Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Kamilla no to o takim bólu pisałam,że złapał mnie wczoraj jak wracałam do domu i potem w domu jeszcze..musiałaś się przeforsowac..połóż się na lewym boku i poodpoczywaj troszkę..
mnie dużo zelżało odkąd wzięłam nospę i poleżałam..tylko drożdże doprowadzają mnie do kur*icy..pojutrze wizyta ech..niech mi zapisze nystacynę, bo ona mi pomogła za pierwszym razem..zobaczę co wymyśli..bzykać mi się chce ,a tu nie wolno i swędzi echh :-(
opitoliłam kolację,ale wiem,że o 22 jeszcze mnie na coś weźmie ochota..ale zrezygnuję z żarcia,bo jutro na morfologię ..ech znowu kucie bleeeh

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Leniwiec duza dziewczynka :)
Agusia nie denerwuj się lekarzem mam nadzieje,ze nie jest z niego taki cymbal zeby założyć pessar odwrotnie.
Co do golenia to ja mam niestety przekichane. Gole nogi i bikini co 2-3 dni bo bym zarosla jak Malpka ehhh :( brzuszek tez mi zarosl. Boze jak mi wstyd. No,ale nic nie poradzę. Zawsze przed wizytą u gina tez wszystko gole. Jakbym tak sie cala ciaze nie golila to nawet kosiarka by mi nie pomogla i chyba by sie nie dokopali do mojego dziecka ;/
Ja jak wczoraj byłam u gina to mowil,ze zmierzymy szyjke a potem,ze jednak nie bo jest tak dluga,ze nie ma sensu. I tez jest sprawdzana co wizyte.

Ja mam z natury krótką szyjkę, ale póki co lekarz mówi, że się nie skraca.

Wierzyć się nie chce, że gin zapomniał, że założył pessar i do tego źle.

Potwierdzam, że z goleniem coraz gorzej. Brzuch zaczyna przeszkadzać i to niedługo jakieś akrobacje będą. No i chyba będzie rzadziej :P

Dziewczyny po południu poszliśmy z mężem do Tesco i dostałam wózkiem w bok brzucha. Myślałam, że to babsko ukatrupię. Niby tak z boku i nie bardzo mocno. No ale z zakupów nici, pojechaliśmy do lekarza sprawdzić i na szczęście wszystko ok. Także uważajcie na siebie w sklepach i ogólnie wszędzie. Teraz jeszcze przed świętami będą tłumy. Ja wtedy już chyba nie pójdę.

No a malutka leżała sobie poprzecznie jakby na brzuszku i gmerała mi kończynami po pecherzu :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s2n0accustsf9.png

Coś mi nie pokazało postu to wklejam jeszcze raz.

Ja mam z natury krótką szyjkę, ale póki co lekarz mówi, że się nie skraca.

Wierzyć się nie chce, że gin zapomniał, że założył pessar i do tego źle.

Potwierdzam, że z goleniem coraz gorzej. Brzuch zaczyna przeszkadzać i to niedługo jakieś akrobacje będą. No i chyba będzie rzadziej :P

Dziewczyny po południu poszliśmy z mężem do Tesco i dostałam wózkiem w bok brzucha. Myślałam, że to babsko ukatrupię. Niby tak z boku i nie bardzo mocno. No ale z zakupów nici, pojechaliśmy do lekarza sprawdzić i na szczęście wszystko ok. Także uważajcie na siebie w sklepach i ogólnie wszędzie. Teraz jeszcze przed świętami będą tłumy. Ja wtedy już chyba nie pójdę.

No a malutka leżała sobie poprzecznie jakby na brzuszku i gmerała mi kończynami po pecherzu :)

no jak jak nie pobzykam tak jak lubię to koniec..strasznie marudzę :)
zapisałam sobie ten macmiror i powiem lekarzowi niech da :)
zaraz idę posiedzieć w słonej wodzie,to mi pomoże i będę mogła poleżeć w spokoju :)clotrimazolem tez posmaruję,a rano przed oddaniem próbki moczu wymyję się tam :)
taki dzień też dzisiaj jakiś...całą mnie wysypało na ryjku i o plecach,bóle tam i swędzenie i jeszcze maluch jakiś lewusek dzisiaj i czuję go tylko jak siusiam :-D
Paweł własnie do roboty wyszedł :/ ech...czuję się jak przed okresem normalnie haha

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

misiakowata akurat dziś sie nie przeforsowałam, wiec nie mam pojecia skad ten bol. ale na szczescie już minął. a dzis calkiem ladnie małą czuję , nawet udało mi się nagrać filmik niedawno jak sie rusza. a jeszcze nie dawno pisałam, że słabiej teraz ją widze...

Asik85

wspólczuję, ja ogólnie jestem uczulona na ludzi w supermarketach, zachowują się jak bydło niektórzy. mam nadzieje że jej chociaż jakąs wiązanke milych słow posłałaś.

Kamilla pospałam, nie wiem jak to się stało ale zachowałam zimną krew i się nie rozpłakałam. Jakieś takie opanowanie było. No ale gdyby to nie była kobieta, to chyba by doszło do rękoczynów. Bo mój chłop bardziej się zdenerwował. Ale masz rację, jak bydło albo i gorzej. Bo jej zabraknie jakiegoś owocu z promocji.

Macmiror też brałam, tylko 3 globulki i pomogły.

Linii nie mam jeszcze. No ale mam jasną karnację i włosy.

Misia, moj też chory, a wlasciwie to oboje jesteśmy, tylko mi już dziś lepiej a jemu nie :D no ale do niego jak nie zaczne strzelać z procy prochami to sam nie wezmie zeby wydobrzeć.
co do ruszania bobasa to napewno jeszcze poczujesz :)
mi wlasnie ułożyła się w poprzek... jestem na 100% pewna bo po lewej stronie troche pod zebrami czuje ogromny wypych, tak myślę ze to głowka.. a po prawej pukanie jakby ze stopek. ale moze to moja wyobraznia tylko. pierwszy raz tak mam no i przed chwila wlasnie jak sie ukladala w tą pozycje to troche kluc zaczelo.

Asik85
Kamilla pospałam, nie wiem jak to się stało ale zachowałam zimną krew i się nie rozpłakałam. Jakieś takie opanowanie było. No ale gdyby to nie była kobieta, to chyba by doszło do rękoczynów. Bo mój chłop bardziej się zdenerwował. Ale masz rację, jak bydło albo i gorzej. Bo jej zabraknie jakiegoś owocu z promocji.

dokladnie. wkurzaja mnie bo chodza jakby byli nawiedzeni, przepychaja sie, albo np jak jest wąska alejka i stanie ci taki na srodku i nie ma zamiaru sie pprzesunać.
w takiej sytuacji moj to by nawet kobiecie posłał. przeprosila chociaż? bo niektore to pewnie potrafily by z japa wyskoczyć.

Kamilla może być, że Wtedy kłuło. Mnie wczoraj koło pępka bolało, wtedy pewnie też jakoś się tam obracała. No a dziś ewidentnie koło pępka miała plecki, a rączki i nóżki w dół jakby na pęcherz. Kręcą się te nasze dzieciaczki :)

Misiakowata i Kamilla leczyć chłopów i uważać na siebie. Ale facet chory to masakra ;)