Skocz do zawartości
Forum

Majóweczki 2015

Joasia21

Rekomendowane odpowiedzi

zielizka, głównie animacje dziecięce, warsztaty rękodzielnicze, organizacja urodzinek i podobnych imprez. Mam dwóch stałych pracowników plus kilka osób na dziele. W zależności od liczby zleceń jakie mam. Ale zus i us potrafią wszystko zabić.

myszeczko, nie martw się. Plamienia często się zdarzają w początkach ciąży. Gorzej jak pojawi się sama krew.

http://www.suwaczek.pl/cache/dd2b126390.png

Niestety nie mam z nim kontaktu jest na urlopie. To jeat taki sluz o kolorze capuchinno. Teraz byłam na siku znowu barfzo mało. A co do szpitala boje się ze powie ze rano przecież już mówił ze jest ok i ze to normalne w 1 trymestrze. Mój narzeczony mowi ze zawszw możemy podjechać do szpitala w Innym mieście juz sama nie wiem

Nasze szczęście przyszło na świat 20.04.2015 O godz 23.30

Myszeczko,
przytoczę Ci słowa mojego gina: "Badania USG wykonywane są od 50 lat i nie niosą ze sobą ryzyka dla płodu. Jest to fala dźwiękowa nie promieniowanie."
Jeśli byś lekarza poprosiła o USG to by zrobił, no chyba, że wstydzi się swojego sprzętu.
Generalnie USG robi się 3 razy, ale że lubimy podglądać nasze maluchy to lekarze robią to częściej.

Myszeczko,
zmień gina, bo skoro wracasz od niego i nadal jesteś zaniepokojona a do tego nie masz z nim kontaktu to słaby jest. Mój gin daje swoim ciężarówkom nr kom., żeby zawsze można było do niego zadzwonić.
Myślę, że dziewczyny mają rację, ale skoro masz odchodzić od zmysłów to lepiej jedź na ostry dyżur.

Myszeczko, skoro się boisz to masz do tego prawo. Jedź na izbę przyjęć i domagaj się usg. Nawet jak wezmą Cię za histeryczkę to najważniejszy jest Twój spokój. Liczę na to, że wszystko jest ok. Bo ogólnie upławy w pierwszym trymestrze są obfite i zdarzają się plamienia. Ale no mówię, najważniejsze, żebyś czuła, że jest ok.

http://www.suwaczek.pl/cache/dd2b126390.png