Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

Kaja no co ty się czepiasz fish&chips :) niebo w gębie... ;)

ja rzygałam 3 miesiące...

a w Uk byłam 2 miechy w delegacji słuzbowej...i tam miałam jedzenie hotelowe, a kasiorkę nq ciuchy wydawałam a nie na nutellę:)

Zawsze trzeba próbowac czegoś nowego. Pamiętaj amotorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści- Titanica...

kaja09
ronia
kaja Grzesia ... pewnie w czekoladzie co?? :hahaha:
Tosia w aucie ... tak dokładnie :hahaha:

Ronia....toffeee........nie jeden raz mnie ten słodziak ratował...chrupałm aż miło...i rozrywałam szybko papierek by już dostać się do niego!!! ;)

Ja tam wolę Pawełki, advokatowe :)

Zawsze trzeba próbowac czegoś nowego. Pamiętaj amotorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści- Titanica...

Nikula
Kaja no co ty się czepiasz fish&chips :) niebo w gębie... ;)

ja rzygałam 3 miesiące...

a w Uk byłam 2 miechy w delegacji słuzbowej...i tam miałam jedzenie hotelowe, a kasiorkę nq ciuchy wydawałam a nie na nutellę:)

ja od 6 do 14 tyg...aż porzygałam się krwią o wyl w szpitalu i dost tabletki :D
...a z tą nutellą to nie wiem,co mnie nasżło..ze 3 lata nie jadłam...a jak zob w sklepie to myślałam,że się obślinię jak pies!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/l22nroeqs0ymjd9h.png

ronia
Tosia27
ronia

Ide po mału golić jeża :D

a co jutro wizyta u gina??? bo ja jutro mam i też mu kolce przyciełam:hahaha::hahaha::hahaha:
nie w poniedziałek ale za tydzień mam.
Więc jeśli będę miała wykwity to może się wygoją do poniedziałku :sofunny:

o to razem mamy wizytę... a te wykwity naprawde paskudy...

Szymon - 6 lat; Maciuś - 3 lata; Zosia - 2 latka.

Czesc Laseczki
jestescie debesciary :) az musialam pawikiem rzucic zeby sie uspokoic ze smiechu

Kaju jesli moge cos powiedziedziec to tylko tyle zebys sie trzymala cieplo i nie poddawala ,ja juz nie wiem co z tymi facetami czy oni boja sie tego ze my sobie damy rade bez nich ze jestesmy takie troszke takie samowystarczalne i do tego jeszcze mozg im sperma zalewa bo nie moga z krzyza spuscic i przez to marne poczucie wlasnej wartosci tak probuja nas psychicznie zgnebic zniszczyc zime egoistyczne palanty.Ja swojego jak bralam wiedzialam ze jest troszke "wypaczony " ze nie umie okazywac uczuc jest zimny bo chyba nigdy nie byl tego nauczony troszke teraz sie nauczyl ale i tak boli mni8e to tak cholernie ze o wszystko trzba wrecz blagac o przytulenie pocalunek dotknienie sram na to juz nie bede zebrac i wiesz co albo sie oni zmienia i zaczna nas szanowac albo poprostu nie sa warci nasikania na nich.Kocham tego swojego debila ponad wszystko ale juz przez jednego stracilam godnosc wiec teraz bede walczyc juz tylko o siebie i dziecko nie o zwiazek sciskam Cie cieplo

http://www.suwaczek.pl/cache/70a955807b.png
http://s2.pierwszezabki.pl/024/024100940.png?8523

Tosia27
Nikula
Nikula

tylko sie nie zatnij...

Ronia -to ty pisałaś , hi hi :)
http://www.sabos.snopi6a.webd.pl/photo.php?photo_id=869

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:
hahahahahaha
no spadnę zaraz z mojego nowego fotela

o rany, ale się uśmiałam...mój P. popatruje na mnie jak na niespełna rozumu od wczoraj, czyli odkąd Was czytam

Szymon - 6 lat; Maciuś - 3 lata; Zosia - 2 latka.

Izak1979
arianna
Czesc Laseczki
jestescie debesciary :) az musialam pawikiem rzucic zeby sie uspokoic ze smiechu

oooo no musicie zwolnic laseczki z tymi dowcipami...Arianna trzymaj sie, bo to dopiero początek porodowej głupawki...

potem przyjdzie czas na poporodowa :)