdlosci. Okazalo sie ze to prawdopodobnie przez za wysoki cukier. Norma jest do 99 a ja mam 103 lekarz mnie zbesztal bo nie dosc ze nadwaga i w ciagu 12 tyg przytylam 4 kg to keszcze cukrzyca. Masakra. W pierwszej ciazy pol roku nie przybieralam na wadze ale ciaza zagrozona, plamienia krwawienia szpital non stop. Ta ciaza obchodI sie bez takich rewelacji i dobrze bo nie mialabym z kim corki zostawic. I w sumie zadnych objawow juz nie mam no oprocz tkliwych piersi i wielkiej ochoty na seks. Dzis jednak caly dzien boli mnie brzuch. Ciagnie i wgl. Czytalam ze moze ciągnąć w pachwinach bo wszystko sie rozciaga ale to chyba bardzirj z nerwoe bo corka caly dzien daje popalic i brzuch daje sie we znaki.

Wiecie co? Mi na mdłości to chyba najbardziej pomogła praca- ogrom zajęć, że nie mam jak rozmyślać za dużo o sobie, za to ogrom obowiązków/ spraw do załatwienia. I jest dużo lepiej. Jedynie, że to ten przypływ energii już mnie dopadł :) Od kilku dni już było ok. Za to dziś cały dzień na nogach, od 7 rano- jazda po mieście, bieganina po urzędach, sądach, pisanie pism i takie tam, a no i na forum udzielanie się ;) W ramach chwili wytchnienia, fajnie tu zajrzeć :) Pierwszy taki mój dzień powrotu do aktywności- zaczynam czuć, że żyję ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3e6hhdd3mp59l.png