Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

aneta1808
BASIA dzis Nikola pierwszy raz zaczela sie smiac tak normalnie dlugo i w glos az jej tchu brakowalo hehe...no jakbys to zobaczyla to szok my z mamuska zesmy sie poplakaly ze smiechunormalnie jaki ma smieszny smiech

rozumiem ... miałam to samo ze swoją niuńka :D . Duże wrażenie i łezki poleciały jak moja córcia pierwszy raz rączkami próbowała złapać zabawki takie wiszące przed leżaczkiem ... jeszcze niepewnie i tak slodko niezdaranie ...

Anetko ale inny prezencik też chyba był :hahaha:

Fajnie że zaglądasz do nas

Wirtualna Polska

http://wp.pl

Tosia27
ooo pytanko znów mam:36_1_21:
czy może tak być że niektóre ruchy będę odczuwać teraz jakby boleśniej? czasem tak czuję jakby Mała się rozciągała i trochę to boli szczerze mówiąc:)

Tak jest :) mnie wczoraj młoda molestowała nogą w żebra :Śmiech:

ania_83
Ja mam około 10 kg do przodu i najwięcej oprócz brzucha oczywiście to widzę, że w nogi mi poszło

aaa widzisz dobrze że nogi widzisz bo ja widze jak się położe :hahaha:

mona21sc

jestem po usg maja wazy 1198g w 29 tygodniu jest wszystko dobrze z nia a u mnie powiekszona prawa nerka :( ale to sie zdarza

Oj to super wiadomości :) (prócz tej nerki ale faktycznie słyszałam że to dość powszechne i się cofa). Gratuluje dużej dzidziolki od razu zaczęłam się zastanawiać ile moja ma klucha

qlczak

:hahaha: a ja ręcznie otwieram nowe okna do każdej :hahaha: zdolniacha ze mnie

rządzisz :sofunny: przynajmniej masz zajęcie :hahaha:

badacz
hejka,

no i ja sie dolacze dzis...termin na 07 sierpnia ...juz tylko odliczam dni...

pozdrawiam
Monik

Gratulacje witaj a może coś więcej naskrobiesz o was ?:Śmiech:

basia681
Witajcie sierpniówki
Początkiem mojego posta niech będą powitania dla nowych forumowiczów !!!
WITAMY W NASZYM GRONIE !!!

Troszkę mnie nie było no ale taka piękna pogoda . . . a JA PEŁNA siły do życia . Dziś np.; z kosiarką popylałam po podwórzu :) sama chciałam oczywiście kosić ;) a jak pięknie się zrobiło odrazu. Strasznie mnie bobas kopie ma bardzo silne kopniaczki :D Niedługo do lekrza i da mi na usg więc w końcu dowiem się czy chłopiec czy dziewczynka :36_2_13: oby nie było jak ostatnim razem pośladkowo ...

To Basiu czekamy i trzymamy mocno kciuki za usg, jesteś chyba jak dotąd największą zagadką sierpniową i to nie ze względu na rozmiar :Psoty:

Agatha
Witam w ten pięknym słoneczny dzień, mam nadziję, że uwszystkich słoneczko świeci. Ja własnie wypiłam moj ulubiony eliksir glukozowy 75gr i jade zaraz na pobranie a nawet dwa.Dzisiaj jade na warsztaty ekologicznego pieluchowania, poważnie się zastanawim czy nie wybrać tej opcji zamiast tradycyjnych "pampersów". Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Miłego dnia wszystkim!!

OOO skorzystałaś z możliwości wybrania się na wykłady wyprawa mama :) super
daj znać po jestem ciekawa strasznie :Śmiech:

A ja dzisiaj nastawilam nasze pranko zaraz je wywiesze i wstawie pierwsze pranie młodej. Wyniosłam naszą pościel na balkon i się wietrzy. Uprałam obicie naszego narożnika i trochę dywanu ale zaczęło mnie łamać w pleckach i to na tyle :mdr::mdr:

Mama_Monika
ronia
Mama_Monika
Pamiętam jak dziś swój pierwszy Dzień Matki i jaki dostałam wtedy prezent. Moja Córa miała wtedy 2 miesiące i zrobiła oczekiwaną od 4 dni kupkę :36_1_21:

zostawiłaś sobie na pamiątkę ??? :sofunny: :sofunny:

Taaa.... zaszuszyłam i nabijam fifkę hehe :hahaha::hahaha::hahaha:

Dzięki za ten filmik, łezki popłynęły :23_30_126:
dobrze że w ramki nie oprawiłaś :sofunny: i nad stołem w jadalni ... :hahaha:
extra

a co do filmiku mnie za każdym razem łezka spływa...

Mama_Monika
ronia
a ja narazie nie kupie mąż mi kartę zabrał :sofunny:
na szczęście odda jak zatankuje samochód narazie bez truskawek muszę funkcjonować
ale powiem Wam że mam pyszny dżem malinowy w nocy jak wstałam o 1 to 2 kanapki wciągnełam :lol:

Ja ostatnio jagodowy dżem napierdzielam :Śmiech:
też w nocy?

ronia
Mama_Monika
ronia
a ja narazie nie kupie mąż mi kartę zabrał :sofunny:
na szczęście odda jak zatankuje samochód narazie bez truskawek muszę funkcjonować
ale powiem Wam że mam pyszny dżem malinowy w nocy jak wstałam o 1 to 2 kanapki wciągnełam :lol:

Ja ostatnio jagodowy dżem napierdzielam :Śmiech:
też w nocy?

W nocy to tylko siku wstaję jak mnie ciśnie, a tak to śpie jak suseł bo o 4 trzeba wstać do pracy :o_noo:

ROKSANIA
http://s2.suwaczek.com/200103282080.png

LENUSIA
http://s4.suwaczek.com/200909042080.png

OOO skorzystałaś z możliwości wybrania się na wykłady wyprawa mama :) super
daj znać po jestem ciekawa strasznie :Śmiech:

Tak właśnie bo się na te naturalne pieluchy nakręciłam, chciałam jeszcze na inne się warsztaty załapać ale nie było wolnych miejsc. Szczególnie mnie warsztaty laktacyjne interesowały ale niestety nie udało się.Bo ja na samą myśl o karmieniu w panike wpadam:uff2::uff2: