Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poniedziałkowo :)
U nas poprawa niesamowita, ale miałyśmy "szczęście" trzydniówka nałożyła się na bakterie w moczu :/ W piatek przeyszłam z pracy to Lenka była zsypana jak muchomor, całe plecki, klatka piersiowa i brzuszek, ale już gorączki nie było, dostała Furaginę i od tamtej pory jest spokojna i znów pieknie śpi w nocy, tyle że zauważyłam że troszkę jej się apetyt zmniejszył po tych 4 dniach gorączki :/
We wtorek kontrola moczu.
Dzisiaj rano M wziął ją pod paszki na podłogę bo ona lubi stać, a Leluń nóżkami raz jedną raz drugą do przodu i do mnie tak doszła, bo wcześniej to na dwóch skakała do przodu, a teraz już na przemian :) Pieska mamy to mówię do niej za każdym razem że to piesek, Fionka, hau hau a ona ma to gdzieś i woła psa po swojemu czyli eeee... eee... hehe

kasia gratuluję siedzącego maksia :)

ROKSANIA
http://s2.suwaczek.com/200103282080.png

LENUSIA
http://s4.suwaczek.com/200909042080.png

dzień dobry!
u mnie weekend bardzo fajnie, wczoraj byliśmy nad wodą było ładnie, Miko spał 3h we wózku:yuppi: na świeżym powietrzu, padać zaczęło dopiero po południu, ale to już byliśmy w domku. Nocki na razie ok, 1 pobudka na picie, ale to nawet z łóżeczka nie wyciągam, pociągnie kilka łyków i dalej śpi, a 2 pobudka na jedzonko i wstał przed 7. Chyba muszę mu oduczyć tego jedzonka w nocy, bo jak zjadł o 4.30 to śniadanko potem nie bardzo zjada, ale to zobacze jeszcze

Tosia27
Ciągle to samo:( brak zaufania:(
spytałam wczoraj czy moge spojrzec na billing... jak się oburzył!!! i oczywiście mi nie dał!!! co dla mnie jest jednoznaczne!!! jak niby inaczej mam odzyskać stracone zaufanie a znów mam jakieś przeczucie by sprawdzic czy z kimś w nocy nie pisze

tulam kochana i siły życzę, bez zaufania nie ma związku to fakt, ale popieram Q, co zrobisz jak się okaże że pisze coś

Tosia27
ania_83
Mpearl doczekamy się tych zębów, pewne jak w banku::):

u nas też nie widać ząbeczków:( miejmy tylko nadzieje że wyjdą bez bólu

no miejmy nadzieje

ronia
mpearl
Właśnie widziałam zdjęcie Oli na nk - cudowna jest ta Twoja Mala!

Dzięki ciotka musisz przyznać że nasze sierpniowe dzieciaczki wszystkie są udane prawda ?
Każde kurcze ładne zgrabne uśmiechnięte i kochane
znaczy rodzice dobrze zrobili nie jakaś chińska tandeta :sofunny: :hahaha:

no pewnie, nie ma tandety, same super dzieciaki

basia681
Moja giganciara mniebudziła tak . Spałam z nią bo mąż w pracy na noc był. Ja odwrócona plecami do niej , a ona rączką po pleckach mi stuka i mówi "muum!" hihi żeby się do niej odwrócić i cycusia dać. A jak się odwróciłam to ona już na boczek sama ciachh ! i już czeka aż wyjmę co trzeba i dam :D

słodka :love: wie co dobre

kasia001
moj Maks siedzi :D cwiczylam z nim jak co dzien podpieranie sie raczkami,tak jak rehabilitankta kazala i zobaczcie udalo sie :smile_move:

gratulacje :brawo:

Mama_Monika
Witam poniedziałkowo :)
U nas poprawa niesamowita, ale miałyśmy "szczęście" trzydniówka nałożyła się na bakterie w moczu :/ W piatek przeyszłam z pracy to Lenka była zsypana jak muchomor, całe plecki, klatka piersiowa i brzuszek, ale już gorączki nie było, dostała Furaginę i od tamtej pory jest spokojna i znów pieknie śpi w nocy, tyle że zauważyłam że troszkę jej się apetyt zmniejszył po tych 4 dniach gorączki :/
We wtorek kontrola moczu.
Dzisiaj rano M wziął ją pod paszki na podłogę bo ona lubi stać, a Leluń nóżkami raz jedną raz drugą do przodu i do mnie tak doszła, bo wcześniej to na dwóch skakała do przodu, a teraz już na przemian :) Pieska mamy to mówię do niej za każdym razem że to piesek, Fionka, hau hau a ona ma to gdzieś i woła psa po swojemu czyli eeee... eee... hehe

no super, że już jest lepiej i gratulacje pierwszych kroczków :brawo:

Mama_Monika
ronia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
:36_3_19:

przyłączam się, wszystkiego naj...

madziaas
Kajunia Wszystkiego najlepszego malutka:36_3_15::36_3_15:

i tu również ode mnie życzonka dla małej Kajuni

i spóźnione życzonka dla Qlczakowego dzidziolka - buziaczki

Miłego dnia!!!!h

http://fajnamama.pl/suwaczki/3s5p642.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-63875.png

Dziękować dziękować za życzenia

za to ja składam życzonka spóźnione Rumcajsikowi i nie spóźnione Kajuni :Całus: :Całus: :Usteczka:
Buziaki dzieciaki :D

Moja usnęła o 22 i jeszcze śpi bez budzenia

czytałam coś o zębach i Nikula pisałaś o paście, powiem Ci że jak ja byłam w aptece to farmaceutka odradziła mi pastę że dziecie jeszcze małe powiedziała że lepiej przemywać wodą gotowaną czy naparem z rumianku , a na noc jeśli dajecie kasze czytałam że wystarczy dać ze dwa łyki przegotowanej wody dzieciaczkowi :D

ręka mnie łupie okropnie wczoraj troche pograbiłam no to mam. Wysmarowałam końską maścią i zaraz odlece z rozgrzania

Cioteczki jeśli można w ramach mini prezentu prosić o głosiczek to bardzo proszę :)

Mama_Monika
ania u mnie w sklepach nie ma takich fotelików, juz nie wspomnę o takich firmach jak np. Chicco :/ ja muszę na Radom albo Kielce jechać żeby cos porządnego kupić :/
ronia no nie dziwne jak wciagnie taką flachę że ma gdzieś budzenie się :)

widzsz Monika kwestia taka że nie ciągnie
własnie z butli się nie najada nie chce jej się chyba
za to łyżeczką bardzo chętnie i w znacznej ilości
pzdr