Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe fasolki 2015

Gość Gosia 1 czerwcowa

Rekomendowane odpowiedzi

Lekarz mówił że nic się nie odkleja, pęcherzyk jest dobrze umiejscowiony i że na tak wczesnym etapie mogą się zdarzyć plamienia. Powiedział mi też że to jest taki etap, że albo wszystko albo nic. Dostałam poza luteiną pod język, dopochwowo. Mówi że lepiej dać profilaktycznie niż później się martwić.
Surikatka fajny miesiąc styczeń:) Też jestem ze stycznia:)

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5ei6ibpnmb.png

Gorzka czekolada super, że samopoczucie lepsze:) Napewno jesteś troszkę spokojniejsza po wizycie u gin. Co do wielkości pęcherzyka, to teraz jeszcze nie byłam u gin, ale w ciąży z Lilcią w 5 tygodniu i 2 dniu pęcherzyk miał 1,3 cm a w 7 tygodniu i 2 dniu już był zarodek wielkości 1,09 cm. Z Namisiem pierwsze zdjęcie USG mam dopiero z 9 tygodnia i 4 dnia.

aniaradzia współczuję dolegliwości i tego, że sama dziś musisz sobie poradzić z córcią, bo pewnie byś się położyła i wygrzała. Mnie też coś łapie, bo psikam, mam katar i pobolewa gardło.

benq bidulko, trzymaj się z tym bólem. Oby paracetamol nie był potrzebny.

justi uważaj na siebie, i wypoczywaj dużo. Dobrze, że pędzisz jutro do lekarza po zwolnienie. Lepiej dmuchać na zimne.
Co do tabelki- hahaha najlepiej wyszło z tą płcią - dobrze, że żadna z wpisanych dziewczyn nie jest mężczyzną, bo byłby problem z urodzeniem dziecka:) A waga i wzrost też chyba powinien dotyczyć dzieciaczków? Dzięki za tabelkę:)

Miłosz ur. 13.07.2018 r., godz. 2.18, 3220 g, 55 cm
Gaja ur. 11.08.2016 r., godz. 8:20, 3530 g, 54 cm
Milan ur. 16.06.2015 r., godz. 4:35, 4060 g, 58 cm
Namir ur. 07.06.2013 r., godz. 16:35, 3650 g, 57 cm

Czesc,
Dawno mnie nie bylo i mialam sporo do nadrobienia :-) bardzo tu aktywnie :-). Nigdzie jednak nie polecialam, balam sie, ale tak zle sie czulam fizycznie, ze tylko sie ciesze z podjetej decyzji. Dziewczyny, te mdlosci mnie wykoncza. Juz nie wiem co jesc. Jedyne dobre to to, ze jesli juz na cos znajdzie sie ochota, to nie jest to slodkie. Najchetniej slone, kwasne i ostre. Albo bulka z maslem. Moja kolezanka miala tak przez cala ciaze...przerazajace. zatykam nos do jedzenia, a wy jak sobie radzicie?

Witam

Dzis bylam taka zmeczona, ze w kosciele oczy mi sie zamykaly I przysnelam chyba ze dwa razy na kilkanascie sekund :))))) Moja energia jest rowna zeru, a do tego dzis poczulam lekkie mdlosci po obiedzie, wiec musialam sie polozyc- zasnelam na godzinke. Jesli tylko takie mdlosci mam miec- to nie tak zle :).

mamalina, aniaradzia, benq obyscie sie szybko wykurowaly i leki nie byly potrzebne

gorzka czekolada dobrze, ze juz wszystko ok- staraj sie nie stresowac - wiem, ze to nie takie latwe

justi90 super, ze bylas u lekarza i jest ok- teraz szybciutko na zwolnienie i odpoczywaj:)

http://www.suwaczki.com/tickers/82do6iyer4y0b9x1.png

witajcie moje drogie dzisiaj odebrałam wyniki 1 badania.
Zaniepokoił mnie jeden wynik cytomegalowirus mam wynik igG 70,200 a igM 0,385 co to znaczy . Wiem ze wynik nie jest najlepszy ....
wy jakie macie wyniki ?? Moze wiecie co w takim przypadku i wgl ??
Strasznie sie boje

Dziewczyny, jak pech to pech! Poszedl mi kran w lazience, woda leci i leci. Zakrecilam wode w mieszkaniu i wezwalam meza... Musi pojechac do sklepu i kupic nowa baterie... Nie wiem czy zdarzy wrocic przed moim wyjsciem do lekarza. Wiec do lekarki chyba pojde z corka. Mam nadzieje, ze panie z recepcji przypilnuja malej w trakcie wizyty. Chyba najpierw zadzwonie zapytac, czy moge tak zrobic.