Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

Agatha
Dzień dobry wszystkim!

U mnie też pogoda bez rewelacji, nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień. Pewnie będzie książeczka, jakieś zakupy a potem coś się wymyśli.Wczoraj byłam z mamą na zakupach i jako, że babcią będzie pierwszy raz to zaszalała więc wyprawka coraz pokażniejsza, no i dobrze bo za każdym razem jak tu zaglądam to dopiero suwaczek mi uświadamia, że to już wcale nie tak daleko do końca.Pamiętam jak dopiero co w Wigilię pełna stresu latałam na betę i prosiłam panią laborantkę, żeby mi na cito zrobiła no a, że była wigilia to długo jej prosić nie musiałam i jak zadzwoniłam po wynik po paru godzinach to ze scześcia dostałam takiego powera i miałam super świeta.
Z pewnością to wspaniałe święta były
ja się dowiedziałam 2 grudnia miesiąc po @ i uwierzyć nie mogłam
cudnie ... najlepszy prezent co ?

ronia
Agatha
Dzień dobry wszystkim!

U mnie też pogoda bez rewelacji, nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień. Pewnie będzie książeczka, jakieś zakupy a potem coś się wymyśli.Wczoraj byłam z mamą na zakupach i jako, że babcią będzie pierwszy raz to zaszalała więc wyprawka coraz pokażniejsza, no i dobrze bo za każdym razem jak tu zaglądam to dopiero suwaczek mi uświadamia, że to już wcale nie tak daleko do końca.Pamiętam jak dopiero co w Wigilię pełna stresu latałam na betę i prosiłam panią laborantkę, żeby mi na cito zrobiła no a, że była wigilia to długo jej prosić nie musiałam i jak zadzwoniłam po wynik po paru godzinach to ze scześcia dostałam takiego powera i miałam super świeta.
Z pewnością to wspaniałe święta były
ja się dowiedziałam 2 grudnia miesiąc po @ i uwierzyć nie mogłam
cudnie ... najlepszy prezent co ?

No jasne, że najlepszy chodziłam jak struta aż do 12 jak zadzwoniłam po wynik i powiedziałam mamie, że to najlepszy prezent jaki mogłam dostać. Jakby mi nie chciały zrobić bety przed świetami to bym chyba umarła ze złości i strachu.

Tosia27
Agatha a co kupiłyście wczoraj? Pochwalisz się?

Njwięcej ubranek, kocyki, ręczniczki, pieluchy flanelowe, obcinaczki do paznokci, szczoteczki i grzebyczki, koszule dla mnie same drobne rzeczy a wyszło tego cała waliza nie wiem jak ja do warszawy z tym wrócę. W sumie większość rzeczy juz mam, łożeczko z całym wyposażeniem i wózek. Zostały takie małe rzeczy jak butelki czy kosmetyki.

ronia
Agatha
Jakie macie zdanie na temat smoczków? Opinie bardzo podzielone, pewnie kupię jakiś żeby był w razie czego ale nie wiem czy używać a jak używać to jak czesto. Co eksoert to inna opinia i bądz tu mądry człowieku

w sensie czy dawać dziecku czy nie ?

ja smoczek mam kupiony
i pewnie będę dawać ale nie za często tak myślę
od tych wszystkich smoczków później zęby lecą strasznie maluchom
zresztą zapierać się nie będę zobaczymy jak wyjdzie w praktyce :)

Tosia27
Hello
No i jak tam nasze Mamusie? Wyspały się? Niestety pogoda dzisiaj do d... więc może więcej nas tu zajrzy. A my już po śniadanku, szykujemy się na horror w domu bo dzisiaj ścieranie ścian. No i chyba moja córcia nie będzie Natalka:( T jak rano wrócił do domu to złapał brzucha i powiedział: Cześć Maja.... a wcześniej się z nią nie witał
Kochane brzuchole życzę miłego, spokojnego i pełnego uśmiechu dnia:mis:

dobrze Tosiu, że za brzuch Cie złapał :hahaha:

u mnie tez pada, ale wolę taka pogodę jak dzisiaj niż jak wczoraj, upał był spocił się człowiek, a raptem wiatr i po mokrych pleckach ziuuuuu

A ja wczoraj sobie paznokietki u nóg obcinałam i nagimnastykowałam się haha, aż się śmiałam bo ja palcem do nosa mogłam dotknąć, a teraz do połowy nawet nie dociągnęłam.
A do mnie jutro miał koleś z kuchnią przyjechać, ale mąż się przestraszył i teraz zamiast w pracy to w domu siedzi i coś robi, także muszę przesunąć na piątek, mam nadzieje, że da radę. Ach Ci faceci, a niby wszystko zrobione było.

qlczak
Ronia no butki pierwsza klasa :) tylko Tobie różowe potrzebne :D

różowe sa na warsztacie lada moment będa tylko dość sporawe wyszły i nie wiem czy na jakie dwa lata się nie nadadzą dopiero :D musze im jeszcze ładniusie guziczki kupić

Q co u ciebie
madzia graty z okazji rozpoczącia 33tc :brawo:
Q tobie także kofana :brawo:

ronia
qlczak
Ronia no butki pierwsza klasa :) tylko Tobie różowe potrzebne :D

różowe sa na warsztacie lada moment będa tylko dość sporawe wyszły i nie wiem czy na jakie dwa lata się nie nadadzą dopiero :D musze im jeszcze ładniusie guziczki kupić

Q co u ciebie
madzia graty z okazji rozpoczącia 33tc :brawo:
Q tobie także kofana :brawo:

heheh no to nieźle. No ja chyba jutro 8 miesiąc zaczynam :D
bo ten dolny suwaczek to według OM jest a ja się sugeruję górnym :D :oczko: