Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

hejka
dziękuję za kawkę

przeczytałam wszystko, ledwo 2 dni mnie nie było a Wy już szalejecie z tymi stronami, nadążyć nie można::):

u nas marudzenie - ciąg dalszy, choć dziś nie zapeszam na razie jest ok, przed chwilą była mega kupa czerwona, bo wczoraj jadł indyka w pomidorach i siedzi w leżaku i bawi się sam, co w ostatnim czasie nie miało miejsca
u nas pogoda zajefajna, bardzo się cieszę bo już wiosnę czuć, choć słyszałam niestety że zima ma jeszcze przyjść, ale co tam tyle wytrzymałyśmy to i jeszcze trochę damy radę
zaraz poprasuję trochę, małemu dam jabłko i spadamy na dwór
wczoraj byliśmy 3h:lup: 2,5h spał a potem musiałam dawać mu chleba po drodze bo już taki głodny był
małż mój wyjeżdża na weekend do rodziny do zgorzelca zawieźć i zamontować im meble i będziemy sami z Mikim ::(: może wezmę się za mycie okien, bo strasznie brudne po tej zimie, ale z tym maruderem to chyba nie dam rady sama

Miłego dnia dziewczyny!!!!

http://fajnamama.pl/suwaczki/3s5p642.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-63875.png

ania_83
hejka
dziękuję za kawkę

przeczytałam wszystko, ledwo 2 dni mnie nie było a Wy już szalejecie z tymi stronami, nadążyć nie można::):

u nas marudzenie - ciąg dalszy, choć dziś nie zapeszam na razie jest ok, przed chwilą była mega kupa czerwona, bo wczoraj jadł indyka w pomidorach i siedzi w leżaku i bawi się sam, co w ostatnim czasie nie miało miejsca
u nas pogoda zajefajna, bardzo się cieszę bo już wiosnę czuć, choć słyszałam niestety że zima ma jeszcze przyjść, ale co tam tyle wytrzymałyśmy to i jeszcze trochę damy radę
zaraz poprasuję trochę, małemu dam jabłko i spadamy na dwór
wczoraj byliśmy 3h:lup: 2,5h spał a potem musiałam dawać mu chleba po drodze bo już taki głodny był
małż mój wyjeżdża na weekend do rodziny do zgorzelca zawieźć i zamontować im meble i będziemy sami z Mikim ::(: może wezmę się za mycie okien, bo strasznie brudne po tej zimie, ale z tym maruderem to chyba nie dam rady sama

Miłego dnia dziewczyny!!!!
ja też niedługo spadam na dwór z Nadunią. Piękna pogoda :love:

Wirtualna Polska

http://wp.pl

basia681
HEJA
ja padam Izak z tymi ćwiczeniami . Ale jaka kondyche mam fiuuuu :love: jak u ciebie idzie?

im dalej tym lepiej, nie jest tak źle..

ferinka
LAski ale ze Mnie kret..... !!!! Dałam link do rankingu ;/ Wybaczcieeeeeeeeeeeeeee! Już zmieniłam link na dobry:):36_11_23::36_11_23::36_11_23::o_master::o_master::o_master::o_master: wybaczcie łoś ze Mnie !!!!!!!!!!

kliknęłam

Ronia klik poszedł..

a mi się nic nie chce..

Szymon - 6 lat; Maciuś - 3 lata; Zosia - 2 latka.

Hej!
My już po wizycie, doastałam receptę na bebilon pepti, zobaczymy czy coś to da.

Madzias A czemu jaj nie możesz? Kacper ma uczulenie na białko mleka krowiego czy coś innego? Bo nam pozwoili jaja, ze to nie białko krowy. Nic już nie rozumieć:lup:

Zaraz jadę do T do pracy w ramach rozrywki i przy okazji odbiorę go bo mu dzis auto z małym zabraliśmy.

Słońca u na niet- ODDAWAĆ SłOŃCE!!!

Hej laseczki :)

u nas noc ok, ale co z tego jak teraz wielkie wrzaski i maruderek się włączył.

Chcieliśmy iść na spacer, ale koło szlak trafiło i duuuuuuu .... ze spacerku :( wwwrrrrr

Basia, Kasia, Madzia :) wszystko co trzeba pogłosowane :)

Reszta laseczek niech się pokaże to poklikam :)

I nie straszcie Mnie zimą bo mi też w głowie wiosna :):love:

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
http://www.suwaczek.pl/cache/053efaf3ef.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/024/024234980.png?9711
Kocham Cię Synku :)

"Nigdy nie kłóć się z Idiot

ronia
ferinka
Nie laseczki, to ze Mnie łoś i to do potęgi.

No ale gdyby nie ty Q to bym tak miała link zły. Tylko mnie zdziwiło iż mówisz że nie widzisz tego napisu. :)
Sukces!Klikanie nie jest jednak takie trudne ;-) Głos trafił do kolejki moderacji i powinien za chwilkę być uwzględniony w rankingu.

No chyba że linka się nie ma :hahaha:

ZAgłosowane u Ciebie :)

spoko taki ma być komunikat :)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
http://www.suwaczek.pl/cache/053efaf3ef.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/024/024234980.png?9711
Kocham Cię Synku :)

"Nigdy nie kłóć się z Idiot

Agatha
Hej!

Madzias A czemu jaj nie możesz? Kacper ma uczulenie na białko mleka krowiego czy coś innego? Bo nam pozwoili jaja, ze to nie białko krowy. Nic już nie rozumieć:lup:

Zaraz jadę do T do pracy w ramach rozrywki i przy okazji odbiorę go bo mu dzis auto z małym zabraliśmy.

U mnie słońca też nie ma;/
Mi znowu nie pozwolili jaj,serków itd

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

madziaas
Agatha
Hej!

serków, mleka, lodów, ciastek to rozumiem wszędzie mleko, ale jaj? No nic będe mu próbować zapodać. A zresztą pani dr stwierdziła, ze to równie dobrze może być uczulenie na marchewkę:hmm:

Agatha
madziaas
Agatha
Hej!

serków, mleka, lodów, ciastek to rozumiem wszędzie mleko, ale jaj? No nic będe mu próbować zapodać. A zresztą pani dr stwierdziła, ze to równie dobrze może być uczulenie na marchewkę:hmm:

Mi powiedziano że jajka to jeden z największych alergenów,zresztą jak jadłam to mały miał cały policzek czerwony:(
Roniu głosik oddany
Blondi u Ciebie też

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

Agatha
ronia
Agatha

Nie mam ubezpieczenia bo ja bezrobotna:(
chodzi Ci o leczenie dla Ciebie tak?

tak własnie, bo ja bez pracy i bez mężą:)
no widzisz bo ja coś nie doczytałam i myślałam ze ze względu na młodego
a on przecież do 18rż ma bezpłatne leczenie :)

ja przebrałam właśnie buraczki po przerobie mega kupsko i Olka wyje chyba jej się miejsce w żołądeczku zrobiło i w jelitkach :D