Skocz do zawartości
Forum

czy moge zajsc w ciaze .....

Rekomendowane odpowiedzi

Ani bol zoladka ani cisnienie nie jest standardowym objawem ciazy . A czy mozesz zajsc w ciaze ? Zalezy jak dlugie masz cykle.Podczas krotkich cykli bywa tak ze dosc szybko wystepuje sluz w którym plemniki mogą przetrwać do jajeczkowania.

Tak czy siak raczej nie jestes w ciazy - moze sie przytrulas lub przejadlas :)

Szczęsliwa mama

sara2006
dziewczyny mam do Was takie pytanko czy jak jestem dzien lub dwa no góra 3 po okresie to moge zajsc w ciaza ????????????? dlatego pytam bo mnie boli żołądek jak cos zjem wysokie cisnienie mam i mi sie słabo robi.

Bardzo dużo zależy od tego ilu dniowe cykle masz :D jesli 28 i mniej to zapłodnienie jest jak najbardziej możliwe :)

sara2006
dziewczyny mam do Was takie pytanko czy jak jestem dzien lub dwa no góra 3 po okresie to moge zajsc w ciaza ????????????? dlatego pytam bo mnie boli żołądek jak cos zjem wysokie cisnienie mam i mi sie słabo robi.

to nie są typowe objawy, ale w ciążę możesz zajść. Ja tak zaszłam. Głowe bym sobie wtedy dała uciąć, że ciąza mi nie grozi, a teraz mam cudną córeczkę :Oczko:

Martusia możesz :Śmiech:

Gość kwiatuszek9876

antalis
martusia9876 możliwe, możliwe.A jak dlugie masz cykle, pamietajmy ze do zaplodnienia nie musi dojsc w dniu stosunku :)
A co szykuje sie cos ??

Cykle teraz mam co 27-29 dni . jak narazie nie mały wypadek przy pracy :)