Skocz do zawartości
Forum

Wrześniówki 2015

Gość chuda

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie mam problemu z ubraniami bo Lubie leginsy a one się dopasowując tuniki tez sa jeszcze dobre wiec naradzie nie martwie się tym a w tej ciąży mam juz taki brzuch jak z córka w 9 miesiącu ale ciąża ciąży nie równa ;) mnie najbardziej przeraża to ze 14 sierpnia siostra ma wesele i będę musiała kupić sukienke i w jaka ja wejde jak to będzie dokładnie początek 9 miesiaca

http://www.suwaczki.com/tickers/relgh37165se0wvk.png

Ja tez patrzalam ma spodnie w h&m i zdecydowalam ze narazie pdpuszczam ale jak bede miala taki poterznoejszy brzuszek to napewno zakupie 1pAre jeansow, bo wiadomo jeansy do wszystkiego.
Teraz latam jeszcze w legginsach dla mnie najwygorniejsze, troche dusza ale damy rade..:)
A co do lata, dziewczyny nawet nie wiecie jak ja wam tego lata zazdroszcze :( u nas tylko deszcz deszcz i deszcz na lato sie nie zalapie :( a tak bym chciala nie zakladac na siebie tych wszystkich kurtek bluz itd w lecie ;( lapie ostatnio jakiegos mega dola jesli chodzi o pogode ..
Myslicie ze urlop w cieplym kraju np wyspy kanaryjskie czy hiszpania w maju to dobry pomysl? Zastanawiam sie bo to bylby nasz ostatni raz samemu i chcialam spedzic ten urlop wlasnie gdzies na sloncu mam juz dosc tego deszczu !!

http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd45kcrbcn.png

Kuki82 to kiepsko trafilas:-( ja mam tez na nfz to badanie 4.03 i mam zamiar zadawac 100 pytan.i nie wyjde dopoki mi nie odpowie:-)i nie pokaze.mamy do tego prawo!!! Prawo do informacji. Fakt tez mam zmiar isc prywatnie ale ze wzgledu na jakosc aparatu usg bo ten w przychodni niestety najdokladniejszy nie jest. A co do ciuchow na razie nie mam problemow bo nie mam jeszcze w ogole zadnych sladow brzucha... a chcialabym już tak troszke miec:-)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sx1hp2uhzt2tl.png

Kuki masakra z taką lekarką...Wyobrażam sobie twoje rozczarowanie, dobrze że masz jeszcze wizytę prywatnie.

Do ro ta masz dzień przede mną, ja mam w środę, nie mogę się doczekać. Daj jutro znać jak tam po wizycie :)

Co do spodni to moje jeansy się zapinają i na stojąco da radę ale na siedząco to już nie bardzo. Na szczęście mam jedne luźne jeansy od mamy i w nich daje rade. No i mam turystyki z decathlonu które teraz się świetnie sprawdzają.

Janek ur. 23.08 o 23.55, 3000 g, 54 cm
http://www.suwaczki.com/tickers/relg20mm726v858n.png

Pracuje 8h. W sumie nie wiem czy mamy prawo do skrócenia czasu pracy ;-). Planuję pracować do konca czerwca, szczególnie że w lipcu są premie kwartalne ;-).

Czyli widzę że oliwki wygrywają. Zakupiłam sobie w żelu J&J i zobaczymy jakie da wyniki;-). Jestem gruba więc rozstępów raczej nie uniknę ale przesuszona skóra aż boli:-/

Co do zakupów ciuchów to planuję wybrać się do C&A. W Warszawie mam kilka dużych sklepów:-) postanowiłam sobie jednak ze zacznę cokolwiek gromadzić po 9 marca na który mam zaplanowane USG genetyczne:-)

Swoja drogą... Dzisiaj czuję się fatalnie i po zjedzeniu czegokolwiek musze chociaż trochę zwrócić. Aż tak źle chyba się jeszcze nie czułam:-(

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgoi6zfeqr.png

Aaaa to przepraszam ze poruszylam ostry temat;)
Jasne kazdy ma swoje argumenty i punkt widzenia....
Co do wózków to wczesniej dla synka mialam maxi cosi mura 4 ale go sprzedalam poniewaz mieszkamy na 4 pietrze i noszenie tego "kolosa"bylo mega wyczynem wiec polecam ale jedynie na parter. Teraz zastanawialam sie nad czyms lzejszym ale wybór trochę maly,jednak co solidne to i swoje wazyc musi..... Jakies podpowiedzi?

Maritka szczerze współczuje tych mdłości ja nie miałam ani razu ani w pierwszej ciazy ani teraz więc jest mi to obce ale męczyć musi to strasznie,pocieszenie jest takie ze podobno niedlugo powinno przestac ;) A smarowalam sie z pierwszym mustela i ani jednego rozstepu,teraz zakupilam palmers i fajnie nawilza i natluszcza wiec moze tez bedzie oki. Dobrej nocki dziewczyny,spijmy póki mozemy bo pózniej nie bedzie tak dobrze..;)))

Odwiedziła mnie dziś kumpela tez w ciąży i zgadałyśmy się o wózkach. Pokazywałam jej lonex v light , ktory znalazłam na allegro,natomiast ona oglądała w sklepie bardzo podobny line bexa.
Co do ubrań tez zaczynam mieć problem, ponieważ brzuszek juz całkiem spory. Strasznie szybko mi wyskakuje mimo że na wadze 2 kilo mniej. Myślę jednak ze leginsy mnie nie zawiodą a do tego znalazłam ostatnio fajne z pasem ciążowym ; )
Dobranocki miłych snów; )

witam, postanowilam sie dołączyć ;-), termin mam na 13 września. pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem samoistnym, 3 tygodnie chodziłam z obumarłą ciążą, bez żadnych objawow. czekanie na każd u a wizyte - wiecznosc. jeszcze podejrzewaja macice dwurożną - cokolwiek to znaczy. ahhh byle do poniedziałku.

~do
witam, postanowilam sie dołączyć ;-), termin mam na 13 września. pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem samoistnym, 3 tygodnie chodziłam z obumarłą ciążą, bez żadnych objawow. czekanie na każd u a wizyte - wiecznosc. jeszcze podejrzewaja macice dwurożną - cokolwiek to znaczy. ahhh byle do poniedziałku.

Czesc, witam cię we wrześniówkach. Jeżeli jestes po stracie zapraszamy cię również na forum które założyła Amilka ...Aniołkowe mamy przy nadzieji :). Tam jest trochę wrześniówek"po przejściach" Jak będziesz chciała pogadac , wyżalić się ,omówić sprawy badań ,wynikow itd.Ja jestem na wrzesniowkach i aniolkowych na razie gościnnie. Życzę Ci pieknych 9 miesięcy.

Hej, ja jestem w 11 tyg. Termin na 18 wrzesień. Miesiąc temu przez tydzień nie wstawalam z łóżka , wymiotowalam , kręciło mi się w głowie, bolał brzuch. Na dzień dzisiejszy zostały tylko poranne wymioty ( co drugi dzień) i ból brzucha a raczej rozciągajaca się macica.
Jestem na l4 i już do pracy nie wracam ze względu na to , że pracuje z dziećmi i jestem podatna na wszystkie infekcje.

Gość Emimilka

Dziewczyny na oliwki J&J trzeba uważać
wiele dziewczyn narzeka bo uczula
stosowalam w pierwszej ciazy w zelu pieknie pachnaca super nawilzajaca ale brudzi ubrania jakbto oliwka
po miesiacu przerrwy i ponownym zastosowaniu wygladalam jakbym w pokszywy wpadla
swiad niesamowity. . .