Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

Izak1979
pochwalę się Wam, że miesiąc temu obroniłam magistra administracji a teraz nie mam co robić to robię scrapki...wczoraj założyłam blog digiscrap to Wam pokarzę później co i jak...

chętnie zobacze .. chodzi o scrabooking ?

Mnie się to strasznie podobało jak patrzyłam jak dziewczyny na parentingu wstawiały ale chyba za mało samozaparcia i wzięłam się za szydełkowanie :lol:

Izak1979
Ronia a gdzie będziesz rodzić? ja w Międzylesiu, rodziłam tam rok temu i jestem zadowolona.

W Wołominie tu gdzie mam lekarza ... blisko .. mama pracuje na noworodkach... większość ludzi znam.
Mam nadzieję że to dobry wybór będzie. Robione mieliśmy echo serduszka i pani dr pozwoliła mi tu rodzić więc mam nadzieję że bez przykrych niespodzianek będzie

Super słodziaki te Twoje maluchy :)
Maciuś jak śpi sobie hehe a mój już taki stary koń zaraz 8 lat będzie miał ... brakuje mi takich widoków kiedy usypiał na siedząco w wózku czy przy jedzeniu siedząc na krzesełku nagle zasypiał :love:
A co do Szymka rozumiem Cię my 3 tyg zdjęliśmy gips z nogi :Szok: :Padnięty:
tyle że Maciur jakoś w miare dzielnie to zniósł.. może dlatego że starszy i że noga a nie ręka. Trzymam kciuki żeby rączka cacy się pozrastała

Co do zdjątek... to to jest co innego z tego co widzę dziewczyny robiły takie albumy ze zdjęc i same przyklejały kwiatki literki robiły oprawy. Ty widze komputerowo. SUPER. Kiedyś na stronce widziałam bardzo dużo ramek różnego typu ale nie miałam czasu się tym pobawić a może powinnam ??
Wiesz wstyd żeby inżynier grafik nie umiał więc wyszydełkować mogę Wam coś bez odwdzięczania i wymiany a zdjęcia pogmeram i pewnie dam radę :)) Lubię zabawę ze zdjęciami
Nie wiem czy widziałaś ten wąteczek http://parenting.pl/nasze-hobby-czas-wolny/122-album-na-zdjecia-inaczej-czyli-scrapbooking.html
A tu trochę fotografii i moich zabaw z ps -em :) http://parenting.pl/nasze-hobby-czas-wolny/270-fotografia.html

wiesz ty robisz w sumie to samo ozdabiając foty i wstawiając w ramkeczki itd tyle że w formie elektronicznej a to fajne jest.
Ja mam stronkę z rameczkami do ściągniecia ale w formacie psd i czasem jak mnie coś najdzie to też robie tylko wiesz mój to już nie taki chętny do fotografowania może jak będzie mała będę miała komu pstrykać i obrabiac fotki.

Ja w tym Corelu się jeszcze nie bawiłam. Na studiach głównie Corel do grafiki wektorowej a do rastrowej właśnie Photoshop

Ramki np do ps:
http://0lik.ru/uploads/posts/thumbs/1195823660_0lik.ru_89a2fa99d34d.jpg
http://0lik.ru/uploads/posts/1195475023_0lik.ru_ramki_09.jpg
http://0lik.ru/uploads/posts/thumbs/1191174647_0lik.ru_moja4_copy.jpg

:D:D:D:D

Cześć dziewczynki
Izak śliczne dzieciaczki:)
Kaju przykro mi z powodu Twojego B,trzymaj sie cieplutko kochana
Ja dzisiaj zwlekłam sie z łóżka o 10,mój T pojechał właśnie do pracy
Strasznie nie lubie niedziel tu w domu i jak zwykle jak to mówi mój mąż jestem "Samosia" i najlepiej z dala dzisiaj wszyscy ode mnie,no oprócz niego:hahaha:

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

madziaas
Cześć dziewczynki
Strasznie nie lubie niedziel tu w domu i jak zwykle jak to mówi mój mąż jestem "Samosia" i najlepiej z dala dzisiaj wszyscy ode mnie,no oprócz niego:hahaha:

czyli co bez kija nie podchodź ? :D

ronia
madziaas
Cześć dziewczynki

No domownicy lepiej niech nie podchodzą:Real mad:

madziaas
ronia
madziaas
Cześć dziewczynki

oj niedobrze

co masz dzisiaj w planach ciekawego ?

Ja musze do sklepu skoczyć proszek do prania się skończył picia prawie nie ma ...
i na ktg mam podjechać zobaczymy czy jakieś skurczybyki sa czy niet :D

ronia
madziaas
ronia

oj niedobrze

co masz dzisiaj w planach ciekawego ?

Ja musze do sklepu skoczyć proszek do prania się skończył picia prawie nie ma ...
i na ktg mam podjechać zobaczymy czy jakieś skurczybyki sa czy niet :D

A ja mam nerwa :hmm: Jak dobrze,że jutro teściowie wyjeżdżają na dwa tygodnie
Może coś w końcu dzisiaj porobie,może prasowanie mi sie uda zrobić