Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

alisss
qlczak
UUuuuuu, ale żeście się rozpisały :hahaha:
całe 2min sidziałam i czytałam :hahaha:

alisss
Q oczywiscie ze w Polsce, w rodzinnym miasteczku. Gdziezby indziej ??? :)

eee to jakąś ładną datę wybierzcie, taką majowo- czerwcową, to Wam Qlczak do Kościółka wparuje :Oczko:

Wlasnie zamierzamy na czerwiec hehe, ale nie wiem czy wypali czy terminy beda dostepne :) A swoja droga byloby milo ::):

:flower2:

ronia

Reszte ściskam aż kichy bolą :D

to już wiem, co mnie tak w kichach bulgotało :o_noo:

Izak1979
Ronia ja nie wiem gdzie jest muszelka i balkonowa. My należymy do samarytanki, ale też nie wiem gdzie to jest, hahahahah i nie muszę wiedzieć, bo już niedługo pożegnamy się z Warszawą a wrócimy do cichego zakątka na Warmię....Już zapisałam Szymona do szkoły, do której ja chodziłam a Maciusia do przedszkola. Może nawet Zosie uda mi się wcisnąć i jakaś pracę złapać..

czyli jednak przeprowadzka? ale Izak gdzie Ty tam pracę załapiesz???

Izak1979
aaa i miałam napisać, ze po tygodniu ćwiczeń na orbitreku zanotowałam spadek 3 cm. w obwodzie brzucha i 1 centymetra w udzie... tadammm

gratki :Oczko:

Izak1979
dzień dobry.....
potrzymacie jutro kciuki, żeby operacja Szymka bez problemów przebiegła?

Izak i jak mały, napisz coś

zana27
Izak już trzymam kciuki kochana :*
Umowę mam przedłużoną :)

no to gratki i pijemy, ja spritem :hahaha:

Alisss jak te działki nad samym morzem to ja chcęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęe :hahaha:

dzięki dziewczyny... a dzisiaj potrzymacie kciuki za pomyślność operacji? Szymon już na oddziale...

wczoraj był wywiad z chirurgiem i z anestezjologiem stwierdzają czy nie ma przeciwwskazań do zabiegu i do domu i dopiero dzisiaj m. pojechał z Szymonem i dzisiaj zabieg bez gry wstępnej...i bardzo dobrze, bo czekanie w przypadku dużych dzieci to masakra...

Q pracowałam już tam przez 7 lat, wiec wiem, ze jak się chce to można. Jak się nie uda na etat to własny interes otwieramy z m. On będzie miał emeryturę wiec byt mamy zapewniony...

Szymon - 6 lat; Maciuś - 3 lata; Zosia - 2 latka.

Izak1979
dzięki dziewczyny... a dzisiaj potrzymacie kciuki za pomyślność operacji? Szymon już na oddziale...

wczoraj był wywiad z chirurgiem i z anestezjologiem stwierdzają czy nie ma przeciwwskazań do zabiegu i do domu i dopiero dzisiaj m. pojechał z Szymonem i dzisiaj zabieg bez gry wstępnej...i bardzo dobrze, bo czekanie w przypadku dużych dzieci to masakra...

Q pracowałam już tam przez 7 lat, wiec wiem, ze jak się chce to można. Jak się nie uda na etat to własny interes otwieramy z m. On będzie miał emeryturę wiec byt mamy zapewniony...
zaciskam kciuki
a gdzie zabieg w Wwa?