Skocz do zawartości
Forum

Listopadóweczki 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Angel29 Mój mały dziś wyjątkowo spokojny rusza się ale tak powoli :)
Byłam dziś na zakupach i kupiłam 2 koszule nocne ale teraz trochę żałuję bo mogłam z tym jeszcze zaczekać, nie wiadomo czy wejdę do nich ;/ a paragonu nie zabrałam. byłam też w aptece pytać o bepanten i octenisept ale stwierdziłam że zamówie w tej aptece gemini razem z podkładami dla mnie i cała resztą.
Dziś byłam robić morfologie ciekawe jak wyszła.;/

https://www.suwaczki.com/tickers/1usae6ydgq6gkoxv.png
https://www.suwaczki.com/tickers/f2wlx1hpjbmmijv8.png

To prawda chciałabym już urodzić, bo po prostu nie mam siły i...zdrowia. Brzuch już ciąży, nogi i kręgosłup odmawiają posłuszeństwa, zaparcia i wzdęcia...
No właśnie dziewczyny, odkryłam coś na zaparcia - prawoślaz. Zaparzać korzeń i sobie popijać. Nie jest tak obrzydzający jak siemię i szybciej się robi niż prażone jabłka, bo po surowych minie wzdymało. A polecacie coś na wzdęcia? Bardzo chętnie jakieś ziółka bym wypróbowała, bo już do tego prawoślazu się przekonałam.

umarłam......ja juz sie chyba na nic nie nadaje...od października nigdzie nie jezdze nie laże w dupie mam o!!:P pogoda fatalna, raz slonce raz deszcz....słabo sie tylko robi czlowiekowi....a krocze to mi chyba rozerwie.....
ale za to kupiłam w lumpku NOWY kombinezon na zime dla Szymka:))) dałam niecałe 20 zł wiec mysle ze super cena:D

oosaa to dobrze ze wyniki Grzesia sa oki:)a reszta napewno z czasem sie unormuje:) a filmik zajebisty hahahah sie usmiałam:D sexi flexi :P gdyby mi taki zatanczył z lodem...hahaha nie obrazilabym sie:P

anmiodzik chetnie ci oddam to słonce.....nie cierpie go...mogłabym zyc tylko w nocy :P albo jak sa chmury i jest pochmurno:P

Kasia odezwij sie jak w szpitalu!!!!! i 3maj sie dzielnie!:)

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b15nmgn8vknf3.png

Oosaa super ze wyniki mlodego sa ok:))
Ja tam proszę boga aby urodzić po 23 listopada i bede szczęśliwa:))) a dzis kupilam super sliczny komplet poscieli dla mojej cudnej Andreia http://allegro.pl/7el-posciel-kropki-grochy-100x135-roz-turkus-szary-i4566402177.html
Aj a do konca tygodnia bede miec moje BMW w domq hehe
Malyna ty biedoku bidny lacze sie z toba w bolu :))

emka co się dzieje?
oosaa przesyłam trochę pozytywnej energii
Emii widzą że szare groszki żądzą. Ja mam szare groszki ze wstawkami z zielonymi paseczkami, a dziś przyszedł do mnie drugi komplet pościeli na zmianę-zielone paski ze wstawkami z szarymi groszkami. Sama bym chciała taką pościel:)
Malyna to już niedługo przyjdą szare, krótkie dni, deszczowe, smutne i dołujące - rozumiem, że będziesz w swoim żywiole!!!dasz radę to już niedługo:)

eh, dokupiłam jeszcze dzisiaj koszulkę do szpitala, a w sumie nie tylko. Wybrałam zwykłą na ramiączkach, żadną typową do karmienia bo pamiętam, że takie były bardzo niewygodne, a tak spuszczę w dół i już. Pooglądałam też trochę filmów dot. karmienia piersią, nieco poczytałam w tym temacie, aby odświeżyć wiadomości... młody przed chwilką wstał, a ja za to mogę umrzeć. Czekam jak R. wróci z pracy, ma podjechać z tymi wynikami do lekarza bo ja ledwo zipię :(

Malyna poka poka! ten kombinezon :D

emka-emka emka ale skąd takie podejrzenia? z usg? czy jak? i dlaczego dopiero teraz?

IgaJula niech mąż gotuje częściej w taki razie jeśli macie jakąś dobrą sprawdzoną restaurację :D Aż sobie smaka zrobiłam jak pomyślałam o mojej ulubionej. Zażyczę sobie dzisiaj ulubionego devolay'a z ryżem curry i zestawem surówek, a co :D ach, już nie mogę się doczekać jak R. wróci z pracy :D

czesc dziewczyny
ledwo za Wami nadazam
na dodatek mam stol zawalony papieramy, bo u nas byl teraz dlugi weekend i jeszcze z nimi walcze
Emka-emka co sie stalo? masz na mysli badania krwi czy USG?
ja juz mam wszystko skompletowane, korzystalam z wyprzedazy i tylko musze spakowac torbe do szpitala, skrecic lozeczko i juz
w zabobony nie wierze, co ma byc to i tak bedzie, a nie chcialam zostawiac wszystkiego na ostatnio chwile, ten czas tak szybko leci
ja mam nadzieje i zamiar urodzic w terminie :-) choc tu moje kolezanki z pracy wlasnie sprawdzaly kiedy bedzie pelnia ksiezyca w listopadzie, podobno duzo kobiet rodzi wlasnie tej nocy - w tym roku 6 listopada
dziewczyny teraz Wam nie dobrze, bo zle spicie, wszystko Was boli itp
potem bedziecie milo wspominac jak to fajnie bylo jak maluszek bedzie Was budzic co 3 h i nie bedziecie miec 5 min dla siebie przez pierwsze miesiace
cieszcie sie tym stanem, ja nie raz chcialam moja corcie "wepchnac" spowrotem do brzucha ;-), ale oczywiscie u kazdej moze byc inaczej
milego dnia

Emka - emka pewnie wyślą Cię na dodatkowe badania. Wiem, że się denerwujesz ale na pocieszenie mogę powiedzieć, że koleżance powiedziano w 12 tygodniu że córka będzie miała zespół Downa, po dwóch czy trzech tygodniach miała kolejne badania które wykluczyły pierwszą diagnozę i faktycznie mała urodziła się zdrowa. Lekarz też człowiek - może się pomylić.

http://www.suwaczek.pl/cache/dba0d61839.png