Skocz do zawartości
Forum

Majóweczki 2015

Joasia21

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Bindolina :)
Od kilku dni mam jakiś zły humor i to bez powodu....od tak. Nic nie robię i później jestem zła że nic nie zrobiłam a z drugiej strony nie mam na nic ochoty - o dziwo nawet na nic do jedzenia :p mało tego jak coś zjem to mi od razu jakoś ciężko na żołądku....chyba czas zmienić dietę....i pogodę bo ta to mnie najbardziej dobija :P
A tak poza tym ma ktoś dobry przepis na ciasto czekoladowe? chodzi za mną od jakiegoś czasu a na necie nic sensownego nie mogę znaleźć....wszystkie z jakimiś kremami, musami a ja nie przepadam za kremowymi rzeczami :p

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcj44jg4siydgu.png

Mi jednak bardziej podobaja sie lozeczka z arusia, ale w arusiu nie maja tego materaca co chce (gryka-kokos) tylko maja albo sama gryke albo sam kokos- nie pamietam.
Z tych ktore kiedys wklejalam zdjecia bym chciala zamowic, ale w sumie z samym materacem i kosztami wysylki wyjdzie cos kolo 450zl. Chociaz mama mowila, ze do 600 moze zaplacic to nie chce jej naciagac za bardzo.

Bindolina my plec poznalismy dopiero teraz na polowkowym wczesniej Mala nie chciala sie ujawnic ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

Cześć Bindolina:)
Byłam wczoraj na basenie chwilkę w jacuzi ale unikałam siedzenia w miejscu gdzie jest duży masaż. Troszkę pochodziła i wróciłam zmeczona ale szczęśliwa:)
Ciasto czekoladowe ostatnio widziałam takie w proszku z delecty wystarczy dodać jajka margarynę i do piekarnika. Robiłam tak i piernik i mogę powiedzieć że był pyszny ;)
Dzisiaj mój P czuł mega wyraźne ruchy córeczki:)

Nasze szczęście przyszło na świat 20.04.2015 O godz 23.30

Witaj Bindolina!
Trzymam kciuki za jutro!;)
Ja tez jeszcze nie znam płci maluszka, ale usg polowkowe mam we wtorek i mam nadzieje ze ten 13-ty bedzie szczęśliwy i maleństwo sie w końcu odkryje;)
My dzis z mężem zdecydowaliśmy jaki wózek, fotelik i mebelki kupujemy , teraz tylko musze porównać ceny w internecie i będziemy wszystko zamawiać;)
Wcześniej tylko musimy przygotować pokój, ale powoli juz tez kroki podjęte;)

Chyba się skończy na pierniku z polewą czekoladową :D
W razie braku satysfakcji sięgnę po gotowca :p
Widzę że zakupy pełną parą...trochę zazdroszczę :)
ja się ucieszyłam jak się okazało że bratowa nie ma materacyka i pościeli- przynajmniej tyle mogę poszukać i kupić :D
Ja płeć poznałam w 14 tyg bo nogi rozłożył, w 19 tyg nogi już zacisnął ale lekarz obstawiał to samo.....zobaczymy za 2 tyg czy nadal ma siusiaka :D
A co do imion stanęło na tym że ja chcę Mikołaja a T. Kacpra....i chodzi i mówi to ja Kacperek (że niby to z brzucha) i mnie denerwuje :D dla mnie Kacper też ok ale jakbym miała wybierać sama to byłby Mikołaj.....ehh na razie są dwa więc to już duży sukces :p

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcj44jg4siydgu.png

My też mamy dylemat z imieniem... Albo Lena albo Hania... :-) dziewczyny, czy ma któraś z was cukrzycę ciążowa...? Bo ja dzisiaj miałam spadek cukru... Ledwo zeszłam po schodach żeby zrobić sobie coś do jedzenia.. A po jedzeniu, kiedy zmierzyli miałam 80. U mnie w rodzinie wiele osób choruje na cukrzycę i boję się że i ja dostane...