Skocz do zawartości
Forum

Prosze podpowiedzcie

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie potrzebuje porady. Otóż z mężem staramy się o dzidziusia, w zeszłym tygodniu miałam dni płodne,a z obliczeń owulacja przypadła 24 w niedziele. Ale niestety dzisiaj nie wiem jak to nazwać dostałam plamienie/okres. Muszę też dodać,że okres mam zawsze regularny 28dni, a mój ostatni okres był 10.05.2015r. i do mojego terminu okresu brakuje mi jeszcze8dni. prosze podpowiedzcie czy ja mogłam stracić właśnie?czy to może być tzw.implantacja?

Zrobiłam test 6.06,ale niestety wyszedł negatywny nie wiem czy powinnam może poczekać dłużej?czy gdyby miało coś już być to by wyszło. Nie wiem czy sama sobie wmawiam,ale odczuwam senność w dzień musze się położyć i podrzemać na chwile,czasami mam tak jakby nudność ale mam apetyt, a do ginekologa mam dopiero termin na 25.06. I dziś jakieś lekkie ukłucia tak jakby w lewym jajniku. Nie wiem czy może powinnam jeszcze raz kupić test i zrobić??Ciągle staramy się z mężem,ale przez tą miesiączkę nie w terminie to już nie wiem kiedy mam płodne dni a kiedy nie.