Skocz do zawartości
Forum

Wrześniówki 2015

Gość chuda

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Dziewczyny, piękne brzuszki macie :)

My byliśmy dziś u lekarza, 8 tydzień 1 dzień, słyszeliśmy serducho i oglądaliśmy kruszynę :) Lekarz przełączył nam na chwilę na 3D, ale na razie niewiele widać. Niesamowite przeżycie, słyszeć bicie tego małego serducha :)))

Gość Maminka_2015

No i mamy 100 stron :) Opryszczka w ciąży często się zdarza i nie zagraża dziecku, chyba że wystąpi pierwszy raz w życiu. Jeśli stosowałaś maść z acyklowirem to też się nic nie dzieje, co do innych nie mam doświadczenia.

Gość Emimilka

Catarisa , rozumiem Cie ale Nie raz juz byla mowa o tym ze nie ma sensu z gory zakladac ze coś bedzie nie tak :)) :))
Cieszymy sie tym co jest i brniemy do przodu...

Rada , mowisz kiwi ...lubie wiec dzis ide po kilka sztuk :)

Catarisa ale przestajesz brać stopniowo?? Nie, że wszystkie (całą dawkę) na raz STOP??
Progesteron powinno się odstawiać stopniowo, zmniejszając dawkę -to podobno bardzo ważne.
Tradycyjni lekarze rzadko o tym informują, Ci w klinikach znacznie częściej. W sumie w ulotce też jest to zapisane -ciekawe czy faktycznie jest to AŻ TAK ważne..

Miłej niedzieli kobitki :-)

http://www.suwaczki.com/tickers/ckai43r8tzdaa0qh.png

witam dziewczynki :)
może zacznę od prośby - dziewczynki, zróbcie sobie suwaczki na dole, jest nas już tak dużo, że cieżko zapamietać, która jest na jakim etapie ciazy :) ... nie zebym chciała coś komuś narzucać, ale jedynie ułatwić sobie porównywanie Waszych przeżyć z moimi ;p
Edyta12345 ja tez miałam dziwne sny, bardzo żywe, że jakieś diabły, które przybrały postać ludzi chcą zabrać mi dziecko z brzucha. zaczęłam krzyczeć przez sen aż się sama obudziłam. Co się okazuje? podobno takie sny są naturalne na tym etapie ciąży.
Moniak, moja gin poleciła mi stronę slodkiemamy.edu.pl mimo, że glukozę mam na bardzo dobrym poziomie zasugerowała abym ze względu na swoją wagę korzystała z tej diety prawie tak jakbym miała cukrzycę. To ma mi pomóc w nieprzybraniu zbyt dużo na wadze. Może i Tobie przydadzą się te zalecenia ;)
... swoją drogą dzisiaj nie mam ochoty na żadną dietę ... od rana jest mi niedobrze :/

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgoi6zfeqr.png