Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Jak nic nie mówił to pewnie nic sie nie dzieje. Mnie też dopiero raz zbadał, tylko dlatego że miałam zakładany ten pessar. Musiał zobaczyc na co zakłada. A tak poza tym to nigdy mnie na fotel nie woła.
Ja też mam humory, niestety ostatnio często na dziecko krzykne :/ bo przez to leżenie jestem bezsilna i wielu rzeczy nie moge a on czasem nawet głupiego picia nie chce sobie sam przyniesc...eh. Przed chwilą wrócił ze szkoły, zjadł obiad i prosze go żeby resztki do kosza wyrzucił i wstawił do zlewu- a on że nie umie do kosza wyrzucic. Mowie że na pewno da sobie rade, a on nie i koniec. I znów kłotnia.

http://www.suwaczki.com/tickers/gyxwl6d878ytfrqp.png

Czy wam tez kazali zrobic konsultacje internistyczna? Bo mi tak i wlasnie bylam i wracam i troche jestem zdziwiona. Otoz internista dal mi skierowanie do poradni endokrynologicznej gdyz uznal ze zbyt szybko mam tak wysoka dawke euthyroxu. Dal mi tez skierowanie do kardiologa gdyz mialam ekg i mam za wysoka akcje serce. Oprocz tego mam zrobic badania morfologie, tsh, potas i sod. Jestem w szoku. A i zglosic sie w poniedzialek z wynikami, ekg powtorzyc.

Cześć Marcóweczki!
Pogoda dzisiaj piękna, słoneczko grzało, a ja dzisiaj dzień mam taki, że ech... Głowa pęka od rana, w gardle drapie. Boję się, że zaraziłam się jakąś bakterią od rodziców (oni dostali antybiotyk i już im lepiej). Jeszcze ja na dodatek jestem alergikiem, w ciąży nie wolno brać leków, a teraz dla mnie jest najgorszy czas, bo moje alergeny szaleją i chodzę zasmarkana, ratunku!! :(

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpr3e5ekflq3mjf.png

ja dwa razy miałam takie usg nieprzyjemne, ale u tego ginekologa teraz to nic nie czuje jak je robi, ostatnio z racji zmierzenia szyjki mi zrobił usg dopochwowe, i na fotelu też byłam + usg przez powłoki.

muszę iść do endokrynologa i nie wiem gdzie.

arwena89
Cześć Marcóweczki!
Pogoda dzisiaj piękna, słoneczko grzało, a ja dzisiaj dzień mam taki, że ech... Głowa pęka od rana, w gardle drapie. Boję się, że zaraziłam się jakąś bakterią od rodziców (oni dostali antybiotyk i już im lepiej). Jeszcze ja na dodatek jestem alergikiem, w ciąży nie wolno brać leków, a teraz dla mnie jest najgorszy czas, bo moje alergeny szaleją i chodzę zasmarkana, ratunku!! :(

czasem zarówno dla dziecka jak i matki lepiej wziąć leki oczywiście po konsultacji lekarskiej