Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Ooo no to rzeczywiscie musieli Cie ladnie zdenerwowac. Nie denerwuj sie kochana, zanim wrocisz do domku to pewnie nerwy Ci przejda. Oby bo bedziecie sie wszyscy klocic. Jabwe wczesniejszej ciazy tez mialam nerwy straszne,tylko zawsze wychodzilam przed dom albo do innego pomieszczenia by sie nie wyzyc na mezu bo caly dzien pracuje a ja jeszcze bym go dobijala,i pomagalo,siedzialam na dworze a po nerwach wracalam. Moze rzeczywiscie meliske pij,to ziola to spokojnie mozesz pic

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/22431

Jest 10 a mój lobuz jeszcze śpi. Ja na zwolnieniu, on jeszcze nie chodzi do żadnej instytucji wiec jesteśmy ten tydzień razem. A z tym spaniem rano ma po mnie. Co do płci to u mnie na 70% ma być drugi chłopczyk. Ucieszyłam się z rokowań ale wczoraj mnie tak z mężem naszło na myślenie. Moja babcia całą nd spędziła w przychodniach i szpitalach, wczoraj też i w końcu ja zostawili w szpitalu. Pod koniec jeszcze czekała kilka godz na wolne łóżko. I cały czas z nią były jej 2 cory. Nie wiem czy synowie są tacy troskliwi ;p Mniej empatyczni i uczuciowi..
A tak poważnie to wydaje mi się ze dużo zależy od charakteru i wychowania. Malowanie paznokci i kłótnie z koleżankami to tez może być nic w porównaniu do problemów z synem. Życie weryfikuje. Ja bym jeszcze córkę kiedyś chciała :)

Asia! Piję zielona herbatę bo taką znalazłam. Melisę mam w domu. Chyba będę musiała przynieść opakowanie do pracy. Nie wiem czy wyjście z pokoju by pomogło. To co mnie tak zdenerwowało to zachowanie mojego męża. Próbowałam już z nim na ten temat rozmawiać to powiedział że się czepiam i przesadzam. Wkurza mnie to. Ciężko mi to zaakceptować.

No mezczyzni przewaznie w niczym problemu nie widza. Choc ja na meza nie narzekam jak tylko powiem ale sie zle czuje to zaraz lata z herbatkami, mietka..ostatnio dal mi zakaz na odkurzanie i wynoszenie smieci powiedzial ze wszystko pozamyka na klucz;) szkoda tylko,ze cale dnie pracuje,jezdzi tirem wyjezdza rano i wraca wieczorkiem. Uwielbiam weekendy kiedy jest w domu ;-)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/22431

Cześć dziewczyny :-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :-)
Ja poród miałam ze znieczuleniem i było cudownie dzięki niemu, bo zanim go dostałam to przez 10 godzin miałam takie skurcze że z bólu prawie mdlałam. Teraz jak wyjdę na porodowke od razu każe sobie dać znieczulenie :-)

Asia pytałaś się o biooil, mi dzięki niemu rozstępy po poprzedniej ciąży są praktycznie niewidoczne wiec polecam go. teraz już będę w ciąży go stosować żeby żadne inne mi nie wyszły, bo wtedy zaczęłam go stosować dopiero po porodzie.

Idę gotować coś na obiad
Miłego dnia wszystkim :-)

http://fajnamama.pl/suwaczki/7gop5ez.png

Trochę mnie tu nie było więc nie dałam rady nadrobić wszystkich stron. Dziewczyny a powiedzcie właśnie jak u was z tymi kremami na rozstępy? Mi w aptece również polecano bio oil ale drogi jest. Dlatego też zastanawiam się czy jest sens go kupować. Czy może znacie jakieś inne dobre preparaty na rozstępy?

Hej Dziewczyny! :) Jeśli chodzi o moje ciśnienie, to nie najlepiej- od rana 148/ 110. A jeszcze dziś musiałam się zwlec o 6 rano z łóżka i jechać na uczelnię. Muszę pozałatwiać wszystkie formalności, bo to końcówka doktoratu i nie mogę odpuścić :/ Na szczęście czekam już pod drzwiami na ostatnie załatwienie sprawy i wracam do domu, do łóżka. Zastanawiam się ile to człowiek zawsze miał siły, by jeździć, biegać po całym mieście i tak wszystko załatwiać. Co chwilę muszę coś przekąsać, pić. Dziś po wejściu na drugie piętro schodami, dostaję już zadyszki. Masakra.
Podejrzewam, że jak koło 15 dotrę do domu, to bateryjki całkiem mi się rozładują. Miłego dnia, Dziewczyny :)

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3e6hhdd3mp59l.png

Polecałyście aptekę internetową Gemini a ja znalazłam jeszcze Apteka Melissa gdzie za BioOil i 2 x Femibion 2 jest różnica 7,30 + 3,0 na przesyłce. Niby nie dużo, ale sprawdziłam kilka leków i jest różnica od kilku groszy nawet do 3 zł na sztuce. Warto popatrzeć :-)

Co do Bio Oil - kupiłam go w zeszłym tygodniu i prócz smarowania brzucha i bioder, użyłam go na buzię. Po wieczornym myciu, trochę nakladam go na buzię i powiem Wam, że działa!!! Zaczęły mi schodzić plamy i przebarwienia, mniej tego cholerstwa mi wychodzi i jakby szybciej się goi a na dodatek już nie mam tak suchej skóry i nie łuszczy się. Polecam Wam spróbować i u mnie po tygodniu widać różnicę - no jak mąż zauważył "już masz gładszą twarz" to coś w tym musi być ;-)

http://www.suwaczki.com/tickers/l22njw4zasudaiur.png