joa133 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 witam serdecznie Mamy Nauczycielki Odnośnik do komentarza
joa133 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 czekam na Was Agnefko, Lehrerin, Milko, Evi,Dziuniu z herbatkÄ :-) Odnośnik do komentarza
agnefka Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 czeĹÄ kochane belferki :) Odnośnik do komentarza
lehrerin Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 I ja siÄ meldujÄ Odnośnik do komentarza
lehrerin Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 WITAM WAS SERDECZNIE :UĹmiech: Odnośnik do komentarza
joa133 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 fajniutko! udaĹo siÄ Odnośnik do komentarza
joa133 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 mama nadzieje,ze sie tu zadomowimy ,co? dziĹ ja serwuje herbatkÄ, a jutro zrobimy wyliczankÄ :-) Odnośnik do komentarza
lehrerin Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 a jak stawiÄ suwaczek? Odnośnik do komentarza
agnefka Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 jas sie obudziĹ, nos zatkany, mÄĹźa nie ma. hrbatke poprosze :) Odnośnik do komentarza
lehrerin Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 sprawdzam Odnośnik do komentarza
lehrerin Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Agnefka wspĂłĹczujÄ Jasiowi, niech Jasio wraca szybciutko do zdrowia Odnośnik do komentarza
joa133 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 tak samo jak na N,ale kod BBcJulka mi sie obudziĹa,ja ja obudziĹam ehh. wyrodna mama jestem...zrobiĹa 2kupe na noc, i przebraĹam ja na ĹpiÄ co,ale przebieranie w Ĺnie+chusteczki,spowodowaly krzyk... Odnośnik do komentarza
Evidence Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Jestem I Ja Odnośnik do komentarza
joa133 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 prawie komplet Odnośnik do komentarza
Evidence Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 kurcze alez tu inaczej jak na N ale wcale nie znaczy Ĺźe gorzej Odnośnik do komentarza
agnefka Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Evi - super :)A Mileczka wie co i jak? Odnośnik do komentarza
lehrerin Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Evidence witajJoa aha.....a ja ciemna.....i zakrÄcona Odnośnik do komentarza
joa133 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 sÄ dzÄ,Ĺźe to przyzwyczajenie..Evi wiesz,ja tez kaczek nie lubiÄ, bÄdziemy razem siedzieÄ, napisz innym mamkom,co Twoja Amelka wymyĹliĹa..dobre to byĹo Odnośnik do komentarza
joa133 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Milczeka jutro siÄ dowie.... teraz odpoczywa,byĹa dziĹ na zjeĹşdzie...Lehrerin nadal zĹy kod :-)) Odnośnik do komentarza
lehrerin Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Evidence a co Amelcia takiego zrobiĹa? Odnośnik do komentarza
Evidence Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 a no to byĹo taksiedzi oglada z babcia tv a tam senat Ami pyta babciÄ co to babcia - senat a kto tam babcia odpowiada pan prezydent a Amelka na to nie ,,priezydent" tylko KACZKA jak mi to mama opowiadaĹa to przez caĹy dzien nie mogĹam sie powstrzymac od smiechu....jasna cholerka kiedys mnie zkmkna za moje dziecko Odnośnik do komentarza
lehrerin Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Joa ja juĹź po 2 piwkach i zakrÄcona jestem. ByĹa u mnie koleĹźanka i tak plotkowaĹysmy i piĹyĹmy piwko. Odnośnik do komentarza
agnefka Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja zamiast iĹÄ spaÄ to siedzÄ tu z wami. PawĹa nie ma, bedzie zĹy jak siÄ dowie Ĺźe póŠnocy przed kompem przesiedziaĹam. A jutro bÄdÄ nieprzytomna. MuszÄ iĹÄ kupiÄ jakeiĹ spodnie ocieplane dla Kuby i skarpety bo mi jakoĹ powyrastaĹ Odnośnik do komentarza
joa133 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 agnefko ja tez mÄĹźa nie mam,jedzie gdzieĹ.... i Ĺpi....spodnie ocieplane kupiĹam, do tego dziĹ wydaĹam 70zĹ na mnie, mÄ z mnie pogoni... cóş... juz zapĹaciĹam ,kupiĹam sobie krem do fejsa! Odnośnik do komentarza
lehrerin Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Evidence AMELKA - przebojowaAgnefka Nisia odziedziczyĹa spodenki po swojej cioci (ma 7 lat) i sÄ w bardzo dobrym stanie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi