Skocz do zawartości
Forum

Majóweczki 2015

Joasia21

Rekomendowane odpowiedzi

em.ce baardzo serdeczne gratulacje :D fachowa pomoc na pewno się przyda i będzie ok!
Marti zgadzam się - razem z czopem powinna taka karteczka wypadać: 'masz 6 dni' :D
Dominika Ty się lepiej słuchaj Zieloonej - ona się zna :D
Kaseya to teraz już z górki - lada moment Dzidzia w ramionach *.*

A mnie mąż zabrał do restauracji i ... chyba zaraz pęknę! Ale pięknie było, romantiko i w ogóle :) Takie pyszności w takich ilościach... no ale na pewno pójdzie w córę :D :D

♥️Najpierw mieliśmy siebie 💚 2006💛Potem mieliśmy Was💙 2015♥️ 2017💜2020❤Teraz mamy wszystko💜

Oto prosze pan moja kochana kruszynka:-) 3200i 53cm:-) ja przyjechalam do szpitala po calonocnych,coraz czestszych.skurczach.przyjechalam do szpitala byly juz co 5minut a rozwarcie na dwa cm i od razu prosto na porodowke.najlepsze ze mialam przy okazji robione ktg czy faktycznie mam skurcze a ono wykazalo ze nie ma nic:-P na porodowke dojechalam z 3cm,potem siup i 4, a potem prysznic 20minutowy i 10minut pozniej pelne rozwarcie...chyba mam jakiegos dobrego aniola stroza,bo po niespelna 7godzinach od izby przyjec Jula pojawila sie na swiecie:-) samo wypchanie malej z drog rodnych juz trwalo 7skurczy:-) dodam ze moj.maz dzielnie towarzyszyl,pomagal trzymac nogi,wiec widzial jak wychodzi glowka itp:-) a potem ze lzami w oczach mi podziekowal:-) naprawde zycze Wszystkim tak dobrego porodu:-* oprocz malutkiego naciecia jest wszystko wspaniale:-) malutka ladni ssie piers,chociaz dzisiaj w Ciagu.dnia musze ja budzic bo odsypia porod i dzisiejsza wspaniala i krzykliwa noc:-) taka jest moja.ukochana corcia,wybaczcie ze tylko o niej ale moglabym tak godzinami:-*

Gość zielooona

I my po wizycie, oby juz ostatniej choć się nie zapowiada :) rozwaarcia brak, główka wysoko tylko szyjka miękka a do terminu 10 dni! Tygrys od paru dni dostaje takiego szalu wieczorem ze aż boli :P
Wazy 3500 heh aż się boje :D
Dziewczyny rodzic! Musimy wszystkie do dnia matki zdążyć :P

Ciągle czuje wokół siebie trociny od chomika... Ostatniego chomika widziałam jak miałam 15 lat... Co to się dzieje z moim wechem!

Paulina01 ja jestem na porodowce... Na patologii miejsc nie było, ale możliwe, że w nocy urodze... Skurcze są coraz bardziej odczuwalne...
Także Panie trzymajcie kciuki...:-) książeczka zdrowia dziecka już czeka, bransoletki w kolorze różowym i niebieskim też:-)
Tatusia odeslalam przed chwilą do domu bo nawet biedulek nie jadł nic po pracy, pewnie jeszcze chwila minie zanim dzieć się rozkreci...

http://s4.suwaczek.com/201505065565.png

U mnie sie tez zaczelo. Non stop ktos pyta czy juz. Najlepsze,ze to osoby,ktorych w ogole nie powinno to zbytnio obchodzic. Aha,i jeszcze nie odp,wiec na nastepny dzien wiadomosc - "hallo??".
WTF???

Skurcze u gory brzucha i na dole sa. Ale to na pewno wciaz przepowiadajace.

Aby dobrze wygladac,walnelam sobie maseczke blotna i peeling :D zaraz dokoncze depilacje. Maz mowi,ze urodze 8.05. Ja mysle,ze jesli to sa skurcze takie,to raczej szybciej.

http://www.suwaczki.com/tickers/relgdf9h47l07utr.png

https://www.suwaczki.com/tickers/oar8yx8d7t5juzb4.png

Dominika kciuki zaciśnięte z całych sił żebyś szybko urodziła. Rano mam nadzieję powitamy was gratulacjami. Taka jestem ciekawa kogo urodzisz jakbym to ja oczekiwała niespodzianki. Może dlatego że też długo nie wiedziałam. Obstawiam córcie:)
Marti niech się pocałują co ich to obchodzi. Ja byłam dzisiaj u księgowej i oczywiście powitanie a pani to jeszcze chodzi? Ja pierdziu jakbym w tej ciąży 2 lata chodziła.
Paulina01 ponownie zaciskam kciuki żeby wszystko było po twojej myśli.
Darka ja drugi poród miałam wywoływany pojechałam do szpitala zero objawów. O 9 podłączyły oksy a o 15 urodziłam kacperka. Skurcze były od razu ale bezbolesne. Życzę wam żeby na was też tak dobrze podziałała oksy.

http://fajnamama.pl/suwaczki/f85c3ik.png

Cześć Dziewczyny :) ja dopiero teraz się odzywam,bo cały dzień biegałam:)

Byłam dzisiaj u swojego gin,mały waży 3kg,przepływy ok,rośnie symetrycznie :) mam cesarke 14 maja i już nie mogę się doczekać:) od jutra odstawiam Clexane,chociaż myslałam i tak było planowane,że do porodu będę brać.

KAROLA88 gratuluje:) reszty jeszcze nie doczytałam,więc nie wiem,czy mamy w naszym gronie jeszcze jakies szczęściary:)

Dominika! Trzymamy wszystkie cztery kciuki bardzo mocno!
DobraWrozka, tez juz nad tym myslalam i chyba postawie na kubeczek z naszymi zdj jak sie Kluska urodzi żeby tatus mogl patrzec jak pracuje, a pracuje w domu:)
Ze mna leży dziewczyna co jutro ma 3 podejście do Oksy, mam nadzieje ze mi rodzinnej porodowki nie zajmie xd polozna tez mi mowila ze pierwsza nie zawsze dziala ale ja jestem dobrej myśli:) dobrej nocki dziewczyny:*

Hehehe aż tak szybko to nie pójdzie raczej... Każą spać jak ja z emocji nie mogę:-) położna bardzo miła jak narazie:-) co chwilę słychać płacz nowego dzidziusia...
Paulina01 mam nadzieję, że się spotkamy na położniczym:-) nikt nie wziął odemnie jak narazie planu porodu...
Tęsknię za kotem... Miał tu być ze mną, gdzie on jest?:-)
Leżę już 5 raz pod KTG... Rozwarcie bez zmian...
Dzięki za kciuki<3

http://s4.suwaczek.com/201505065565.png