Skocz do zawartości
Forum

Październikowe fasolki

Kinga1982

Rekomendowane odpowiedzi

SweetBobo - właśnie Ascofer biorę:) mówisz że u Ciebie zadziałało?

Malyszok - gratuluje dobrych wieści!! bąbelek cudowny a brzuszek wcale nie taki duzy!! jest uroczy!!

Olala dzieki za informacje o tym naparze ze śliwek:) mam nadzieję że się nie przyda, ale w razie czego będę próbować:)

Esska - wg mnie to zwykłe upławy ciążowe. czasam też "wylewa" mi się trochę mokrego czegoś i nie jest to mocz. podobno teraz to normalne:) co do ruchów - nie martw sie!! mój Maluszek też zalicza się do leniwych i na każdym usg co najwyżej lekko się poprzeciąga czy palucha do buzi włoży. a do fikania to ostatni;)

Pysiak - gratuluję Córuniiiii!!!!! jejciu ale sie cieszę!!:) jeeezuniuuu jaka śliczna Królewna! aż dziw bierze patrząc na to co ma między nóżkami;);P nie chcę Ci nic mówić ale u mnie gin na coś takiego powiedział siusiak hihihi;) aż się nie mogę doczekać kolejnej wizyty bo może i u mnie okaże się że to kokoszka a nie siusiak;P

Iwa!!!!!! W końcu gotujesz coś czego nie trawię!! :D koniec świata;) hihihi .co do sukienek na lato - mam całe mnóstwo i do takich zakupów polecam...ciucholadny!! można upolować piękne sukieneczki za grosze!!

Vonabe - przeszłam już "grzybka" w tej ciązy. lekarz przepisał mi pimafucin globulki i maść. przeszło jak ręką odjął:)

Wowo - kiedy się widzimy w realu?!?!

http://fajnamama.pl/suwaczki/38mqfnl.png

Biverek za to jutro robie roladki i kluseczki śląskie:)

DZiewczyny ale u mnie była teraz burza :( Jak by bombe pod blok podstawili :)))) Z córką jak byłam w ciąży to bym uciekała gdzie pieprz rośnie a teraz nie przeszkadza mi to a nich grzmi :)

Biverek ja sie trzymam ze to jednak kokoszka i nie myślę inaczej to by juz bylo trzecie potwierdzenia. Raz wywrozyla mi je wrozka calkiem przypadkiem chodzila u nas w pracy i powiedziala ze będę mieć jeszcze dziewczynkę;)) drugie potwierdzenie to SweetBobo Kochana nasza;))) trzecie to dzisiaj i tak musi zostać;))
Iwa u nas ponoc tez huklo aż milo ale ja spalam;))
Zosia dodalabym obwód ale nie posiadam centymetra;)
Dziewczyny jest mozliwe ze moje dziecko juz wazy 72 gramy??? Autentycznie przejzalam jeszcze raz plutke i wyraźnie pisze 72 gramy czyzby moja Królewna byla olbrzymia???:)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-69168.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-69169.png

Pysiak to może nie 72 gramy tylko 7,2 grama bo to chyba bardziej prawdopodobne hihi :D
My mieliśmy dziś na obiad prażonki ale się najadłam:D
Co do burzy u nas też było słychać dość mocno, ale szybko minęło:)
Myślę, że ta moja dzidzia to uparta jest, bo nie chce pokazać co tam między nóżkami ma :) Mam cichą nadzieję, że to będzie dziewczynka...

uff nareszcie mi się udało zalogować
Nerwa mnie wczoraj wzięła :) opisałam się a tu ciach wszystko zniknęło a potem nie mogłam się zalogowac aż do teraz!!!
Olala nienawidzę śliwek suszonych ale skoro twierdzisz a inne to potwierdzają, ze pomogą musze się przełamać , wczoraj woda naprzemiennie kiwi maślanka dopiero rano po 3 dniach coś drgnęło:):)
SwetBobo strasznie się cieszę modlitwa pomogła!!!!!
Generalnie może nie uwierzycie (bo przecież tak naprawdę się nie znamy ) ale bardzo Nam wszystkim kibicuję i modlę się o Nas i Nasze fasolki.... Perlee - wierzę że wszystko będzie ok..
Ja tez mam jutro wizytę, musze jeszcze dziś koło siebie jakiś porządeczek zrobić:):)
Zdjęcia Waszych fasolek Pierwsza Liga, a Wy dziewczyny aż miło popatrzeć.
Okazuje się że w każdej rodzinie jest ktoś z tych najmądrzejszych ale to chyba tak ma być nie ma co się przejmować choć wiem wiśta wio łatwo powiedzieć:)
Któraś z Was kobietki pisała o basenie - nie mogę sobie przypomnieć która? Chyba Perlee
mam w związku z tym pytanie? czy na ten basen chodzisz na jakies ćwiczenia dla ciężarówek czy tak po prostu?
Ja zawsze lubiłam chodzić na basen choć zawsze kosztuje mnie to sporo stresów (chodzi tu o moje nad kilogramy) może to dziwne co pisze ale tak mam - zresztą zawsze miałam z tym problem a teraz jak skorzystałam z kalkulatora ile mogę ważyć w 9 miesiącu to padłam....
U mnie dzisiaj tez padało i grzmiało że hoho a teraz super świeże powietrze
Wowo jak tam opaliłaś się??

url=http://fajnamama.pl]http://fajnamama.pl/suwaczki/3fk98c9.png[/url]

MDeona- ale wiadomość-super!! Zazdroszczę bliźniaków, chociaż wiem, że to ciężki kawał chleba hehe. Jesteś doświadczoną mamą to sobie poradzisz, zobaczysz. A jak się oswoisz z myślą o dwójce maluchów to będziesz skakać do nieba :D
Jak się czujesz?
Cieszę się, że dołączyłaś.
Zapraszamy wszystkie kobietki z terminem na październik na nasze forum :)